نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: vC++‎ function(parameter)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار meysam_meysam74
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    197

    Question vC++‎ function(parameter)

    سلام .
    تویه ویژوال سی وقتی یه تابع رو به این شکل تعریف بکنیم یعنی که ما هرچنتا ورودی بخواهیم می تونیم به تابع بدیم ولی بعد چه جوری به همون متغیر هایی که می فرستیم دست رسی داشته باشیم نه اسمی فقط ... باید چه کار کنم .
    int CDECL MessageBoxPrintf (TCHAR * szCaption, TCHAR * szFormat, ...)

    کلمه CDECL یعنی چی !

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار meysam_meysam74
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    197
    _vsntprintf

    من فکر می کنم این تابع کاره همون تابع format رو انجام میده درسته ؟

  3. #3
    پاسخ به این سوال در همان تاپیک قبلی برای va_start با مثالی داده شد، از همانجا پیگیری کنید:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?p=498223

    در مورد تابع اول از طریق format و قوانین تعیین شده در دو آرگومان اول تشخیص داده می شود که به ترتیب ، آرگومان ها دارای چه نوع داده ای می باشند.

    _vsntprintf برای نوشتن فرمت مورد نظر شما در یک بافر (رشته) می باشد تا بتوانید آن را با فرمت جدید در جای دیگر استفاده کنید یا نشان دهید.

    CDECL در سیستم های جدید نادیده گرفته میشود به این شکل:

    #ifndef CDECL
    #define CDECL
    #endif

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار meysam_meysam74
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    197
    ممنون از وقتی که برایه من گزاشتین

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •