نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه ی تشخیص فارسی بودن یک کلمه

  1. #1

    Tick نحوه ی تشخیص فارسی بودن یک کلمه

    سلام
    دوستان من یک تابع نیاز دارم که با دریافت یک کلمه ( string ) تشخیص دهد که فارسی است یا نه.
    آیا کسی چنین تابعی سراغ دارد؟
    با تشکر .

  2. #2
    جواب برای مراجعین
    رنج کاراکترهای کلمه را بررسی کنید: http://www.alanwood.net/unicode/fontsbyrange.html در صورتی که خارج از محدوده بود یعنی کاراکتر فارسی نیست.

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    خراسان شمالی
    پست
    4

    نقل قول: نحوه ی تشخیص فارسی بودن یک کلمه

    این یک کد ساده برای vb است که به راحتی و با سرعت وجود کاراکترهای فارسی را تشخیص می دهد

    Public Function CheckSTr(str As String) As String
    Dim s As String = "ضصثقفغعهخحجچشسیبلاتنمک پ/.وئدذرزطظًٌٍ،؛»«ـآۀَُِّةي ؤإأء؟×"
    CheckSTr = "English"
    For Each ch As Char In s
    If InStr(str, ch) > 0 Then
    CheckSTr = "Farsi"
    Exit For
    End If
    Next
    End Function


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •