نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کامپوننت OLE

  1. #1

    Question کامپوننت OLE

    در ویژوال بیسیک کامپوننتی به نام OLE وجود داشت که با خیلی از برنامه ها سازگاری داشت می خواستم ببینم آیا تو سی شارپ همچین کامپوننتی وجود نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. #2
    دوست عزیز ، پیشنهاد میکنم حتما یک کتاب در مورد ADO.net و پایگاه داده در #C رو مطالعه کنید.
    دیدتون رو نسبت به OLEDB , ADO باید به سمت ADO.Net تغییر دهید.

  3. #3

    نقل قول: کامپوننت OLE

    خب من هم مشکل دوست عزیزمون رو دارم میخواستم ببینم کامپوننتی هست که برنامه ورد , اکسل و ... رو در خود برنامه برروی فرم ها جا بده. مثل کامپوننت OLE در VB یا کامپوننت های ورد و اکسل در Delphi

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: کامپوننت OLE

    سلام
    کنترل WebBrowser هر نوع فایل را باز میکند :

    this.webBrowser1.Navigate(@"C:\MyPath\MyFile.doc");
    آخرین ویرایش به وسیله ASKaffash : یک شنبه 06 مرداد 1387 در 12:17 عصر

  5. #5

    نقل قول: کامپوننت OLE

    دوست عزیز شما انگار متوجه سوال من نشدید من نمی خوام فایلی رو اجرا کنم من کامپوننتی یا روشی رو می خوام که در خود فرم کل شمایل برنامه مثلاً ورد رو نشون بده کسانی که با کنترل OLE در VB و Office و حتی کریستال ریپورت کار کردند متوجه منظور بنده می شوند

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •