نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: ارسال ایمیل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274

    Tick ارسال ایمیل

    سلام دوستان
    منباکامپونت indy10 میخام ایمیل بفرستم
    روش کارم هم بصورت زیره، اما ایمیل فرستاده نمیشه هرچی هم تویسایت سرچ کردم ندونستم جواب درستی پیدا کنم لطفا منو راهنمایی کنید
    اینم کدی که نوشتم
    procedure TForm1.BitBtn1Click(Sender: TObject);
    begin
    try
    SMTP.Host := 'server.irwebhost.com';
    SMTP.Port := 465;
    SMTP.Username :='info@edch.ir';
    SMTP.Password := '******';

    // SMTP.AuthType := atLogin;

    MyMessage.From.Address := 'info@edch.ir';
    //Connect to the server.
    SMTP.Connect;


    with MyMessage do
    try
    Body.Text:=Memo1.Text;
    Recipients.EMailAddresses:='Tasnim.4038@gmail.com' ;
    Subject:='Test';
    SMTP.Send(MyMessage);

    finally
    SMTP.Disconnect;

    end;
    except
    //If any error occures, show the error message in the status bar.
    on E: Exception do
    StatusBar1.SimpleText := E.Message;
    end
    end;

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274
    سلام دوستان
    ممنون میشم اگه بگید مشکل کار من کجاست؟
    خیلی ممنون
    یاحق

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274
    سلام دوستان
    ممنون میشم اگه بگید مشکل کار من کجاست؟
    خیلی ممنون
    یاحق

  4. #4
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944
    سلام

    1.شما مطمئنی که میل سرورت روی smtp خودش ssl داره که داری از پورت 465 استفاده میکنی؟
    2.برای ارسال قطعی باید مراحل اهراز هویت با smtp انجام بشه، یعنی شما باید با user و pass به smtp خودتو معرفی کنی چون میل سرور های کنونی اجازه ارسال ناشناس به کسی نمیدن.البته عموما این user و pass همون چیزایی هست که برای pop3 استفاده میکنی ولی با سرور یه تماس بگیر مسئله رو بررسی کن.

    3. یه بارم شماره پورت رو بزار 25 و تست کن

    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    شما باید یک میل سرور باشید هستید؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274
    سلام
    1- هاست من ssl رو ساپورت میکنه
    2- یوزر و پس رو دارم میدم(user=info@edch.ir )

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    ببینید به یاهو می تونید میل ارسال کنید!
    ضمنا از کد استفاده شده در سایت بای ارسال میل به یاهو هم استفاده نمایید.

  8. #8
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944
    ببینید به یاهو می تونید میل ارسال کنید!
    جسارتا ! فکر میکنم اگر با ایمیل های حوزه دامنه خودشون این کار رو انجام بدن به جواب نزدیکتر باشن.

    جناب Tasnim حالا شما یه بار هم با 25 کار کن چون من بررسی کردم این پورت هم روی سرور شما جوابگو هست. شاید مشکل از ssl سرور باشه.

    یا این دستوراتی که داری شما استفاده میکنی خاصیتی نداره که بشه بهش گفت مقصد ssl هست؟

    موفق باشید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274
    سلام
    با پورت 25 هم امتحان کردم باز error میده
    socket error 10061 connection refused

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274
    سلام دوستان
    تو رو خدا یکی به من کمک کنه هرچی میکنم نمی تونم ایمیل ارسال کنم

  11. #11

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274
    با outlook به راحتی کانکت میشم

  13. #13
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Cave
    پست
    550

    IdSMTP1.QuickSend();

    با این یه میل برای تست بفرس ببین چی میشه.
    مشکل شما حل شد؟ دکمه حل شده رو زدید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •