صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 129

نام تاپیک: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

  1. #1

    Thumbs up کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    سلام به دوستان ....

    می خواستم برنامه نویسی رو شروع کنم ... که بعد کمی سرچ فهمیدم که با سی باید شروع کنم چون برنامه پایه ای هستش ...

    بعضی ها هم می گن از سی پلاس پلاس شروع کنم ... فرقشون چیه ؟

    البته فرقشون رو هم سرچ کردم ... ولی خب کسایی که تجربه دارن بهتر می دونن ... نظر شما چیه ؟

    کتابی معتبر یا سی دی آموزشی در این باره سراغ ندارید ... ؟


    ممنون می شم راهنمایی کنید ...

    موفق و پیروز باشید ...

  2. #2
    زبان ++C زبانی پیشرفته تر از C می باشد و علاوه بر اینکه تقریبا تمامی قابلیت ها و امکانات زبان C را در بر می گیرد، امکانات جدیدتری نیز دارا می باشد و در سال های آینده شاهد ارائه نسخه جدیدتر آن خواهید بود.

    از جمله این برتری ها وجود OOP یا شئی گرایی می باشد که در حال حاضر یک نیاز روز برنامه نویسی می باشد و نیز وجود کتابخانه قدرتمند STL که توسط آن می توانید اکثر الگوریتم ها و روش هایی را که قبلا به صورت دستی انجام می دادید از طریق کلاس های بهینه و استاندار ++C انجام دهید و در عین حال کتابخانه های C نیز در دسترس شما می باشد.
    با وجود این موارد شما به میزان بسیار کمی سر بار اضافی(Overhead) خواهید داشت که با پیشرفت تکنولوژی این مورد محسوس نمی باشد و قابل صرفنظر کردن می باشد.

    شدیدا توصیه می شود از کامپایلرهای قدیمی مانند ++Turbo C استفاده نکنید، مطالعه تاپیک زیر خالی از لطف نیست:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=99290

    -----------------------------------
    کتاب های پیشنهادی:
    1) C++‎ How to Program یا نسخه فارسی آن "چگونه با C++‎ برنامه بنویسیم" نویسنده دیتل
    2) کتاب ++C جعفرنژاد قمی (به عنوان تکمیل بیشتر)

    سایت زیر نیز مرجع مناسبی برای رفع مشکلات و نمونه ها می باشد:
    http://www.cplusplus.com/

    ضمنا در همین بخش نیز مقاله ای قرار داده شده که حاوی توضیحاتی در مورد برنامه نویسی پیشرفته با این زبان می باشد و مطالعه آن مفید خواهد بود.

    موفق باشید

  3. #3

    Thumbs up

    MER30

    جامع و مفید بود
    البته اینم مرجع خوبیه
    C++‎ How to Program,
    آخرین ویرایش به وسیله King_Net : سه شنبه 03 اردیبهشت 1387 در 23:53 عصر

  4. #4
    فنی ترین کتاب C++‎ که خیلی دوسش دارم the compelete reference C++‎ e
    این نظر منه!

  5. #5
    با سلام
    دوستان من چند وقتيه c رو شروع كردم با كتاب جعفرنژاد قمي خوبم بوده.
    حالا چي كار كنم يعني ول كنم برم ++c بخونم؟
    ممنون.

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط mafia5 مشاهده تاپیک
    با سلام
    دوستان من چند وقتيه c رو شروع كردم با كتاب جعفرنژاد قمي خوبم بوده.
    حالا چي كار كنم يعني ول كنم برم ++c بخونم؟
    ممنون.
    کتاب ++C جناب جعفر نژاد خیلی اصولی نوشته نشده و با توجه به اینکه در کتاب C مطالبی ذکر شده است دیگر در ++C آن ها بیان نشده است.

    بله به نظرم به سراغ کتاب ++C بروید، چرا که تنها بحث های فایل ها و ورودی و خروجی ها متفاوت می باشد، ضمنا در کتاب ++C مهم ترین بخش هایی که متفاوت می باشد بحث کلاس ها ، بارگذاری مجدد عملگرها و یک سری جزییات اندک می باشد.

    وقتی که ++C را یاد گرفتید به راحتی صفحات مختلف کتاب C را به سرعت بررسی کنید تا تفاوت های اندک این دو زبان را فرا بگیرید، چرا که در ++C می توانید اکثر کتابخانه ها و قابلیت های C را نیز استفاده کنید (در برخی موارد باید استفاده کنید) که این موارد در کتاب C ایشان وجود دارد ولی در کتاب ++C ذکر نشده است .

    کسی که ++C را می داند تقریبا بیشتر C را نیز می داند.

  7. #7

    Red face

    ببخشيد همين جا يه مقاله خوندم كه گفته بود براي نوشتن سيستم عامل حتما بايد c بلد باشيم.چون هدف منم همينه مي گم شايد بهتر باشه اول C رو تموم كنم بعدا ++c.
    نظر شما چيه؟
    ممنون.

  8. #8
    فرقی نمی کند، این به شما بستگی دارد.
    اگر کتاب C را شروع کرده اید می توانید ابتدا آن را تمام کنید و سپس به ++C بپردازید.

  9. #9

    نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    با سلام
    من کاربر جدیدی هستم و به شما پیشنهاد می کنم که به سایت زیر نیز سری بزنید





  10. #10
    کاربر دائمی آواتار simul8or
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    API::WIN32-64
    پست
    110

    نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    C++‎ Primer Plus (4th Edition)
    کسی این کتاب رو خونده؟
    بی نظیره، از پایه تا پیشرفته با جزئیات کامل. 1128 صفحه.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار najafzade
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    جنگلهای آمازون
    پست
    209

    نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    نقل قول نوشته شده توسط aros.kabir مشاهده تاپیک
    سلام به دوستان ....

    می خواستم برنامه نویسی رو شروع کنم ... که بعد کمی سرچ فهمیدم که با سی باید شروع کنم چون برنامه پایه ای هستش ...

    بعضی ها هم می گن از سی پلاس پلاس شروع کنم ... فرقشون چیه ؟

    البته فرقشون رو هم سرچ کردم ... ولی خب کسایی که تجربه دارن بهتر می دونن ... نظر شما چیه ؟

    کتابی معتبر یا سی دی آموزشی در این باره سراغ ندارید ... ؟


    ممنون می شم راهنمایی کنید ...

    موفق و پیروز باشید ...
    کتابهای جعفر نژاد قمی فعلا بهترین هستند.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار navid_8x
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    130

    نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    من می گم C و C++‎ جعفر نژاد رو بگیر چون خیلی اونا رو ساده نوشه. C++‎ جعفر نژاد کلاس رو توضیح داده و کار با فایلش فرق داره و کتاب c جعفر نژاد خیلی از توابع رو و چند روش جالب رو توضیح داده. (در کل دو تاشم بگیر).
    کتاب های ناقوس اندیشه هم خوب و بهتره بگم کامله چون بیشتر ترجمه هستن

  13. #13

    نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    نقل قول نوشته شده توسط najafzade مشاهده تاپیک
    کتابهای جعفر نژاد قمی فعلا بهترین هستند.
    بدون شرح !!!
    نقل قول نوشته شده توسط navid_8x مشاهده تاپیک
    من می گم C و C++‎ جعفر نژاد رو بگیر چون خیلی اونا رو ساده نوشه. C++‎ جعفر نژاد کلاس رو توضیح داده و کار با فایلش فرق داره و کتاب c جعفر نژاد خیلی از توابع رو و چند روش جالب رو توضیح داده. (در کل دو تاشم بگیر).
    کتاب های ناقوس اندیشه هم خوب و بهتره بگم کامله چون بیشتر ترجمه هستن
    کتاب های انگلیسی را از دست ندهید ( توصیه اکید)

    موفق باشید

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  14. #14

    نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    سلام.
    امسال از نمایشگاه کتاب یه کتاب 300 صفحه ای خریدم به نام Object-Oriented Programming using C++‎ (Alok Kumar Jagadev,Amiya Rath, Atchidananda Dehuri) k
    نویسنده هاش هندی هستن و کتاب خوبیه. میتونه به عنوان دومین کتاب خوانده بشه برای یادگیرنده سی پلاس پلاس.

  15. #15

    نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    سلام

    به نظر من برای یادگیری باید از ++C شروع کرد. برای شروع بهتره از کتاب جعفر نژاد شروع کنین و تا آخر ویژگی های پشرفته در کلاس ها ادامه بدین بعدش برید سراغ کتاب دیتل و همزمان #C هم شروع کنین. البته از ریاضیات گسسته، ساختمان داده ها و طراحی الگوریتم هم نباید غافل بود.

    اگر مایل بودید میتونم اطلاعات بیشتری به شما بدم.

  16. #16

    نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    والا ما که ندیدیم کتابای جعفر نژاد خوب باشن از هر برنامه نویسی مطرحی هم که بپرسی چی کار کنم که برنامه نویس خوبی شم میگه :
    1.کتاب های انگلیسی و زبان اصلی بخونید 2.همیشه عملی کار کنید 3.سراغ کتاب جعفر نژاد نرین

  17. #17
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    روستایی در شمال کشور
    پست
    3

    نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    کاربر SmileSoft و کاربران دیگر :
    چه کتابی و چه استارتی برای یاد گرفتن برنامه نویسی C پیشنهاد می کنید ؟

  18. #18

    نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    نقل قول نوشته شده توسط mehrshad_am مشاهده تاپیک
    سلام

    به نظر من برای یادگیری باید از ++C شروع کرد. برای شروع بهتره از کتاب جعفر نژاد شروع کنین و تا آخر ویژگی های پشرفته در کلاس ها ادامه بدین بعدش برید سراغ کتاب دیتل و همزمان #C هم شروع کنین. البته از ریاضیات گسسته، ساختمان داده ها و طراحی الگوریتم هم نباید غافل بود.

    اگر مایل بودید میتونم اطلاعات بیشتری به شما بدم.
    می شه اطلاعات بیشتری به ما بدید

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    کتاب های ترجمه شده هربرد شیلد و دیتل خیلی بهتر از کتاب قمی هستش، اگه می خوای حرفه ای کار کنی کتاب های انگلیسی خیلی بهتره ، هم زبانت قوی می شه هم برنامه نویسی رو بهتر یاد می گیری، کتاب های قمی فقط به درد دانشگاه و سوالات امتحانی می خوره

  20. #20

    نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    سلام به همیه دوستان
    میخواستم بدونم به نظر شما بهترین راه یاد گیری زبان سی چیه؟از کتاب شروع کنم یا نرم افزار؟اگه میشه یه کتاب عالی به من معرفی کنید.

  21. #21

    نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    دوستان كه چند دفعه گفتن اسم كتاب هارو.

    به نظر من هيچي كتاب نميشه اما بايد در كنارش كد هارو هم تو نرم افزار امتحان كني و باهاشون ور بري.

    منم از جعفرنژاد شروع كردم اما زبان اصلي هم بايد كار كني.

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار ++Hichkas
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    دنیای 0 و 1
    پست
    150

    نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    نقل قول نوشته شده توسط aros.kabir مشاهده تاپیک
    سلام به دوستان ....

    می خواستم برنامه نویسی رو شروع کنم ... که بعد کمی سرچ فهمیدم که با سی باید شروع کنم چون برنامه پایه ای هستش ...

    بعضی ها هم می گن از سی پلاس پلاس شروع کنم ... فرقشون چیه ؟

    البته فرقشون رو هم سرچ کردم ... ولی خب کسایی که تجربه دارن بهتر می دونن ... نظر شما چیه ؟

    کتابی معتبر یا سی دی آموزشی در این باره سراغ ندارید ... ؟


    ممنون می شم راهنمایی کنید ...

    موفق و پیروز باشید ...
    فکر میکنم که برای ++c کتاب (چگونه با ++c برنامه بنویسیم ؟) بهترین مرجع باشه و بزای C کتاب جعفرنژاد. اینم که کد وم رو یاد بگیری به خودت بستگی داره .

  23. #23

    Red face نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    من يه اموزش C++‎رو پيدا كردم سايتشم اين
    forum.dpi guide.com

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار rd.net
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    My Computer
    پست
    106

    نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    از همتون بابت نظراتتون تشکر میکنم...

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    با سلام
    من فكر ميكنم كه كتاب جعفر نژاد خوبه ولي براي كسي كه قبلا سابقه ي برنامه نويسي داشته باشه.
    در اين كتاب آموزش با فرض دانستن مقدمات كار كه همان c و فلوچارت نويسي است انجام شده.
    ولي من از ان استفاده ميكنم و مشكلي برايم پيش نيامده غير از مشكلات بسيار زياد ويراستاري(تايپي).
    شما براي شروع مي تونين از كتاب مخصوص پيام نور استفاده كنين كه خيلي عالي توضيح داده.
    (كتاب برنامه نويسي پيشرفته) ولي نويسنده ان را نمي دونم فقط مي دونم جلد آبي دارد.

  26. #26

    نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    دوستان من کتاب جعفر نزاد رو گرفتم بدی نیست(چون همش می خواد با مسئله از زیر همه چیز در بره دیگه توضیح تخصصی نمی ده) حالا می خوام ببینم کتاب فارسی بهتر از جعفر نزاد قمی هست یا نه منظورم از بهتر اینه که مفصل تر و مو شکافانه تر بحث رو باز کنه همینطور بحث های حرفه ای رو هم در بر داشته باشه. اگه چیزی مد نظرتون است ممنون می شم بگید.
    با تشکر

  27. #27

    نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    به نظرم کتاب دیتیل رو بگیری بهتره با نام چگونه با سی پلاس پلاس برنامه بنویسیم که ترجمش هم داخل بازار موجوده فکر کنم ترجمه غلزم باشه..

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    با سلام خدمت دوستان عزيز.
    در جواب دوست خوبمون كه كتاب آفاي قلزم را پيشنهاد داده بودند بايد بگويم كه اين كتاب سطح بالاست و معمولا براي درس برنامه سازي پيشرفته به كار گرفته مي شود و براي شروع مقداري ( البته بيشتر از مقداري ) سنگين است . نسخه اي كه من از اين كتاب ديدم ( 86 ) مثال كم داشت و به هيچ عنوان توصيه نمي كنم و علاوه بر اين قيمت زياد ( دو جلد هر جلد 10000 تومان كه مناسب نيست) و نگفتن بخش هايي است .اين كتاب در بيان بعضي مطالب كوتاهي كرده است.
    بنده به شما كتاب انگليسيش رو ( البته اگر زبانتان خوب است ) پيشنهاد مي كنم.(البته فكر نمي كنم پيدا بشه چون ان نسخه اي كه من ديدم تيراژش 500 جلد بود )
    اگر هم انگليسيتون ضعيفه مي توانيد از كتاب برنامه نويس پيشرفته نوشته ي دكتر احمد فراهي ( اگر املاش درست باشه ) انتشارات پيام نور استفاده كنيد.
    من فصل اول و دوم اين كتاب را بصورت پي دي اف روي سايت گذاشتم و اگر تاپيك هاي من رو بگرديد مي توانيد انها را دانلود كنيد.(حدود 500 مگا بايت)
    خدانگهدار.

  29. #29

    نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    نقل قول نوشته شده توسط SamaPic مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان عزيز.
    در جواب دوست خوبمون كه كتاب آفاي قلزم را پيشنهاد داده بودند بايد بگويم كه اين كتاب سطح بالاست و معمولا براي درس برنامه سازي پيشرفته به كار گرفته مي شود و براي شروع مقداري ( البته بيشتر از مقداري ) سنگين است . نسخه اي كه من از اين كتاب ديدم ( 86 ) مثال كم داشت و به هيچ عنوان توصيه نمي كنم و علاوه بر اين قيمت زياد ( دو جلد هر جلد 10000 تومان كه مناسب نيست) و نگفتن بخش هايي است .اين كتاب در بيان بعضي مطالب كوتاهي كرده است.
    بنده به شما كتاب انگليسيش رو ( البته اگر زبانتان خوب است ) پيشنهاد مي كنم.(البته فكر نمي كنم پيدا بشه چون ان نسخه اي كه من ديدم تيراژش 500 جلد بود )
    اگر هم انگليسيتون ضعيفه مي توانيد از كتاب برنامه نويس پيشرفته نوشته ي دكتر احمد فراهي ( اگر املاش درست باشه ) انتشارات پيام نور استفاده كنيد.
    من فصل اول و دوم اين كتاب را بصورت پي دي اف روي سايت گذاشتم و اگر تاپيك هاي من رو بگرديد مي توانيد انها را دانلود كنيد.(حدود 500 مگا بايت)
    خدانگهدار.
    با سلام
    می گم خوب شد اینو گفتید چون دیگه قصد خریدش رو کرده بودم می گم از قمی که خوب نیست چون خودم یکیشو دارم شما چی پیشنهاد می کنید البته PDF نباشه چون حوصله نگهداریش رو ندارم می گم پس از کی واقعا خوبه چون من یک کتابی می خوام که واقعا هم زیاد توضیح بده و هم خوب راستی اگه تا عید صبر کنم ممکنه فرجی بشه یهو صاعقه بزنه و یکی نسخه ی خوبی ارائه بده . لطفا نام چندتا از کتاب های خوب رو که حالا اگه فارسی باشه هم بد نیست (به غیر از قمی) به ترتیب الویت بگید.
    ممنون و درود بر همگی

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    با سلام خدمت دوست عزيز.
    اول بايد بگويم كه من در پست قبل اشتباه كردم و نوشتم 500 مگا بايت كه بدين وسيله اصلاح مي كنم ميزان درست 500 كيلو بايت است.
    دوما بايد بگويم كه هيچ كتابي مانند كتاب زبان اصلي كامل نيست چون هر مولف بخشي را به دلخواه خود (به دلايلي كه براي خودم هم معلوم نشده ) در برگردان به زبان فارسي حذف كرده.
    بهترين راه، استفاده از چند منبع است .
    من خودم از كتاب C جعفر نژاد شروع و سپس C++‎ جعفر نژاد ،برنامه نويسي پيشرفته احمد فراحي( اگر املاش درست باشه)،ديتل(قلزم)،ويژال سي ++ انتشارات نصر( به همين ترتيب حالا كم يا زياد استفاده كردم ولي (اين نظر من است و شايد شما راه بهتري بلد بوديد.)بهترين به نظر من جعفر نژاد است.
    البته اين كتاب اگر در كنارش كار نكني بدترين كتاب است.
    بهترين كتاب خود معلم است.
    من خودم در كنار تمرينات معلم هر تمريني كه دوستي اشنايي و... به من مي داد يا يه زهنم مي رسيد حل مي كردم و اشكالاتم را از دوستان ترم بالايي مي پرسيدم.(البته بايد بگويم راه حل اصلي همين است و نه چيز ديگري.)
    اين نظر من است و حتما دوستان نظر ديگري دارند و به گفته هاي بنده اكتفا نكنيد.
    خدا نگهدارتان.

  31. #31

    نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    کتاب جعفر نژاد برای شروع کتاب خوبیه و برای مباحث پیشرفته کتابهای native cplusepluse انتشارات WROX فوق العادست از pdfchm می تونید دانلودش کنید . از کتابهای هربرت شیلد هم غافل نشید .

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    با سلام خدمت دوست عزيز shervin_agh67.
    مرجعي كه شما معرفي كردين بسيار مناسب است و من نيز تعريف آن را زياد شنيده ام.اما فكر مي كنم اين مرجع تا كنون ترجمه نشده .اگر اين كار انجام شده لطف كنيد و انتشارات و مترجمش را بيان كنيد.
    با تشكر .

  33. #33

    نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    نه این کتاب تا حالا ترجمه نشده . البته کتابهای برنامه نویسی زبان اصلیشون زیاد سخت نیست چون شما بیشتر کدها رو می خونید . کتابهای ترجمه شده فارسی برای نسخه ویژوال ( البته native) فکر کنم کتاب زیر باشه :
    http://www.saaher.com/book.aspx?id=964-334-203-4
    کتاب نسبتا کاملیه و نه خیلی . متنش خیلی سنگینه (برای مبتدی ها) مثالهای سنگینی داره و اگه نظر من رو می خواید می گم نویسندش اصلا برنامه نویس نبوده فکر کنم می خواسته کتاب آشپزی بنویسه . من این کتاب رو کامل خوندم ولی خیلی طول کشید چون اولا برای هر فصلش کلی تحقیق کردم و کلی کتاب برای فهمش خوندم . ( البته اینم بگم تنها کتاب فارسی هست که من دیدم برنامه نویسی win32 رو گفته باشه اگر کتاب دیگری هم هست به ما هم معرفی کنید) . یک ترجمه دیگری از این کتاب هم هست که مال کانون نشر علومه که پیشنهاد می کنم دیگه اصلا نگاه اون نکنید چون اصلا نمی فهمید چی میگه.
    ولی یک مرجع پیشرفته می شناسم بدک نیست حداقل از بالایی بهتره :
    راهنمای vC++‎.net در 21 روز نویسنده : دیویس چاپمن ناشر : نص
    البته این کتاب برای مبتدی خوب نیست هر چند نویسنده یک ضمیمه برای تازه کارها گذاشته ولی زیاد مفید نیست . آیه هم نیومده کتاب توی 21 روز تموم بشه هر فصل و هر مثالش نیاز به کلی تحلیل داره . خیلی باید وقت بگذارید . ولی بیشتر جنبه های زبان رو بررسی کرده .
    منبع سوم یک منبع فوق پیشرفته است که هم باید به native و هم به managed code مسلط باشید :
    راهنمای جامع vC++‎.net نوشته : دیتل و دیتل ناشر : نص
    بیشتر فصلهای این کتاب درباره کدهای مدیریت شده هست ولی چند فصل آخرش که در جلد دومه درباره کدهای غیر مدیریت شده هست (که شما دنبالشید) البته برای فهمیدنشون باید فصل های قبل رو مطالعه کرده باشید .
    من خودم در زمینه سی++ تمام این کتابها رو بطور کامل مطلعه کردم و هنوزم هیچی بلد نیستم .

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    با سلام خدمت دوستان عزيز.
    كسي هست كه pdf كتاب دايتل (چه انگليسي و چه فارسي) رو داشته باشه.
    نياز شديد به اين كتاب دارم.
    با تشكر فراوان.
    خدانگهدار.

  35. #35

    نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    نقل قول نوشته شده توسط SamaPic مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان عزيز.
    كسي هست كه pdf كتاب دايتل (چه انگليسي و چه فارسي) رو داشته باشه.
    نياز شديد به اين كتاب دارم.
    با تشكر فراوان.
    خدانگهدار.
    دوست گرامی درخواست یا قرار دادن لینک کتاب یا هر نرم افزاری که مالکیت آن برای کسی دیگری هست غیر قانونی هست (فعالیت warez) و خلاف قوانین سایت.
    لطفا دقت بیشتری کنید.

  36. #36
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    Room
    پست
    43

    نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    جعفر نژاد کتاب ننوشته! از انیورو اونور هرچی اومده دستش کپی کرده! یعنی توی کتابهاش اصلا توضیح ندادهو
    گفته این دستور اینم مثال! اصلا نگفته چرا انی اینطوری شده. حالا بخون تا بفهمی مزخرفترین کتاب برنامه نویسی! دیتل هم سطحش پیشرفتست ، نمویتونی با دیتل شروع کنی! به نظر من برای شروع برو کلاس

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    Post نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    با سلام خدمت دوست عزيز.

    نقل قول نوشته شده توسط ace.coder مشاهده تاپیک
    جعفر نژاد کتاب ننوشته! از انیورو اونور هرچی اومده دستش کپی کرده! یعنی توی کتابهاش اصلا توضیح ندادهو
    گفته این دستور اینم مثال! اصلا نگفته چرا انی اینطوری شده. حالا بخون تا بفهمی مزخرفترین کتاب برنامه نویسی! دیتل هم سطحش پیشرفتست ، نمویتونی با دیتل شروع کنی! به نظر من برای شروع برو کلاس
    كتاب آقاي جعفر نژاد خوب گفته ولي گويا شما راه استفاده ي صحيح از اين كتاب را نياموخته ايد.
    من از شما يك سوال دارم:
    چگونه بايد كتاب جعفر نژاد را خواند (يا مي خواني)؟
    من هم كتاب جعفر نژاد و هم كتاب ديتل (ترجمه ي آقاي قلزم) را خوانده ام .
    اشتباه شما در شيوه ي خواندن اين دو كتاب است.
    ديتل سخت است ولي روش خواندن دارد.
    آش كشك خاله اته بخوري پاته نخوري پاته.
    فعلا مرجع فارسي مناسب در ايران همين است.
    اگر ناراحتي برو انگليسي اش را بخوان.
    اميد وارم ناراحت نشده باشي .
    به سوال پاسخ بده تا بگويم راه درست خواندن اين دو كتاب چيست.
    خدانگهدار.

  38. #38
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    بردسكن
    سن
    35
    پست
    25

    نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    c ++ , c #, c هر 3 تقريبا مثل هم هستن با كمي تفاوت
    به نظر من بهتره c ++ يا c # بخوني

    قدرتمندترين آنها ++c هست و لي اگه ميخواي حرفه اي برنامه بنويسي و كارت برنامه نويسي باشه #c خيلي بهتره

    كتاب خوب براي ++c # , c كتاب دايتل هست

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار SamaPic
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    329

    Post نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    با سلام خدمت دوست عزيز.


    نقل قول نوشته شده توسط javadyousefi مشاهده تاپیک
    c ++ , c #, c هر 3 تقريبا مثل هم هستن با كمي تفاوت
    به نظر من بهتره c ++ يا c # بخوني

    قدرتمندترين آنها ++c هست و لي اگه ميخواي حرفه اي برنامه بنويسي و كارت برنامه نويسي باشه #c خيلي بهتره

    كتاب خوب براي ++c # , c كتاب دايتل هست
    من كمي با گفته ي شما مخالفم.
    شما مطالب بيان شده در پايين را مطالعه نكرديد و اگر نه چنين حرفي نمي گفتيد.
    شما خود عقيده داريد كه هر 3 تقريبا مثل هم هستن با كمي تفاوت بعد بيان برتري يكي را مي كنيد.
    هر كدام مناسب كاري است.
    در مورد كتاب ديتل هم بطور كامل در زير بحث شد .(من هم موافقم كتاب خوبي است ولي نسخه ي زبان اصلي)
    خدانگهدار.

  40. #40
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    3

    نقل قول: کتاب یا مرجع آموزش سی و سی پلاس پلاس

    سلام
    من برنامه نویس cهستم
    خودم با کتاب the c programmer languageشروع کردم توصیه میکنم زبان اصلی رو بخونید

صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •