نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Error in createing subdomain white use php script: how create subdomain on server ساخت subdomain

  1. #1

    Exclamation Error in createing subdomain white use php script: how create subdomain on server ساخت subdomain

    hi help me pleas!:
    below code has a error in running
    Error in createing subdomain white use php script:
    how create subdomain on server? why error happen?

    // SOURCE CODE IS
    $sub="$sub.$domain";
    $file = fopen ("http://$cpaneluser:$cpanelpass@$cpanelurl:2082/frontend/x3/subdomain/doadddomain.html?domain=$sub&rootdomain=$domain&di r=public_html%2F$domain&go=Create", "r");// line282
    if (!$file)
    {
    $ok = "1";
    $sub="";
    echo "error!";
    }

    while (!feof ($file))
    {
    $line = fgets ($file, 1024);// line 294
    }

    //ERROR IS
    Warning: fopen(http://...@www.domain.com:2082/front...Fsub&go=Create) [function.fopen]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 401 Access Denied Still Working in /home/pw64/public_html/sitesaz/regt-2.php on line 282
    error!
    Warning: feof(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/pw64/public_html/....... on line 294

    pleas help me to solving this problem

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059
    سلام
    به برنامه نویس خوش اومدین

    پیشنهاد می کنم یا فارسی بنویسید یا انگلیسیتونو بهتر کنید (قوانین سایت رو بخون)

    نمونه کد برای ساخت زیردامنه(Subdomain) توی همین سایت هست
    بگردی پیدا می کنی...
    آخرین ویرایش به وسیله Bahram0110 : پنج شنبه 15 فروردین 1387 در 17:20 عصر

  3. #3
    برنامه‌نویس
    مرجع تخصصی برنامه‌نویسان فارسی‌زبان

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •