نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کنترل های روی یک Picturebox که تغییر اندازه میده

  1. #1

    Cool کنترل های روی یک Picturebox که تغییر اندازه میده

    سلام
    من یک Picturebox دارم که چند تا کنترل روش قرار دادم حالا این Picturebox در حالات مختلف تغییر مکان یا تغیر اندازه میده چه طوری میشه این تغییرات را روی اون کنترل ها هم اعمال کرد؟
    آیا باید از مفهوم ارث بری استفاده کنم؟

  2. #2
    اگه میشه به جای picturebox از کانتینرها استفاده کنید تا مشکل جابجایی نداشته باشید.
    برای اندازه هم براش کد بنویسید و نسبت تغییرات رو اعمال کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار tthenry14plus
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    218
    میتونی از نسبت اندازه استفاده کنی
    مثلا اول کار نسبت طول و عرض pictureBox به button را بدست بیاری و در یک ثابت ذخیره کنی
    سپس در رویداد SizeChanged پیکچرباکست دستورات لازم را بنویسی که
    مثلا:

    int W=PictureBox.Width/(int)نسبت طولیPictureBox به button
    int H=PictureBox.Height/(int)نسبت عرضیPictureBox به button
    button1.Size = new Size(W, H);
    آخرین ویرایش به وسیله tthenry14plus : پنج شنبه 22 فروردین 1387 در 13:09 عصر

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط sanaz_k مشاهده تاپیک
    سلام
    من یک Picturebox دارم که چند تا کنترل روش قرار دادم حالا این Picturebox در حالات مختلف تغییر مکان یا تغیر اندازه میده چه طوری میشه این تغییرات را روی اون کنترل ها هم اعمال کرد؟
    آیا باید از مفهوم ارث بری استفاده کنم؟
    با نسبت دادن خواص dock و anchor کنترلها میشه مکان و سایز اونها رو نسبت به تغییرات یک containter منعطف کرد. اما پیکچرباکس بصورت عادی یک containter محسوب نمیشه مگر آنکه :

    1- والد اون کنترلها رو از فرم یا ... به همون پیکچرباکس تغییر بدید (اینکار رو میتونید در فایل desginer مربوط به فرم انجام بدید تا تغییرات رو در حالت design بتونید مشاهده کنید) یعنی کدی مانند زیر را :
    this.Controls.Add(this.button1);
    تبدیل کنید به :
    this.pictureBox1.Controls.Add(this.button1);
    سپس dock یا anchor کنترلها رو نسبت به پیکچرباکس تنظیم کنید.

    2- هم پیکچرباکس و هم سایر کنترلهای مرتبط رو روی یک پنل قرار بدید و همه رو نسبت به اون پنل anchor یا dock کنید.
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط sinpin مشاهده تاپیک
    با نسبت دادن خواص dock و anchor کنترلها میشه مکان و سایز اونها رو نسبت به تغییرات یک containter منعطف کرد. اما پیکچرباکس بصورت عادی یک containter محسوب نمیشه مگر آنکه :

    1- والد اون کنترلها رو از فرم یا ... به همون پیکچرباکس تغییر بدید (اینکار رو میتونید در فایل desginer مربوط به فرم انجام بدید تا تغییرات رو در حالت design بتونید مشاهده کنید) یعنی کدی مانند زیر را :
    this.Controls.Add(this.button1);
    تبدیل کنید به :
    this.pictureBox1.Controls.Add(this.button1);
    سپس dock یا anchor کنترلها رو نسبت به پیکچرباکس تنظیم کنید.

    2- هم پیکچرباکس و هم سایر کنترلهای مرتبط رو روی یک پنل قرار بدید و همه رو نسبت به اون پنل anchor یا dock کنید.
    مرسی از راهنماییتون!
    میشه یکم در مورد دوم برام توضیح بدید؟(در مورد anchor یا dockنسبت به پنل)
    اگه در این مورد قبلا صحبت شده بگید چون من با جستجو چیزی پیدا نکردم!

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط sanaz_k مشاهده تاپیک
    مرسی از راهنماییتون!
    میشه یکم در مورد دوم برام توضیح بدید؟(در مورد anchor یا dockنسبت به پنل)
    اگه در این مورد قبلا صحبت شده بگید چون من با جستجو چیزی پیدا نکردم!
    تو دیزاینر می تونی مقادیر anchor یا dock رو تغییر بدید.
    مثلاً anchor رو بزار سمت راست و بالا. و فکر کنم با توضیحاتی که جناب sinpin دادند مشکلتون حل میشه.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار tthenry14plus
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    218
    sanaz_k محترم اگر عکس ها رو نگاه کنید کاملا متوجه میشید.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •