نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: یک خطا درهنگام اجرا C++‎(کمک کنید)

  1. #1

    Tick یک خطا درهنگام اجرا C++‎(کمک کنید)

    سلام
    خسته نباشید
    من برنامه ای نوشتم در C++‎ که در ابتدا از تابع iostream استفاده کردم.:
    # include <iostream>


    موقع اجرا ارور زیر رو میده:
    unable to open iostream
    اول فکر کردم که مشکل از C++‎ باشه، ولی با چندتا دیگه هم امتحان کردم.باز همین ارور رو داد.
    در ضمن C++‎ من Turbo C++‎ V3.0 DOS Full هست.

    ممنون میشم که راهنمایی کنید.
    توی 5 کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم ولی جواب نداد
    ممنون

  2. #2

    مشکل باز کردن کتابخانه ++c

    سلام
    1.برنامه رو توی درایو ویندوز نصب کن.
    2.از منوی options وارد directories شو و ببین آدرس شاخه include درست هست یا نه؟
    3. فرمان رو به این شکل بنویس :
    #include<iostream.h>

    امیدوارم مشکلت حل بشه

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط nimasaboor مشاهده تاپیک
    سلام
    1.برنامه رو توی درایو ویندوز نصب کن.
    2.از منوی options وارد directories شو و ببین آدرس شاخه include درست هست یا نه؟
    3. فرمان رو به این شکل بنویس :
    #include<iostream.h>

    امیدوارم مشکلت حل بشه
    مرحله 1 و 2 همونه.
    ولی وقتی iostream.h رو مینویسم
    به using spacename std یا std::گیر میده.وقتی اونو پاک کنم اجرا میکنه.
    با پاک کردن اونها مشکلی پیش نیاد؟؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    ولی وقتی iostream.h رو مینویسم
    به using spacename std یا std::گیر میده.وقتی اونو پاک کنم اجرا میکنه.
    با پاک کردن اونها مشکلی پیش نیاد؟؟؟؟
    نه مشکلی پیش نمیاد.
    وقتی شما include رو به صورت <iosteam> می نویسی باید در ادامه اینو بنویسی:

    using namespace std;

    درستش namespace هستا نه spacename!

  5. #5
    سلام
    این کامپایلر namespace ها رو نمی شناسه و این کد را نیاز نیست وارد کنید
    using namespace std;

    دستور cin و cout نیاز به std ندارند

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    2

    نقل قول: یک خطا درهنگام اجرا C++‎(کمک کنید)

    سلام من میخوام در مورد using name space تحقیق کنم کسی میدونه که چی هست؟

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار parsajey
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    یه جای دور
    پست
    71

    نقل قول: یک خطا درهنگام اجرا C++‎(کمک کنید)

    نقل قول نوشته شده توسط saeedi.ebrahim مشاهده تاپیک
    سلام من میخوام در مورد using name space تحقیق کنم کسی میدونه که چی هست؟
    سلام

    در کتابخانه ها و یا مخازنی که ++C برای دسترسی به توابع استفاده می کنه( مثلiostream) قسمت هایی وجود داره که به آن ها میدان کد می گند . یک سری تعاریف در میدان کد خاص خود نوشته شده که برای دسترسی به آن ها باید ابتدا میدان کد آن را مشخص کرد برای مثال CIN و COUT در میدان کد STD قرار دارند
    مثلا برای استفاده ازCOUT باید این جوری عمل کنی
    std::cout << "Hello\n" ;


    با استفاده از using namespace به کامپایلر همون اول میگی که میدان کد من کدام است به مثل دقت کن
    #include <iostream>
    using namespace std;
    int main()
    {
    cout << "Hello\n" ;
    return 0;
    }


    دیگه لازم نیست که اول هر تابع اسم میدان کد رو بنویسی .
    آخرین ویرایش به وسیله parsajey : شنبه 04 آبان 1387 در 00:35 صبح دلیل: تکمیل

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •