نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: سوال : تبدیل String به Stream

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار tthenry14plus
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    218

    سوال : تبدیل String به Stream

    چطور میشه رشته ای رو بدون واسطه قرار دادن هارد به stream تبدیل کرد، از
    StringConverter استفاده کردم ولی جواب نداد .

    string str=متن;
    StringConverter stringconverter=new StringConverter();
    Stream stream=(Stream) stringconverter.ConvertTo(str,Type.GetType("System .IO.Stream");

  2. #2
    اگر درست متوجه سوالتون شده باشم فکر کنم بتونین از MemoryStream استفاده کنین
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار tthenry14plus
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    218
    هر راهی که می دونستم از جمله MemoryStream رو هم امتحان کردم، جواب نمیده.
    MemoryStream داده از نوع []byte را به Stream تبدیل می کنه که رشته رو هم نشد به
    [] byte تبدیل کنم.
    آخرین ویرایش به وسیله tthenry14plus : جمعه 30 فروردین 1387 در 03:09 صبح

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط tthenry14plus مشاهده تاپیک
    رشته رو هم نشد به
    [] byte تبدیل کنم.

    byte[] b = Encoding.ASCII.GetBytes("salam");

    OR

    byte[] b = Encoding.Unicode.GetBytes("salam");

    OR

    byte[] b = Encoding.UTF7.GetBytes("salam");

    OR

    byte[] b = Encoding.UTF8.GetBytes("salam");

    OR

    byte[] b = Encoding.UTF32.GetBytes("salam");




    بسته به نیازتون از یکی از این کد ها استفاده کنید
    موفق باشید

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار tthenry14plus
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    218
    بسیار ممنونم آقای کیانی.
    در مورد سوال اول می دونید مستقیما راهی برای تبدیل رشته به Stream وجود داره یا نه؟

  6. #6
    سلام ،

    //Creating MemoryStream
    string text = "Text To Stream";
    byte[] textbytes = Encoding.UTF8.GetBytes(text);
    MemoryStream stream = newMemoryStream(textbytes);
    //Reading MemoryStream
    byte[] b = stream.ToArray();
    MessageBox.Show(Encoding.UTF8.GetString(b));

    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط tthenry14plus مشاهده تاپیک
    بسیار ممنونم آقای کیانی.
    در مورد سوال اول می دونید مستقیما راهی برای تبدیل رشته به Stream وجود داره یا نه؟
    سلام.
    اگر هدفتون خواندن و نوشتن String با استفاده از متودهای عمومی موجود در Stream هستش، میتونید از کلاسهای StringReader و StringWriter استفاده کنید. اما نه، اگر واقعا دنبال روشی برای تبدیل یه String به Stream هستید، ابتدا باید یه Byte Array از روی اون String درست کنید (طبق روشی که دیگران ذکر کردن) و سپس از روی اون، یه MemoryStream بسازید.

  8. #8
    StringReader
    StreamReader
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط علیرضا مداح مشاهده تاپیک
    StreamReader

    خیر! منظورم دقیقا StringReader بود، نه StreamReader!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •