نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه ی رسم نمودار یک سهمی از طریق معادله

  1. #1

    نحوه ی رسم نمودار یک سهمی از طریق معادله

    سلام
    چه طوری میشه فرمول معادله رو بدیم و برامون رسم کنه؟
    مرسی

  2. #2
    دوست عزیز منظورتون چیه؟
    دنبال کمپوننتی , میخوای کد بنویسی یا ...؟
    معادله رو به صورت یه لیست پیوندی یا آرایه (n*2)می تونی از ورودی بگیری.
    و برای رسم هم بهش ورودی x بدی و خروجی y بگیری.بعد هم یه سری مکانها رو داری و رسمش میکنی.
    البته راههای بهتری هم وجود داره من همین به ذهنم رسید
    موفق باشید.

  3. #3

    رسم سهمی

    سلام
    منظورم اینه که مثلا کاربر فرمول سهمی(ax^2+bx+c=0)رو بزنه و برنامه در یک صفحه این سهمی رو رسم کنه .در صفحه خاص چاپ بشه خیلی مهم است.
    یعنی یه چیزی مثل microsoft math .
    متشکرم..........

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رافعی مهدی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Sydney
    سن
    40
    پست
    272
    سلام
    تا اونجایی که اطلاع دارم برای رسم منحنی ها لازم است صورت کلی معادله را داشته باشید و کاربر تنها ثوابت مورد نظر (ضرایب معادله) را وارد نماید. در غیر این صورت باید از یک کامپایلر داخلی استفاده کنید. به این ترتیب که یک کامپایلر داخل برنامه طراحی کنید تا معادلات را بفهمد. من قبلاً این کار را کرده ام و نتیجه اینکه آنقدر پر زحمت است که بهتر است از همان راه حل اول استفاده کنید. بعد مجموعه ای از نقاط را در بازه ای (که آن را هم کاربر می تواند تعریف نماید) با step size دلخواه از یک حلقه ی for ساده بدست می آورید و آنها را با استفاده از دستور AddLines از فضای نام System.Drawing.Drawing2D به یک مسیر به شکل زیر اضافه کنید. کد زیر مثال خوبی از انجام این کار است:
    privatevoid AddLinesExample(PaintEventArgs e)
    {
    // Create a symetrical triangle using an array of points.

    Point[] myArray =
    {
    newPoint(30,30),
    newPoint(60,60),
    newPoint(0,60),
    newPoint(30,30)
    };
    //Create a path and add lines.

    GraphicsPath myPath = newGraphicsPath();
    myPath.AddLines(myArray);
    // Draw the path to the screen.

    Pen myPen = newPen(Color.Black, 2);
    e.Graphics.DrawPath(myPen, myPath);
    }


    البته در اینجا تا حدی ظاهر کد به هم ریخت که با کپی کردن آن در Editor سی شارپ نباید مشکلی وجود داشته باشد.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 18 دی 1395 در 11:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •