نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مخفی کردن برنامه در Task Manager

  1. #1

    Talking مخفی کردن برنامه در Task Manager

    سلام به همگی دوستان
    چطوری میشه کاری کرد که وقتی برنامه در حال اجرا هست در Task Manager نمایش داده نشه ؟!؟!؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Yama12
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    قم
    سن
    37
    پست
    206
    نقل قول نوشته شده توسط bpzone مشاهده تاپیک
    سلام به همگی دوستان
    چطوری میشه کاری کرد که وقتی برنامه در حال اجرا هست در Task Manager نمایش داده نشه ؟!؟!؟

    سلام برای اینکار ابتدا رو فرم خود کلیک کنید و بعد خاصیت show in taskbar را False کنید

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط Yama12 مشاهده تاپیک
    سلام برای اینکار ابتدا رو فرم خود کلیک کنید و بعد خاصیت show in taskbar را False کنید

    با تشکر از پاسخ شما ... ولی لطفاً به متن سوال توجه بیشتری کنید

  4. #4
    لطفا جستجو کنید
    موفق باشید
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  5. #5
    ProcessStartInfo psi = new ProcessStartInfo("notepad.exe");
    psi.WindowStyle = ProcessWindowStyle.Hidden;

    Process p = new Process();
    p.EnableRaisingEvents = true;
    p.Exited += new EventHandler(MyExited);
    p.StartInfo = psi;
    p.Start();

    ..... do stuff ...

    p.Kill(); // Try killing the process

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط bpzone مشاهده تاپیک
    سلام به همگی دوستان
    چطوری میشه کاری کرد که وقتی برنامه در حال اجرا هست در Task Manager نمایش داده نشه ؟!؟!؟
    سلام.
    اگر منظورتون عدم نمایش برنامه در لیست Process هاست، تنها راه موجود (و صحیح) نوشتن درایوری کوچیک به این منظوره. روشهای دیگه ای وجود داره، اما هیچکدوم کارآمد نیستن. از جمله این روشها hook کردن پنجره Windows Task Manager و حذف نام Process از ListView مربوطه هستش. جدا از اینکه چه روشی رو شما ترجیح میدید، این کار مطلقا صحیح نیست و بیانگر این مساله هستش که شما قصد اجرای یه Malicious Code رو دارین.

  7. #7
    کاربر جدید آواتار mohammad.ahmady173
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    34
    پست
    14

    Exclamation نقل قول: مخفی کردن برنامه در Task Manager

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi.mousavi مشاهده تاپیک
    سلام.
    اگر منظورتون عدم نمایش برنامه در لیست Process هاست، تنها راه موجود (و صحیح) نوشتن درایوری کوچیک به این منظوره. روشهای دیگه ای وجود داره، اما هیچکدوم کارآمد نیستن. از جمله این روشها hook کردن پنجره Windows Task Manager و حذف نام Process از ListView مربوطه هستش. جدا از اینکه چه روشی رو شما ترجیح میدید، این کار مطلقا صحیح نیست و بیانگر این مساله هستش که شما قصد اجرای یه Malicious Code رو دارین.
    اینکه اینطوری راجع به کسی نظر بدید اصلا درست نیست.در ضمن پرسیدن این نوع سوالات اصلا مبنی بر استفاده ی سوء نیست.

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: مخفی کردن برنامه در Task Manager

    دوستان سلام
    البته ایشون شاید بخوان مثلا برنامشون صرفا از طریق یک دکمه بسته بشه و نه به هیچ طریق دیگه ای .
    من برای یک برنامه که تحت کیوسک اجرا میشد ، برای اینکه کاربر شیطنت نکنه و برنامرو از طریق Task Manager نبنده ، در ابتدای شروع برنامه با کدنویسی Task Manager رو به صورت مخفی اجرا کردم و در انتهای برنامه اونو ظاهر و میبستم .
    اگه این روش رو مناسب می بینید برای هدفتون ، من کدهارو قرار بدم .

    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •