نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: فیلد Data/Time در Access و مشکل با مقدار زمان

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Cave
    پست
    550

    Tick فیلد Data/Time در Access و مشکل با مقدار زمان

    این Query توی ADO با خطا مواجه میشه

    SELECT * FROM Table_Name WHERE [time]=#12:30 PM#

    وقتی این دستور رو در اکسس اجرا میکنم بدون مشکل اجرا میشه اما توی ADO خطا رخ میده.
    متن خطا:

    Parameter object is improperly defined. Inconsistent or Incomplete information was provided

    مشکل از اینه که در ADO هر مقداری بعد از : تا رسیدن یه فاصله نام یک پارامتر در نظر گرفته میشه . مثلا در دستور بالا 30 رو یک پارامتر در نظر میگیره.
    ParamCheck رو هم False کنم فایده نداره.
    راه حلی براش پیدا کردید؟

  2. #2
    بجای اون بخش از کد، یه پارامتر از نوع TDateTime تعریف کنید و بهش مقدار بدید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •