نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: [ override کردن OnPaint + رویداد Paint فرم ] و زمان اجرای این دو

  1. #1

    [ override کردن OnPaint + رویداد Paint فرم ] و زمان اجرای این دو

    سلام.
    سوال اول:
    می خواستم بدونم که OnPaint وقتی Override می شود، دقیقا چه زمانی اجرا می شود؟ به عبارت ساده تر کد زیر در برنامه کی اجرا می شود؟


    protected
    overridevoid OnPaint(
    PaintEventArgs paintEvent )
    {
    // get graphics object
    Graphics g = paintEvent.Graphics;
    SolidBrush brush = newSolidBrush( Color.Blue );
    Pen pen = newPen( Color.AliceBlue );
    // create filled rectangle
    g.FillRectangle( brush, 90, 30, 150, 90 );
    // draw lines to connect rectangles
    g.DrawLine( pen, 90, 30, 110, 40 );
    g.DrawLine( pen, 90, 120, 110, 130 );
    g.DrawLine( pen, 240, 30, 260, 40 );
    g.DrawLine( pen, 240, 120, 260, 130 );
    // draw top rectangle
    g.DrawRectangle( pen, 110, 40, 150, 90 );
    // set brush to red
    brush.Color = Color.Red;
    // draw base Ellipse
    g.FillEllipse( brush, 280, 75, 100, 50 );
    // draw connecting lines
    g.DrawLine( pen, 380, 55, 380, 100 );
    g.DrawLine( pen, 280, 55, 280, 100 );
    // draw Ellipse outline
    g.DrawEllipse( pen, 280, 30, 100, 50 );
    }
    // end method OnPaint


    ---------------------------------------------------------------------------

    سوال دوم:
    چه زمانی رویداد Paint فرم اجرا می شود؟ یعنی باید چه اتفاقی بیفتد؟

    پیشاپیش از پاسختون سپاسگزارم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    هر زمانی که فرم نیاز به رسم مجدد داشته باشه، تابع OnPaint هم اجرا میشه، مثل زمانی که فرم نشون داده میشه، زمانی که فرم رو حرکت میدی، زمانی که پنجره ای رو روی فرم میکشی و ...

تاپیک های مشابه

  1. Override کردن متد OnPaint
    نوشته شده توسط razavi_university در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 23 بهمن 1386, 11:15 صبح
  2. Override کردن متد OnPaint
    نوشته شده توسط razavi_university در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 بهمن 1386, 02:00 صبح
  3. مثال در مورد override
    نوشته شده توسط adabyron در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 30 خرداد 1386, 01:30 صبح
  4. توضیح در مورد override
    نوشته شده توسط adabyron در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 28 خرداد 1386, 23:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •