نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کنترل فرمها در C#‎ (کمک کنید)

  1. #1

    کنترل فرمها در C#‎ (کمک کنید)

    با سلام من یک کاربر تازه وارد در C#‎ هستم . برای بازو بسته کردن فرمها از درون یکدیگر مشکل دارم. یعنی وقتی روی یه دکمه کلیک کنیم فرم فعلی بسته و فرم مورد نظر باز بشه.
    باتشکر

  2. #2

    Form2 frm=new Form2();
    frm.show();
    this.close();

    منظورتون اینه ؟

  3. #3
    سلام ،
    نقل قول نوشته شده توسط hassan razavi مشاهده تاپیک

    Form2 frm=new Form2();
    frm.show();
    this.close();

    منظورتون اینه ؟
    توجه کنید در صورتیکه شی ء this به عنوان فرم اصلی در Thread فعلی توسط Application.Run نمایش داده شده باشد با اجرای خط آخر برنامه بسته میشود.
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  4. #4
    در اینصورت از متد Hide بجای Close یا ShowDialog بجای Show استفاده کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله hassan razavi : شنبه 17 فروردین 1387 در 20:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •