نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تبدیل string بهinteger

  1. #1

    تبدیل string بهinteger

    سلام
    می خواستم بدونم تابعی وجود داره که string رو به integer تبدیل کنه؟(از طریق کداسکی بلدم،یه تابع میخوام)

  2. #2
    در دلفی تابعی با نام Strtoint وجود داره که حتی میتونی از StrtoIntDef هم استفاده کنی.
    احتمال زیاد این توابع در C++‎ Builder هم کارایی خواهند داشت.

  3. #3
    علاوه بر StrToInt که در بالا ذکر شد می توانید از توابع استاندارد C نیز استفاده کنید.

    atoi و atol برای تبدیل رشته به int و long / تابع strtod برای تبدیل به double:

    #include <stdlib.h>

    char *str = "530";
    int num = atoi( str );

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    پشت كامپيوتر
    پست
    381
    Number.toStr()         Str.toString()

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    پشت كامپيوتر
    پست
    381
    Number.toStr()         Str.toString()

  6. #6
    باتشکر.یه سوال دیگه هم داشتم :
    char*st="hello"; st[1]='b'; 0
    سوالم اینه که فضای خالیش (کلاس حافظه اش) کجاست؟درکل string ای که به pointer فرستاده میشود ،کلاس حافظه اش کجاست واین چه جورحافظه ایست که نه میشه تغییرش داد و نه بهش مقدار؟

  7. #7
    با تشکر از مدیربخش
    میخواستم عدد رو ازورودی بگیرم(به جای 530)ولی errorمیده ،چه جوری میتونم errorرابرطرف کنم؟

  8. #8
    وقتی رشته را به شکل فوق می نویسی د رشته مورد نظر به شکل const ذخیره می شود (char* آدرس را نگه می دارد) و البته این امکان وجود دارد که رشته دیگری را مساوی آن قرار دهید، که می تواند در هر جای حافظه ذخیره شود، پس رشته را به شکل زیر با تعداد محدود تعریف کنید:

    char str[12] = "530";
    و یا اگر از حافظه پویا:

    char *str;

    str = new char[12];

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •