نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تابع یا کلاس دوست

  1. #1
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    تابع یا کلاس دوست

    سلام.
    می خواستم بدونم توی سی شارپ امکان تعریف یک کلاس یا یک تابع دوست هست.
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    639
    میشه بیستر توضیح بدین؟

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط mohammad272005 مشاهده تاپیک
    میشه بیستر توضیح بدین؟
    احتمالا منظورشون یه چیزی تو مایه های friend سی پلاس پلاس هست..
    دوست عزیز سی شارپ با اون سی پلاس پلاسی که توی ذهن شماست ا قابل مقایسه و بحث نیستند...
    اینجا تماما یا مفاهیم شی گرایی به معنای واقعی سرو کار دارید..
    اگر می خواین متدی تعریف کنید که به اعضای private یک کلاس دسترسی داشته باشه، تنها راهش اینه که اون متد درون خود کلاس باشه..
    اما می تونین بعضی اعضای کلاس را به صورت protect تعریف کنید، در این صورت کلاس های فرزند به اعضای protect کلاس پدر دسترسی دارند .
    این یه بحث خیلی کلی است و گسترده...
    شما بفرمایین که چه کاری می خواین انجام بدین تا دوستان راه درست را پیشنهاد کنند
    موفق باشید

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    639
    همچین چیزی چطور ممکنه؟
    r.kiani vbmenu_register("postmenu_496490", true);
    کاربر دائمی




    تاریخ عضویت: فروردین 1387
    محل زندگی: اصفهان
    پست: 514
    تشکر: 18
    283 بار تشکر شده در 151 پست

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط mohammad272005 مشاهده تاپیک
    همچین چیزی چطور ممکنه؟
    تاریخ عضویت: فروردین 1387
    پست: 514
    چندان چیز مهمی نیست برای خود من هم چنین مشکلی وجود داشت. یک باگ کوچیکه که بخاطر عدم ساپورت تاریخ شمسی در vBulletin رخ داده و ظاهرا جدیدا تصحیح شده...

    UserId ایشون رو نگاه کنید : 47458
    حال دو پروفایل زیر رو ببینید :
    https://barnamenevis.org/member.php?u=47457
    https://barnamenevis.org/member.php?u=47459
    پسه تاریخ عضویت ایشون میشه: یک شنبه 08 مهر 1386
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •