نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: صدا زدن View از SQL و نشان دادن اطلاعات

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723

    صدا زدن View از SQL و نشان دادن اطلاعات

    با سلام
    من یک View در SQL درست کردم و حالا میخوان مقداری که اونجا در جدوال محسابه میشه رو برای من نشون بده
    ممنون می شم اگر کد مربوط به این موضوع را برای من بزارید

  2. #2
    مشکلت دقیقا چیه ؟ بازیابی یا محاسبات؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723
    ببینید من چند تا فیلد از چند دیتا بیس رو جمع و تفریق و ضرف میکنم
    حالا میخوان حاصلی که در View هستش رو صدا بزنم

  4. #4

    SELECT RECORDS FROM VIEWNAME

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723
    نقل قول نوشته شده توسط twelve مشاهده تاپیک

    SELECT RECORDS FROM VIEWNAME
    دوست عزیز یعنی این ئستور میره اول VIew رو لود میکنه و بعد اجرا و بعد مقدار های برگشتی رو بر میگردونه

  6. #6
    پس چیکار باید کنه ؟ تا VIEW اجرا نشه که نمیتونه اطلاعاتش رو بگیره هرچند به نظرم نیازی به VIEW هم ندارید توی همون SP هم میتونید حاصل رو برگردونید

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723
    چطوری میشه درsp این کار رو کرد؟ لطفا کد رو بزرید
    آخرین ویرایش به وسیله tc1000 : دوشنبه 19 فروردین 1387 در 16:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •