نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ساخت login

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار komeil64
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    618

    ساخت login

    سلام
    این کد را برای لاگین نوشتم ولی کار نمی کنه اگه میشه اشکالاتش رو بگین البته الان فقط چک می کنه و فقط می خوام ببینم درست کار می کنه یا نه
    این کد منه:

    if ((Page.IsPostBack))
    {
    string conn;
    conn=ConfigurationSettings.AppSettings["Connec tionString"];
    string s = "SELECT uname, Pwd FROM tblusers WHERE uname='" + TextBox1.Text + "'";
    SqlCommand sc=new SqlCommand(s,conn);
    SqlDataReader dr=null;
    dr=sc.ExecuteReader();
    while(dr.Read())
    {
    if(dr.GetString(1)==Pass.Text)
    {
    Response.Redirect("default.aspx");
    }
    else
    {
    Response.Write("noooooooooooooooooooooooo"&#41 ;;
    }
    dr.NextResult();
    }

    }

    اگه میشه آدرس یه مثال البته با سی شارپ را هم بنویسید یا راهنمایی کنید
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    از این کد اصلاح شده استفاده کنید :

    if ((Page.IsPostBack)) 
    {
    string conn;
    conn=ConfigurationSettings.AppSettings["Connec tionString"];
    string s = "SELECT Count(uname) AS validUsers FROM tblusers WHERE uname='" + TextBox1.Text + "' AND Pwd='" + txtPassword.Text + "'";
    SqlCommand sc=new SqlCommand(s,conn);
    SqlDataReader dr=null;
    dr=sc.ExecuteReader();
    while(dr.Read())
    {
    if((int)dr["validUsers"] > 0)
    {
    Response.Redirect("default.aspx");
    }
    else
    {
    Response.Write("noooooooooooooooooooooooo"&#41 ;;
    }
    }

    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    دوستان من این کد را نوشتم .اما از قسمت

    dr=cm.ExecuteReader();

    به بعد دیگه کار نمیکنه :

    string sql;
    SqlConnection conn=new
    SqlConnection ("data source=DSRV3;initial catalog=JANNATI;password=123456;persist security info=True;user id=jannati2;workstation id=JANATI;packet size=4096");
    sql="select * from a_user where username='" + TextBox1.Text + "' & pass='" + TextBox2.Text + "'";
    //Response.Write ("this is "+sql);
    SqlCommand cm =new SqlCommand (sql,conn);
    SqlDataReader dr=null;
    dr=cm.ExecuteReader();

    به نظر شما مشکل چیه؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    بجای "pass &" از "And pass" استفاده کنید.
    و در ضمن مقاله ی محافظت از برنامه های خود در مقابل تزریق اس کیو ال رو هم حتما مطالعه کنید (یکی از تاپیک های مهم بخش). کد شما صد در صد آسیب پذیر است!

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 خرداد 1386, 07:47 صبح
  2. can not open database requested in login 'out' login failed
    نوشته شده توسط m_zamani در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 26 دی 1385, 12:18 عصر
  3. مشکل Login کردن در هر بار باز کردن صفحات سایت
    نوشته شده توسط www2006 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 مهر 1385, 10:24 صبح
  4. 25. اتصال به شبکه بدون login
    نوشته شده توسط mahdy1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 06 بهمن 1384, 11:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •