نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ارتباط با پایگاه

  1. #1

    Tick ارتباط با پایگاه

    من دو فرم طراحی کرده ام که یکی اطلاعات اولیه را می گیرد وبر اساس اطلاعات داده شده تمامی اطلاعات را در فرم دومی که پس از زدن کلید جستجو در فرم اول باز می شود و در یک Datagrid تمامی اطلاعات افراد را به صورت سطر به سطر نمایش می دهد.
    در زمان اجرا و برقراری ارتباط با فرم دوم این خط زرد رنگ شده
    (Me.SqlDataAdapter1.Fill(Me.DataSet41.u_search
    و این پیغام را می دهد اشکال از کجاست
    Failed to enable constraints. One or more rows contain values violating non-null, unique, or
    foreign-key constraints.
    من در پایگاه داده کلید تعریف نکرده ام تا تمام خط را کلید بگیرد.

    PrivateSub btnsearch_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnsearch.Click
    'Dim dataset1 As New DataSet

    'dataset1 = New DataSet("dataset1")

    Dim connectionString AsString = "Persist security Info=True;Initial Catalog=DB_university;packet size=4096;integrated security=True;Database=user-cf89685757;"

    Dim sqlconnection1 As SqlClient.SqlConnection = New SqlClient.SqlConnection(connectionString)
    Dim conn As SqlClient.SqlConnection = New SqlClient.SqlConnection
    Dim cmd AsNew SqlClient.SqlCommand
    cmd.Connection = conn
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure
    cmd.Parameters.Add(
    "@Id", System.Data.SqlDbType.NVarChar)
    cmd.Parameters.Add(
    "@name", System.Data.SqlDbType.NVarChar)
    cmd.Parameters.Add(
    "@family", System.Data.SqlDbType.NVarChar)
    cmd.Parameters.Add(
    "@term", System.Data.SqlDbType.NVarChar)
    cmd.Parameters.Add(
    "@vorudi", System.Data.SqlDbType.Int)

    cmd.Parameters(
    "@Id").Value = tbId.Text
    cmd.Parameters(
    "@name").Value = tbname.Text
    cmd.Parameters(
    "@family").Value = tbfamily.Text
    cmd.Parameters(
    "@term").Value = cbterm.SelectedIndex
    cmd.Parameters(
    "@vorudi").Value = cbvorudi.SelectedIndex
    Me.SqlDataAdapter1.Fill(Me.DataSet41.u_search)
    'dgdisplay.DataSource = DataSet41

    'dgdisplay.Refresh()

    If (tbId.Text.Length = 0 And tbname.Text.Length = 0 And tbfamily.Text.Length = 0 And cbterm.Text.Length = 0 Or cbvorudi.Text.Length = 0) Or (cbterm.Text.Length = 0 Or cbvorudi.Text.Length = 0) Then

    MsgBox(
    "لطفا مقادیر فیلدهای مورد نظر را وارد نمایید.تاجستجو با صحت بیشتری انجام گیرد. ", MsgBoxStyle.Information, "اطلاع رسانی آموزش")
    MsgBox(
    "شما میتوانید هر بخشی که مایلید را پر کنید،اما فیلد ترم و ورودی حتما میبایست انتخاب شوند ", MsgBoxStyle.OkOnly, "اطلاع رسانی آموزش")
    ExitSub

    DataSet41.Clear()
    EndIf

    Dim f AsNew display
    f.Show()


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار touraj
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    341
    من در پایگاه داده کلید تعریف نکرده ام تا تمام خط را کلید بگیرد.
    شاید حرفم درست نباشه. اما فکر کنم مشکل از همینه که کلید تعریف نکردی.

  3. #3
    در این بخشهیچ خطایی موجود نیست
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    در این بخش هیچ خطایی موجود نیست

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار touraj
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    341
    نقل قول نوشته شده توسط sheida-peyravi مشاهده تاپیک
    در این بخش هیچ خطایی موجود نیست
    خب؟ مشکلی که داره چیه؟ یعنی دیگه خطا نمیگیره؟ مشکل حل شد؟

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط touraj مشاهده تاپیک
    شاید حرفم درست نباشه. اما فکر کنم مشکل از همینه که کلید تعریف نکردی.
    تعریف نکردن کلید هیچ وقت باعث ایجاد خطا نمی شه
    میتونی کلید خودت دستی درست و چک کنی که به نظر من خیلی بهتر تا اینکه برنامه ازت خطا بگیره!!!

  7. #7
    متشکرم .مشکلم حل شد برنامه من نه error داشت نه warningبلکه هنگام اجرا بخشهایی که در کانکت شدن با دیتابیس مشکل داشتند را با کادر زرد رنگ نشان می داد تا مشکلش حل شو د.
    من هنگام ساختن dataset دو جدول شبیه به هم ساخته بودم با یک ارتباط کلیدی که هنگام خواندن مشکل پیدا میکردکه کدام را بخواند.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •