نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: جلوگیری از تغییر نام فایل

  1. #1
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298

    Tick جلوگیری از تغییر نام فایل

    با چه روشی می توان کاری کرد که یک فایل را که اجرا شده است . را نتوان نامش را با Rename عوض کرد . نه با ویندوز نه با DOS با رجیستری نمی دونم یا روش دیگر
    پس از دو سال بررسی بلاخره به بازار آمد
    متفاوت و هوشمندانه
    برای ورود کلیک کنید
    IMEN LOCK

  2. #2
    مگه فایلهایی که در حال اجرا هستن هم Rename میشن .. ؟

    تا اونجایی که من میدونم فایلهای در حال اجرا هیچ جوریRename نمیشه ... مگر ایکنه انها رو ببندیم ... در این صورت سیستم اجازه ی Rename کردن رو صادر میکنه ... !!! ( البته همه فایلها اینجوری نیستن ... مثل *.txt ها ) ... این حرف برای فایلهای exe بیشتر صدق میکنه ...
    آخرین ویرایش به وسیله مهران موسوی : جمعه 30 فروردین 1387 در 03:06 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634
    فایل اگر باز باشد نمی توان نام آن را تغییر داد
    بعضاً برای محافظت از فایل از این روش هم استفاده می شود.

  4. #4
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    نه جانم میشه نامش را تغییر داد . شما یک فایل دلفی کامپایل کنید و آن را اجرا کنید و بعد روی فایل اجرایش یک تک کلیک کنید و نامش به راحتی تغییر می کند . لطفا اول تست کنید . اینها رازهای نهفته ویندوز هستند . یک فایل درحال اجرا را نمی توان پاک کرد ولی به راحتی می توان تغییر نام داد
    پس از دو سال بررسی بلاخره به بازار آمد
    متفاوت و هوشمندانه
    برای ورود کلیک کنید
    IMEN LOCK

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634
    کاملا درست می فرمایید
    من پستم رو به این صورت اصلاح می کنم :

    فایل اگر باز باشد می توان نام آن را تغییر داد ولی نمی توان آن را حذف کرد
    بعضاً برای محافظت از فایل از این روش هم استفاده می شود.


    ممنون از راهنماییتون
    ولی خب حرفی که در مورد محافظت از پاک شدن زدم صدق می کنه

  6. #6
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    درسته ولی واقعا چجوری می شه کاری کرد که یک فایل که اجرا شده تغییر نام پیدا نکند .
    پس از دو سال بررسی بلاخره به بازار آمد
    متفاوت و هوشمندانه
    برای ورود کلیک کنید
    IMEN LOCK

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Cave
    پست
    550
    من الان دقیقا یادم نیست که برای این فایل هم جواب بده
    برنامت رو که اجرا کردی خود برنامه رو با کد نویسی برای خوندن باز کن.فکر میکنم قبلا این کار رو کردم و جواب داد.

  8. #8
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    نقل قول نوشته شده توسط Cave_Man مشاهده تاپیک
    من الان دقیقا یادم نیست که برای این فایل هم جواب بده
    برنامت رو که اجرا کردی خود برنامه رو با کد نویسی برای خوندن باز کن.فکر میکنم قبلا این کار رو کردم و جواب داد.
    لطفا منظورتون را بیشتر توضیح بدهید من این جمله رو که با کد نویسی برای خوندن باز کن رو متوجه نمی شوم .

    ممنون

  9. #9
    VIP آواتار دنیای دلفی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    یک جایی توی جنوب ایران
    پست
    1,298
    گرفتم دستت درد نکنه کافی در OnCreate Form اصلی این کد را بنویسم . حل میشه دستت درد نکنه :

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    f:textfile;
    begin

    AssignFile(f,Application.ExeName);
    reset(f);

    end;

  10. #10
    شرمنده دوست عزیز .... من از این راز ویندوز که گفتی با خبر نبودم ... فکر کردم جلوی این عمل هم مثل پاک کردن گرفته میشه ... ( باید اول تست میکردم ولی .... )

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار delphiprog3000
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Kerman
    پست
    511
    سلام دوست عزیز.

    من renamefile رو انجام دادم.

    ولی تا به حال به فکر جلوگیری از تغییر نام نبودم.

    ولی برای این کار من یه راه دارم البته با رینیم تفاوت داره.

    و اونم تغییر ساختار بیت های فایل است.

    اگه به کارت میاد اینم لینکش:


    موفق باشید.....................
    آخرین ویرایش به وسیله delphiprog3000 : سه شنبه 03 اردیبهشت 1387 در 11:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •