نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: Cast متغیره

  1. #1

    Cast متغیره

    با سلام چطور میتونم یک متغیر از نوع object رو به int تبدیل کنم . البته convert.toint32 و int.parse و (int) رو امتحان کردم نشد ولی کاری که من میخوام رو نکرد آیا تبدیل های دیگه هم داریم؟

  2. #2
    سلام ،
    میتوانید از کیورد as به صورت زیر استفاده کنید :

    string str = obj as string;

    توجه کنید در مثال فوق ، در صورتیکه متغیر obj قابل تبدیل به استرینگ نباشد ، Exception رخ نمیدهد و مقدار متغیر str برابر با null میشود ، در صورتیکه اگر به گونه ی زیر عمل کنید ، در صورت عدم سازگاری نوع مبدا و مقصد با Exception مواجه خواهید شد :

    string str = (string)obj;
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط morva14 مشاهده تاپیک
    با سلام چطور میتونم یک متغیر از نوع object رو به int تبدیل کنم . البته convert.toint32 و int.parse و (int) رو امتحان کردم نشد ولی کاری که من میخوام رو نکرد آیا تبدیل های دیگه هم داریم؟
    آیا مطمئن هستید که اون obj قابل تبدیل به int هست؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Pioneers
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    217
    پست 1: غیر ممکن است که جواب ندهد اگر قابل تبدیل باشد. اگر نباشد یک خطا رخ میدهد که با بلوک Try-Catch قابل کنترل است.

    --> ولی کاری که من میخوام رو نکرد...

    ظاهرا شما چیزی فراتر از تبدیل میخواین!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •