نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: $PHP_SELF

  1. #1

    $PHP_SELF

    وقتی می خام یه فرم خودشو صدا بزنه از $PHP_SELF استفاده می کنم
    ولی وقت اجرا پیغام خطای Undefined variable می ده. در حالی که این متغییر درون ساخته php هستش.
    باید چکار کنم؟

    مرسی

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار mn3250
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    84
     
    $_SERVER["PHP_SELF"]

  3. #3
    لطفا بیشتر توضیح بدین . من تازه کارم

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار mn3250
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    84
    از متغیری که گفتم بجای متغیر خودتون استفاده کنید.

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار neopersia
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    www.NeoPersia.org
    پست
    76
    نقل قول نوشته شده توسط bita_naz مشاهده تاپیک
    وقتی می خام یه فرم خودشو صدا بزنه از $PHP_SELF استفاده می کنم
    ولی وقت اجرا پیغام خطای Undefined variable می ده. در حالی که این متغییر درون ساخته php هستش.
    باید چکار کنم؟

    مرسی
    چون register_globals خاموشه اینجوری میشه
    بهتر هم هست register_globals خاموش باشه و از روشی که mn3250 گفت استفاده کنید
    اون کتابی رو هم که ازش داری یاد میگیری بنداز بیرون چون اینطور که معلومه درست توضیح نداده

  6. #6
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    اون کتابی رو هم که ازش داری یاد میگیری بنداز بیرون چون اینطور که معلومه درست توضیح نداده
    آره، بنداز بیرون، چون کلا نیازی به استفاده از PHP_SELF نیست :) کافیه action فرم رو خالی بذارید و این یک استاندارده!
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    سمنان - ایران
    پست
    440
    سلام .
    من همیشه وقتی می خوام فرم داخل صفحه را به همان صفحه بفرستم از این روش استفاده می کنم .
    چک می کنم که آیا دکمه Submit داخل فرمم زده شده یا نه؟
    در این مثال من فقط یک صفحه با نام MyPage.php دارم .
    نگاه کنید :

    <form action='MyPage.php' method='post' >
    <input name="txtName" type="text" id="txtName" />
    <br />

    <input name="txtFamily" type="text" id="txtFamily" />
    <br />
    <input name="BtnSubmit" type="submit" id="BtnSubmit" value="Submit" />

    </form>
    .
    .
    .
    .
    <?php
    if(isset($_POST['BtnSubmit']))
    {
    echo $_POST['txtName'].' '.$_POST['txtFamily'];
    }
    ?>

    موفق باشید .

  8. #8
    من از این کتابای آنلاین دارم می خونم.

    من قبلا ASP.net کار می کردم

    چه کتابی خوبه واسه شروع؟ لطفا واسه Mysql هم بگید.

    مرسی

  9. #9
    مرجع کامل PHP 4 یا PHP 5 مهندس مهرداد توانا

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط kassit مشاهده تاپیک
    مرجع کامل PHP 4 یا PHP 5 مهندس مهرداد توانا
    این کتاب فکر کنم از اتشارات ساحر باشه چون یه مرجع vb.net با همین نویسنده دارم که واقعا بدرد نخوره.

  11. #11
    بله انتشارات ساحر

    ولی کتاب PHP کتاب خوبیه (در حال که ممکنه VB.Net خوب نباشه)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •