نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: تبدیل برنامه تک کاربره به چند کاربره (روی شبکه)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rostamedastan
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    جمهوری اسلامی ایران
    پست
    111

    Question تبدیل برنامه تک کاربره به چند کاربره (روی شبکه)

    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام علیکم
    من برنامه های windows Application با C#‎.net می نویسم و از بانک اطلاعاتی Sql Server استفاده می کنم حال اگر بخواهم برنامه ام تحت شبکه کار کند یعنی یک شبکه در اداره ای باشد که Sql server روی کامپیوتر سرور نصب شده باشد و 7 یا 8 نفر بخواهند از اتاقهای دیگر بطور همزمان از برنامه استفاده کنند اگر من connectionمربوط به کلاس sqlconnection را نام سروری بدهم که sql server روی آن نصب است و سپس یک فایل exe برای هر کاربر روی کامپیوترش بگذارم تا با برنامه کار کند برنامه ام در شبکه کار می کند ؟ دیگر نیازی نیست کدی به برنامه ام که قبلا به صورت تک کاربره کار می کرد اضافه کنم ؟ در ضمن من از ADO.NET استفاده میکنم.
    همچنین منظور از برنامه نویسی سوکت نویسی دیگر چیست ؟ آیا من هم به آن نیاز دارم؟
    متشکرم.

    دوستان توجه کنند که من جستو جو کردم ولی قانع نشدم.
    آخرین ویرایش به وسیله rostamedastan : دوشنبه 26 فروردین 1387 در 23:30 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار khosro hoseini
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بروجرد
    پست
    30
    سلام دوست منظور از socket programing برنامه نویسی شبکه است.یعنی با استفاده از این نوع برنامه نویسی میتوان برنامه هایی شبیه به یاهو مسنجر که تحت شبکه کار میکنند بنویسید.در این نوع برنامه ها معمولا دو برنامه وجود دارد:
    1) برنامه سرویس دهنده که به یک پورت خاص گوش میدهد تا درخواست اتصالی از یک کلاینت در یافت کند
    2)برنامه سرویس گیرنده که به یک آی پی خاص در شبکه که برنامه سرویس دهنده بر روی آن نصب است از طریق همان پورتی که سرویس دهنده در حال گوش دادن به آن است درخواست اتصال میکند.
    پس از اتصال (binding) هر دو طرف شروع به ارصال اطلاعات میکنند و در نهایت نیز کلیه منابع را آزاد میکنند و ...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار rostamedastan
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    جمهوری اسلامی ایران
    پست
    111
    با تشکر
    پس با این حساب کار ما به سوکت نویسی مربوط نمیشود و اگر اشتباه نکرده باشم سوکت نویسی بیشتر جهت برنامه های تحت وب و اینترنت کاربرد دارد
    برنامه ای که من گفتم منظورم یک شبکه کوچک در یک ساختمان یا کارخانه است لطفا این مورد را راهنمایی کنید.

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط rostamedastan مشاهده تاپیک
    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام علیکم
    من برنامه های windows Application با C#‎.net می نویسم و از بانک اطلاعاتی Sql Server استفاده می کنم حال اگر بخواهم برنامه ام تحت شبکه کار کند یعنی یک شبکه در اداره ای باشد که Sql server روی کامپیوتر سرور نصب شده باشد و 7 یا 8 نفر بخواهند از اتاقهای دیگر بطور همزمان از برنامه استفاده کنند اگر من connectionمربوط به کلاس sqlconnection را نام سروری بدهم که sql server روی آن نصب است و سپس یک فایل exe برای هر کاربر روی کامپیوترش بگذارم تا با برنامه کار کند برنامه ام در شبکه کار می کند ؟ دیگر نیازی نیست کدی به برنامه ام که قبلا به صورت تک کاربره کار می کرد اضافه کنم ؟ در ضمن من از ADO.NET استفاده میکنم.
    همچنین منظور از برنامه نویسی سوکت نویسی دیگر چیست ؟ آیا من هم به آن نیاز دارم؟
    متشکرم.

    دوستان توجه کنند که من جستو جو کردم ولی قانع نشدم.
    این سوال قبلاً پرسیده شده و در موردش هم بحث شده.
    جستجو کنی گیر میاری.
    در ضمن من که فکر نمی کنم چیز دیگه ای لازم باشه. شما فقط ConnectionString رو درست تنظیم کنید و اجازه اتصال به صورت Remote به SqlServer 2005 رو فعال کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار rostamedastan
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    جمهوری اسلامی ایران
    پست
    111
    من از sql server 2000 استفاده می کنم.

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    91
    میشه بگید connection string باید چطور Set بشه ؟ من هم قبلا این سوال رو مطرح کردم اما جواب درستی ندیدم .

  7. #7
    به جای (local) از Ip سرور مورد نظرتون استفاده کنید.و اوتوریزیشن هم Sql .
    من به صورت Remote فقط به Sql Server 2005 متصل شدم. متأسفانه با 2000 کار نکردم ولی در 2005 تا زمانی که این قسمت فعال نبود(بصورت پیش فرض غیرفعاله) نمی تونستم کانکت بشم.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    123
    شما داخل برنامت یه قسمت برا تنظیم ip سرور میزاری تا هر بار به اونجا کانکت بشه و تنظیم string connection هم بطور دستی انجام می دی و کل تغییرات روی برنامت همینه باقی کارا رو خود سیستم عامل مدیر dbms انجام میده

  9. #9
    مثل این خط

    SqlConnection objConnection = new SqlConnection("Server=localhost;Database=Pubs;User ID=sa;Password=csdotnet;");
    آخرین ویرایش به وسیله xxxxxxxxxx : چهارشنبه 28 فروردین 1387 در 18:48 عصر دلیل: اصلاح کد

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط xxxxxxxxxx مشاهده تاپیک
    مثل این خط

    SqlConnection objConnection = new SqlConnection("Server=localhost;Database=Pubs;User ID=sa;Password=csdotnet;");
    از طریق این کانکشن دسترسی به صورت local هستش در صورتی که لازمه به جای localhost
    ip سرور نوشته بشه.

  11. #11
    درسته ضمن اینکه hostname یا همان نام سرورهم قبوله.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار captain_black81
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    231
    یک کلاس برای اتصال به سرور بساز . هرجا لازم بود صداش بزن
    من از این استفاده میکنم

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Text;
    namespace NewProject
    {
    classGeneral
    {
    publicstring cnm
    {
    get
    {
    string s = "server=kian;initial catalog=MADAD;integrated security=True";
    return s;
    }
    }
    }
    }

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار rostamedastan
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    جمهوری اسلامی ایران
    پست
    111
    از همه دوستان متشکرم پس این طور متوجه شدم که تنها باید کانکشن خود را با نام سرور تنظیم کنم.

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    91
    از همه دوستان به خاطر راهنمایی ممنونم
    حالا که بحث connection string پیش اومد , می خواستم بدونم توی web اگه بیش از یه data base داشته باشیم اونوقت چطوری تگ connection string داخل web.config رو set می کنیم .

  15. #15
    نقل قول نوشته شده توسط captain_black81 مشاهده تاپیک
    یک کلاس برای اتصال به سرور بساز . هرجا لازم بود صداش بزن
    من از این استفاده میکنم

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Text;
    namespace NewProject
    {
    classGeneral
    {
    publicstring cnm
    {
    get
    {
    string s = "server=kian;initial catalog=MADAD;integrated security=True";
    return s;
    }
    }
    }
    }
    خیر این روشی خوبی نیست. استفاده از HardCode به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه.
    از همون Setting استفاده کنید

  16. #16
    نقل قول نوشته شده توسط darioush01 مشاهده تاپیک
    از همه دوستان به خاطر راهنمایی ممنونم
    حالا که بحث connection string پیش اومد , می خواستم بدونم توی web اگه بیش از یه data base داشته باشیم اونوقت چطوری تگ connection string داخل web.config رو set می کنیم .
    داریوش جان این سوال مربوط به بخش Asp.net هستش.
    شما به ازای هر دیتابیس یه Connection String بساز و در داخل تگ مربوطه قرار بده.
    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •