نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: نحوه راه‌اندازی PHP 5.0 بر روی IIS

  1. #1
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نحوه راه‌اندازی PHP 5.0 بر روی IIS

    با سلام.

    من برای نصب PHP 4.x روی IIS هیچ مشکلی نداشتم، اما وقتی PHP 5 رو روی IIS نصب میکنم و آدرس یک صفحه ساده PHP رو میدم میره تو کما.


    مشکل چیه؟ کار یا تنظیم خاصی باید انجام بدم؟

  2. #2
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    سلام،

    راهنمای نصب من رو دیدید؟؟ خوندید؟!
    دقیقا کی قفل می کنه؟؟ تو کدوم مرحله؟!
    توی event viewer چیزی نمی نویسه؟؟

    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  3. #3
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    سلام.

    با تشکر،

    با پیروی از راهنمای قدم به قدم شما مشکل حل شد.

    راستی، نسخه تحت ویندوز PHP 5.0 نسبت به نسخه 4 اون خیلی سریعتر شده!

  4. #4
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    سلامٍ
    موفق باشید...

    سرعتش کلا" زیاد شده.
    یه أمار الکی اینجا نوشتم:
    http://www.iranphp.net/modules/newbb...forum=2&jump=1

    موفق باشیدٍ امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    من با اینستالری که برای ویندوز بود نصب کرده ام info.php ار نشون میده و مشکلی نداره.

    ولی فرومی که لوکال نصب کرده ام را نشان نمی دهد(صفحه خالی است!)

  6. #6
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    فرامرز جان، در هر تاپیک فقط یه مطلب....
    مقدار error_reporting در فایل php.ini رو به E_ALL ومقدار display_error (یا چیزی شبیه این) رو به 1 تغییر بده.
    اونوقت فایلت رو اجرا کن ببین چی می گه.

    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    Fatal error: Call to undefined function mysql_connect() in D:\Inetpub\wwwroot\PHP\PForum\db\mysql4.php on line 48

  8. #8
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    خوب پس میشه گفت یکی از مراحل که فعال کردن کتابخانه ویژه MySQL است را صحیح انجام نداده‌اید. مقاله فوق الذکر را مجددا و به دقت مطالعه کنید.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    در واقع من php4 را uninstall کرده و آنگاه 5 را نصب کردم.
    در تنظیمات MySql تغییری باید بدهم؟

  10. #10
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    فرامرز جان.... اینجانب خویشتن را ......... و مقالهء نصب نوشتم، لطف کن یه دور اون رو بخون،‌ممنون.
    این هم لینکش: http://www.barnamenevis.org/viewtopic.php?t=12335
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    چشم حالا چرا .... :wink: :mrgreen:

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    مقاله را مطالعه کردم اما اولین سوال:
    . (توجه کنید که نسخهء installer را نگیرید.)
    چرا؟

  13. #13
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    چون ناقصه و بعدا به این مشکل می خورید که چرا فلان بخش php کار نمی کنه و چرا ....

    :D توصیه های ایمنی رو جدی بگیرید :D
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  14. #14
    کاربر جدید آواتار lvl4l1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    Iran-Ahwaz
    پست
    2

    Smile بابا ما تازه کارها رو هم تحویل بگیرید

    oxygenws جان سلام
    آقا شاید خیلی دیر باشه که من این درخواست رو دارم ولی چه کنم من تازه شروع به کار با php کردم.من متاسفانه نمیتونم مقاله شما رو در مورد نصب php 5 ببینم و مرورگر من The page cannot be found میده. اگر ممکنه به من توی این مساله کمک کنید تا بتونم مقاله شما رو بخونم.
    با تشکر - علیرضا
    آخرین ویرایش به وسیله lvl4l1 : دوشنبه 09 آبان 1384 در 02:19 صبح دلیل: امضاء نداشت

  15. #15
    کاربر جدید آواتار lvl4l1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    Iran-Ahwaz
    پست
    2
    oxygenws جان باز هم سلام
    آقا زحمت نکش من مطلبت رو توی فروم مجیدآنلاین پیدا کردم.
    برای حل مشکلاتم در این زمینه حتما مزاحمت میشم.
    موفق و پیروز باشی - علیرضا

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    هیچ کی مثل ایرونی نمیشه
    پست
    134
    oxygenws لطف کن آدرس درست بده.من محتاجم.
    چند تا سوال ابتدایی داشتم.
    1:syntax پی اچ پی چیه؟
    2:php بهتره یا ASP

  17. #17
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    همیشه آخرین نسخه رو می تونید از اینجا ببینید:
    http://oxygenws.com/blog/archives/9-PHP.html

    1-2- سوالاتتون رو لطفا بعد از جستجو در تاپیک های مجزا بپرسید.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •