نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: انتقال محتویات یک دیتاست در دیتاست دیگر

  1. #1

    انتقال محتویات یک دیتاست در دیتاست دیگر

    با سلام
    چگونه میتوان محتویات یک دیتاست را در یک دیتاست دیگر کپی و یا انتقال داد
    Ds1 = Ds2
    با تشکر

  2. #2
    می تونید ابتدا با متد Clone خود Dataset ، ساختار را کپی کنید و بعد با متد Clone هر یک از DataTable ها ،رکوردها رو انتقال دهید.

  3. #3
    میشه مثالشو در ایت تایپیک بذارید

  4. #4

    ds2 = ds1.Clone();
    foreach (DataTable dt in ds1.Tables)
    ds2.Tables.Add(dt);

  5. #5
    با سلام محدد
    ببخشید دستور بالا error میدهد

    Cannot implicitly convert type 'System.Data.DataSet' to 'Project.dS2'.
    An explicit conversion exists (are you missing a cast?)
    آخرین ویرایش به وسیله RK977877 : شنبه 17 فروردین 1387 در 17:41 عصر

  6. #6
    ببخشید اگه میشه جواب این سوالو بدید

  7. #7
    سلام ،
    DataSet.Copy
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  8. #8
    همینطور که دوستمون جناب مداح فرمودند ، متد Copy ساختار و داده رو با هم در DataSet مقصد کپی میکند ولی Clone فقط ساختار را کپی می کند و Table ها باید بعدا اضافه بشوند.
    100% متد کپی برای شما راحت تر هستش.
    برای خطای پست 5 هم فکر کنم دلیلش این باشه که Ds1 توسط آداپتر Fill نشده است.

  9. #9
    آقای رضوی ببخشید همون کدی که در بالا نوشتید را باید برای اون بکار ببرم
    اگه کد دیگری هست لطفا اونو توی این تایپیک قرار بدید
    ممنون

  10. #10
    بعد از ایینکه ds1 را fill کردید کافیه بنویسید

    DataSet ds2 = new DataSet();
    ds2 = ds1.Copy();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •