نمایش نتایج 1 تا 36 از 36

نام تاپیک: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

  1. #1

    Thumbs up BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    BehooRssGenerator کتابخانه ای هست که برای تولید RSS برای سایت هایی که نیاز به RSS دارند نوشتم و تصمیم گرفتم اون رو به صورت عمومی منتشر کنم.

    ابزارها و کتابخانه های مختلفی برای تولید RSS وجود دارند. از جمله فضای نام جدید Syndication که در دات نت NET 3.5. وجود داره و امکان ایجاد RSS و Atom رو با استفاده از WCF یا به شکل مستقل ارائه می کنه.

    BehooRssGenerator با #C و کاملا شی گرا نوشته شده، سرعت زیادی در تولید RSS داره، از زبان پارسی پشتیبانی و همچنین دو سطح فشرده سازی "متوسط" و "زیاد" رو عرضه می کنه و کار با اون بسیار راحت هست.
    هر سوال یا مشکلی که در رابطه با این کتابخانه دارید در همین تاپیک مطرح بفرمایید.
    فایل ضمیمه شامل کتابخانه و نمونه کدی جهت استفاده است.

    برای تولید RSS با این کتابخانه، یک صفحه مثلا با نام rss.aspx ایجاد کنید و تمامی محتویات فایل aspx رو به جز دایرکتیو Page که در بالای صفحه وجود داره حذف کنید و سپس کدهای مورد نیاز رو در روال Page_Load بنویسید.

    سه نکته:
    1) اگر اخبار شما پارسی است، خاصیت Language کلاس RssChannel رو بر روی Persian قرار بدید تا RssReader ها بتونن به صورت راست چین خبرها رو نمایش بدن.
    2) حالت فشره سازی رو همیشه بر روی High قرار بدید مگر اینکه تفاوت کمی بین حالت های Medium و High وجود داشته باشه. (این تفاوت رو در Firefox می تونید با راست کلیک بر روی صفحه و انتخاب گزینه ی Page Info و مشاهده ی قسمت Size در سربرگ General مشاهده کنید) در این حالت گزینه ی Medium رو انتخاب کنید.
    3) برای یادگیری فرمت فایل های RSS و آشنایی با المنت های این استاندارد مرجع ذیل رو مطالعه بفرمایید:
    http://www.rssboard.org/rss-specification

    مثالی در رابطه با استفاده از این کتابخانه با #C

    using BehooRssGenerator.RssElements;

    ----------------------------------------------

    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    RssChannel OBJ_CHANNEL = new RssChannel("Behrouz News Headlines!", new Uri("http://www.site.com/"), "ASP.NET - Daily News");
    OBJ_CHANNEL.Categories.Add(new RssCategory("Programming"));
    OBJ_CHANNEL.Categories.Add(new RssCategory("Updates", "http://www.site.com/updates"));
    OBJ_CHANNEL.CompressionMode = RssChannel.CompressType.High;
    OBJ_CHANNEL.Copyright = "(c) 2008, Behrouz News Agency.";
    OBJ_CHANNEL.Language = RssLanguages.Persian;
    OBJ_CHANNEL.LastBuildDate = DateTime.Now;
    OBJ_CHANNEL.ManagingEditor = new System.Net.Mail.MailAddress("my1@domain.com", "Ali Ahmadi");
    OBJ_CHANNEL.WebMaster = new System.Net.Mail.MailAddress("my2@domain.com", "Behrouz Rad");

    OBJ_CHANNEL.Items.Add(new RssItem("اولین خبر", new Uri("http://www.site.com/news.aspx?id=1"), "متن خلاصه اولین خبر"));

    RssItem OBJ_ITEM = null;
    OBJ_ITEM = new RssItem("دومین خبر", new Uri("http://www.site.com/news.aspx?id=2"), "متن خلاصه دومین خبر");
    OBJ_ITEM.Author = new System.Net.Mail.MailAddress("my2@domain.com", "Behrouz Rad");
    OBJ_ITEM.Categories.Add(new RssCategory("Programming"));
    OBJ_ITEM.Comments = new Uri("http://www.site.com/news.aspx?id=2/comments");
    OBJ_ITEM.Guid = new RssGuid(Guid.NewGuid().ToString());
    OBJ_ITEM.PubDate = DateTime.Now.AddHours(-3);

    OBJ_CHANNEL.Items.Add(OBJ_ITEM);

    OBJ_CHANNEL.GenerateRss(this.Context);

    }



    مثالی در رابطه با استفاده از این کتابخانه با VB.NET

    Imports BehooRssGenerator.RssElements

    ----------------------------------------------

    Protected Sub Page_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load

    Dim OBJ_CHANNEL As New RssChannel("Behrouz News Headlines!", New Uri("http://www.site.com/"), "ASP.NET - Daily News")
    OBJ_CHANNEL.Categories.Add(New RssCategory("Programming"))
    OBJ_CHANNEL.Categories.Add(New RssCategory("Updates", "http://www.site.com/updates"))
    OBJ_CHANNEL.CompressionMode = RssChannel.CompressType.High
    OBJ_CHANNEL.Copyright = "(c) 2008, Behrouz News Agency."
    OBJ_CHANNEL.Language = RssLanguages.Persian
    OBJ_CHANNEL.LastBuildDate = DateTime.Now
    OBJ_CHANNEL.ManagingEditor = New Net.Mail.MailAddress("my1@domain.com", "Ali Ahmadi")
    OBJ_CHANNEL.WebMaster = New Net.Mail.MailAddress("my2@domain.com", "Behrouz Rad")

    OBJ_CHANNEL.Items.Add(New RssItem("اولین خبر", New Uri("http://www.site.com/news.aspx?id=1"), "متن خلاصه اولین خبر"))

    Dim OBJ_ITEM As RssItem = Nothing
    OBJ_ITEM = New RssItem("دومین خبر", New Uri("http://www.site.com/news.aspx?id=2"), "متن خلاصه دومین خبر")
    OBJ_ITEM.Author = New Net.Mail.MailAddress("my2@domain.com", "Behrouz Rad")
    OBJ_ITEM.Categories.Add(New RssCategory("Programming"))
    OBJ_ITEM.Comments = New Uri("http://www.site.com/news.aspx?id=2/comments")
    OBJ_ITEM.Guid = New RssGuid(Guid.NewGuid().ToString())
    OBJ_ITEM.PubDate = DateTime.Now.AddHours(-3)

    OBJ_CHANNEL.Items.Add(OBJ_ITEM)

    OBJ_CHANNEL.GenerateRss(Me.Context)

    End Sub

    پیاده سازی کتابخانه در MVC و Web Forms متفاوت است. بنابراین برای استفاده در ASP.NET MVC از کتابخانه ای که در فایل ضمیمه ی مرتبط وجود دارد استفاده بفرمایید. برای MVC یک ActionResult سفارشی با نام RssResult وجود دارد که Channel را به عنوان ورودی می گیرد:

    return new RssResult(rssChannel);

    آپدیت در 18/1/1389: اضافه شدن نسخه ی ASP.NET MVC
    موفق باشید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Behrouz_Rad : جمعه 19 فروردین 1390 در 13:48 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Amir Taghavi
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من از شهر عشقم ولی دلشکسته
    پست
    510
    من فکر می کنم منظورتون از انتخاب زبان برای RTL کردن صفحه است. آیا این روش در FF هم جواب می ده؟

    چون منم یه RSS Generator ساختم و از تگ مربوطه هم استفاده کردم ولی فقط در IE جواب میده!

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط Amir Taghavi
    من فکر می کنم منظورتون از انتخاب زبان برای RTL کردن صفحه است. آیا این روش در FF هم جواب می ده؟
    بله دقیقا منظورم همین هست. مختص +IE 7 هست و در Firefox جواب نمیده. تیم توسعه ی Firefox باید برای این موضوع راه حلی رو مبتنی بر RSS ارائه بده.
    هر چند پلاگین هایی برای حل این مشکل در Firefox وجود داره.

    موفق باشید.

  4. #4

    Thumbs up نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    به مناسبت تولدم! سورس کدهای این کتابخانه رو تحت لایسنس GPL نسخه ی 2 در سایت CodePlex قرار دادم:
    http://www.codeplex.com/behoorss

    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله Behrouz_Rad : پنج شنبه 10 مرداد 1387 در 08:22 صبح

  5. #5

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    با سلام
    یه مشکل کوچیک در استفاده از لینک
     new Uri("http://site.com") 

    دارم ...
    تو این حتما http باید گذاشته بشه و نمی شه از عباراتی مثل زیر استفاده کرد:
    "site.aspx?id="+id

    بنظرتون باید چی کار کنم؟

  6. #6

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    هر سوال یا مشکلی که در رابطه با این کتابخانه دارید در همین تاپیک مطرح بفرمایید.
    دوستان عزیز کسی نمی دونه چه جوری می تونم این کار رو انجام بدم ( پست قبلی )
    اگه نمی شه برم سراغ یه راه حل دیگه ؟

  7. #7

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    تازه سوال شما رو دیدم. چرا از URL کامل استفاده نمی کنی؟

  8. #8

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    سلام
    به فرض از URL کامل استفاده کردم ...
    ایجاد

    ?id="+id

    چی ؟
    در قسمت URL نمیشه از الحاق دو رشته استفاده کرد ...
    میشه یه راهی پیشنهاد کنید تا بشه URLای مثل زیر رو وارد کرد:

    "http://site.com/post.aspx?id="+id

  9. #9

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    خیلی ساده است دوست من!
    سازنده ی Uri یک مقدار رشته ای رو می پذیره. به راحتی می تونی رشته ها رو در پارامتر این سازنده به هم الصاق کنی:

    int i = 2;
    OBJ_CHANNEL.Items.Add(new RssItem("اولین خبر", new Uri("http://www.site.com/news.aspx?id=" + i.ToString()), "متن خلاصه اولین خبر"));

    توجه داشته باش که RSS Reader ها نیاز به URL کامل برای باز کردن لینک Feed دارند و URL ناقص مجاز نیست!

    موفق باشید.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    سلام دوستان :
    من يه مشكل داشتم :
    من وقتي با استفاده از اين كامپونت كه آقا بهروز نوشتن ميخواهم RSS را بسازم . وقتي اين لينك را ميدم خطا ميگيره و آر اس اس لود نميشه .
            OBJ_ITEM = new RssItem("دومین خبر", new Uri("http://www.domain.com/Default.aspx?action=more&id=15"), "متن خلاصه دومین خبر");


    جالب اينحاس كه اگه پارامتر Id را حذف كني كار ميكنه .. يعني اگه فقط يك پارامتر باشه كار ميكنه . ولي من احتياج به دو پارامتر دارم .

    پيغام Ie اينه :
    Internet Explorer cannot display this feed

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    از دوستان كسي به اين مشكل بر نخورده ...
    آقاي راد ميشه اين باگ را رفع كني ...

    ممنون .....

  12. #12

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    موردی که دوست عزیز، merlin_vista گزارش کرده بود، یک باگ بود که اون رو بر طرف کردم.
    نسخه ی جدید رو از پست اصلی دانلود بفرمایید.

  13. #13

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    به نظرت وقتی میشه خودمون به صورت دستی در صفحه ی وب بنویسیم input تا یک دکمه رو تولید کنیم، چرا مایکروسافت اجازه میده تا ما فقط اون را Drag کنیم و روی فرم بندازیم تا این کد خودش بعد از پروسه ای به صفحه اضافه بشه؟

    به نظرت وقتی که ما خودمون می تونیم کوکی تصدیق هویت بر روی سیستم کاربر بفرستیم، چرا مایکروسافت سیستم Membership رو ارائه داده؟

    به نظرت وقتی ما خودمون می تونیم یه Handler واسه تولید تصاویر امنیتی درست کنیم، چرا باید از CAPTCHA استفاده کنیم؟

    اصلاً به نظرت چه دلیلی برای استفاده از کامپوننت در برنامه نویسی وجود داره؟

  14. #14

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    سلام
    من از کتابخانه شما استفاده کردم، واقعا خوب و کامل بود. 2 تا سؤال داشتم:

    1) میخواستم ببینم برای ایجاد RSS برای سایت هایی که درخواست های زیادی برای RSS دارند مثل وبلاگ ها (مثلا worpress.com) همین شیوه write کردن روی صفحه مناسب میباشد یا نه؟

    2) RSS Reader ها برای مطلع شدن از آپدیت ها چگونه عمل میکنند؟ مثلا در چه بازه زمانی به لینک سر میزنند؟

  15. #15

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    نقل قول نوشته شده توسط SnowBlind
    1) میخواستم ببینم برای ایجاد RSS برای سایت هایی که درخواست های زیادی برای RSS دارند مثل وبلاگ ها (مثلا worpress.com) همین شیوه write کردن روی صفحه مناسب میباشد یا نه؟
    بله مناسبه.
    نقل قول نوشته شده توسط SnowBlind
    2) RSS Reader ها برای مطلع شدن از آپدیت ها چگونه عمل میکنند؟ مثلا در چه بازه زمانی به لینک سر میزنند؟
    RSS Reader ها معمولاً از فیلد guid متوجه میشن که اون اخبار جدید هست. فیلد guid هر فید رو برابر با فیلد identity رکورد قرار بدید.
    البته اگر guid وجود نداشته باشه، معمولاً از روش های دیگه ای مثل بررسی تاریخ انتشار خبر استفاده می کنند.

    موفق باشید.

  16. #16

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    RSSReader فایرفاکس <pubDate> رو نمایش نمیده. در مثالی که همراه سورس دادید این تگ با
    DateTime.Now.AddHours(-3)
    پر میشود. که مثلا میشه
    12/12/2008 8:47:11 PM
    . فکر کنم دلیلش این باشه که از rfc822 پیروی نمیکنه. درسته؟

  17. #17

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    اتفاقاً دقیقاً از RFC 822 پشتیبانی میکنه. من سورس های این پروژه رو هم در CodePlex قرار دادم. به R دقت کن:

    SB.AppendLine(string.Format("<pubDate>{0:R}</pubDate>", item.PubDate.ToString()));


    خروجی این برنامه کاملاً منطبق بر استاندارد RSS هست. در پست اصلی لینک استانداردهای RSS رو گذاشتم.

    موفق باشید.

  18. #18

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    درسته حق با شماست، منم بررسی کردم مشکلی تو استاندارد نبود. ولی نمیدونم چرا firefox RSSReader تگ <pubDate> رو نمایش نمیده!!!
    شما خودت با firefox تست کردی؟

  19. #19

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    یا تشکر از شما.
    مشکل در نحوه ی عجیب برخورد دات نت با سویچ R بود. دات نت با سویچ R در حالتی که در پارامتر اول متد Format کلاس String استفاده بشه برخورد اشتباهی داره! بنابراین باید سویچ R یا r رو به متد ToString پاس داد.
    نسخه ی آپدیت شده رو از پست اصلی دانلود بفرمایید.

    موفق باشید.

  20. #20

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    آره فقط R نیست سوییچ های دیگه رو هم اعمال نمیکنه!!!!

    من به صورت زیر تغییرش دادم و مشکل حل شد:
    SB.AppendLine(string.Format("<pubDate>{0}</pubDate>", this.PubDate.ToString("R", DateTimeFormatInfo.InvariantInfo)));

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار mojniknam
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    268

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    من اینو دانلود کردم و توی پوشه تست رفتم و برنامه رو اجرا کردم
    ولی ارور میده
    Line 49: ASP.NET to identify an incoming user.
    Line 50: -->
    Line 51: <authentication mode="Windows" />
    Line 52: <!--
    Line 53: The <customErrors> section enables configuration

  22. #22

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    سلام آقا بهروز عزیز
    ببخشید که یه سوال مسخره میپرسم
    ولی میخوام بدونم که ما باید تمام لینکها و توضیحات و ... رو دستی وارد کنیم؟
    آیا نمیشه کاری کرد که این برنامه خودش هوشمند لینکها و توضیحات و ... رو ایجاد کنه؟
    ممنون

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    خسته نباشید آقای راد.
    آیا این RSS Generator از خواصیت podcast هم پشتیبانی می کند؟
    همانطور که دوستان گفتند،اگر بصورت خودکار تولید RSS بکند،بهتر است.
    خوشحالم که در دنیای رقابتی،تجاری امروز،کسی هم به فکر زبان پارسی است.

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    365

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    نقل قول نوشته شده توسط merlin_vista مشاهده تاپیک
    سلام دوستان :
    من يه مشكل داشتم :
    من وقتي با استفاده از اين كامپونت كه آقا بهروز نوشتن ميخواهم RSS را بسازم . وقتي اين لينك را ميدم خطا ميگيره و آر اس اس لود نميشه .
            OBJ_ITEM = new RssItem("دومین خبر", new Uri("http://www.domain.com/Default.aspx?action=more&id=15"), "متن خلاصه دومین خبر");


    جالب اينحاس كه اگه پارامتر Id را حذف كني كار ميكنه .. يعني اگه فقط يك پارامتر باشه كار ميكنه . ولي من احتياج به دو پارامتر دارم .

    پيغام Ie اينه :
    Internet Explorer cannot display this feed
    تا اونجایی که عقل ناقص من میگه نمیشه از یک سری کاراکتر ها استفاده کرد مقل همین : &
    شما باید به جای "&" از "&amp;" استفاده کنید تا مشکل برطرف بشه . باز هم اگه نشد بگید تا یه راه دیگه واسش پیدا کنیم :دی

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    با سلام
    ممنون از اقای راد
    چنتا سوال اولیه هم دوستان کرده بودن در مورد لینک هایی که بیشتر از 1 پارانتر داشت .
    من هم همین مشکل دارم یعنی من به صورت زیر استفاده میکنم.
                for (int i = 0; i < dt.Rows.Count; i++)
    {
    string link = "http://www.fakhravary.somee.com/Show/Display_PostID.aspx?TopicID=" + dt.Rows[i]["TopicID"] + "&Subject=" + dt.Rows[i]["Subject"] + "";
    OBJ_CHANNEL.Items.Add(new RssItem(dt.Rows[i]["Subject"].ToString(), new Uri(link), dt.Rows[i]["Message"].ToString()));
    }

    زمانی که با 1 پارمتر باشه مشکلی نیست اما زمانی که پارامتر 2
    "&Subject="
    وارد میشه برنامه خطا میگیره یعنی چیزی نمایش نمیده.

  26. #26

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    با سلام
    ممنون از اقای راد
    چنتا سوال اولیه هم دوستان کرده بودن در مورد لینک هایی که بیشتر از 1 پارانتر داشت .
    من هم همین مشکل دارم یعنی من به صورت زیر استفاده میکنم.
                for (int i = 0; i < dt.Rows.Count; i++)
    {
    string link = "http://www.fakhravary.somee.com/Show/Display_PostID.aspx?TopicID=" + dt.Rows[i]["TopicID"] + "&Subject=" + dt.Rows[i]["Subject"] + "";
    OBJ_CHANNEL.Items.Add(new RssItem(dt.Rows[i]["Subject"].ToString(), new Uri(link), dt.Rows[i]["Message"].ToString()));
    }

    زمانی که با 1 پارمتر باشه مشکلی نیست اما زمانی که پارامتر 2
    "&Subject="
    وارد میشه برنامه خطا میگیره یعنی چیزی نمایش نمیده.
    من با چند پارامتر تست کردم اما مشکلی ندیدم.
    فایل ضمیمه رو بررسی کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    خیلی جالب بود.
    چون کاریشم نکردم ولی تست کدم کار داد .
        protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    DataSet ds = new DataSet();
    ds.ReadXml(Server.MapPath("File.xml"));
    DataTable dt = ds.Tables[0].Copy();

    RssChannel OBJ_CHANNEL = new RssChannel("site", new Uri("http://www.site.com/"), "best");
    for (int i = 0; i < dt.Rows.Count; i++)
    {
    OBJ_CHANNEL.Items.Add(new RssItem(dt.Rows[i]["Subject"].ToString(), new Uri("http://www.fakhravary.somee.com/Show/Display_PostID.aspx?TopicID=" + dt.Rows[i]["TopicID"] + "&Subject=" + dt.Rows[i]["Subject"] + ""), dt.Rows[i]["Message"].ToString()));
    }
    OBJ_CHANNEL.GenerateRss(this.Context);
    }
    آخرین ویرایش به وسیله fakhravari : یک شنبه 23 مهر 1391 در 18:39 عصر

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    با سلام
    پست اخر تصحیح میکنم تا پست دیگری نزنم.
    در سوالات بالا فکر کنم من کمی dll دستکاری کرده بودم که در اتصالات لینک خطا به وجود میومد .
    دوباره کلاس برسی کردم و بدون مشکل کار کرد.
    آخرین ویرایش به وسیله fakhravari : دوشنبه 24 مهر 1391 در 12:38 عصر

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS


  30. #30
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    اقای راد در نمونه شما چطوری میتونم عکس وارد کنم؟

  31. #31

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    سلام
    من از کتابخانه شما و چند نمونه دیگه برای تولید RSS استفاده می کنم ولی در همه اونها گاهی به جای نمایش صحیح RSS پیغام زیر نمایش داده میشه و به صورت xml صفحه لود میشه

    This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.


    مشکل از چیست ؟

  32. #32

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    تا اونجایی که من متوجه شدن خطای زیر وقتی اتفاق میافته که commresionmode رو روی medium قرار بدیم. اما یه مشکل دیگه ای که باهاش برخورد می کنم اینه وقتی مود رو روی High قرار میدم باز هم گاهی با پیغام زیر مواجه میشم :

    Content Encoding Error

    The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression.

    Please contact the website owners to inform them of this problem
    .



    نقل قول نوشته شده توسط hlikehamed مشاهده تاپیک
    سلام
    من از کتابخانه شما و چند نمونه دیگه برای تولید RSS استفاده می کنم ولی در همه اونها گاهی به جای نمایش صحیح RSS پیغام زیر نمایش داده میشه و به صورت xml صفحه لود میشه

    This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.


    مشکل از چیست ؟

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    با چه تگی عکس اضافه کنم؟

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار komeil64
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    618

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    من می خواستم با تگimage کار کنم اما آدرس قبول نمی کنه!
    OBJ_CHANNEL.Image.URL

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    اقای راد در مورد عکس توضیح میدید

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار komeil64
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    618

    نقل قول: BehooRssGenerator - کتابخانه ای برای تولید آسان RSS

    من خیلی به این مورد نیاز دارم کسی می تونه کمک کنه؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •