نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: معادل دستور my ویژوال بیسیک در سی شارپ چیست؟

  1. #1

    معادل دستور my ویژوال بیسیک در سی شارپ چیست؟

    سلام.
    کسی میدونه معادل دستور my در سی شارپ چیه؟
    my در vb به کل برنامه اشاره می کنه و وقتی دات میزنیم یکی از آیتم ها Forms هست و وقتی Forms رو انتخاب کنیم و دوباره دات بزنیم کلیه فرمهای برنامه رو نشون میده.
    برای اینکه بتونیم به یکی از شی هایی که روی یک فرم گذاشته شده (مثلا یک تکست باکس)دسترسی داشت چکار میشه کرد؟(معادل دستور myچیه؟)

  2. #2

  3. #3
    سلام دوست عزیز ،
    برای استفاده از فضای نام My در سی شارپ شما میباست اسمبلی Microsoft.VisualBasic را از طریق پنجره Add Reference به پروژه خود اضافه نمایید ، مثالی از MSDN :

    using System;
    using Microsoft.VisualBasic.Devices;
    class TestMyServices
    {
    static void Main()
    {
    // Play a sound with the Audio class:
    Audio myAudio = new Audio();
    Console.WriteLine("Playing sound...");
    myAudio.Play(@"c:\WINDOWS\Media\chimes.wav");
    // Display time information with the Clock class:
    Clock myClock = new Clock();
    Console.Write("Current day of the week: ");
    Console.WriteLine(myClock.LocalTime.DayOfWeek);
    Console.Write("Current date and time: ");
    Console.WriteLine(myClock.LocalTime);

    // Display machine information with the Computer class:
    Computer myComputer = new Computer();
    Console.WriteLine("Computer name: " + myComputer.Name);
    if (myComputer.Network.IsAvailable)
    {
    Console.WriteLine("Computer is connected to network.");
    }
    else
    {
    Console.WriteLine("Computer is not connected to network.");
    }
    }
    }

    البته توجه داشته باشید که فراخوانی تمامی کلاسهای فضای نام MyServices از طریق سی شارپ امکان پذیر نیست :
    آخرین ویرایش به وسیله علیرضا مداح : دوشنبه 02 اردیبهشت 1387 در 17:44 عصر
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  4. #4
    از هر دوی شما عزیزان ممنونم.
    برمودا جان متاسفانه application این کار رو انجام نمیده.

    علیرضا جان من این dll رو اضافه کردم اما وقتی میخوام تایپ کنم my، my رو نمشناسه.
    میشه یه مثال بزنید که تو اون به بک فرم از برنامه دسترسی داشته باشیم؟
    ممنون.

  5. #5
    شما اگه تکه کدی در vb رو میخوایید به معادل سی شارپش تبدیل کنید فکر کنم کدتون رو بنویسید بهتر باشه, تا اینکه یه سوال کلی بپرسید.
    موفق باشید

  6. #6
    Application.OpenForms لیست فرم هایی که باز است را بهتون میده
    برای دسترسی به آبجکت ها و مطالب در مورد اون هم عبارت "ارتباط بین آبجکت ها" را جستجو کن .. دقیقا یک تاپیک با همین نام هست
    درضمن سعی کنید، وقتی با سی شارپ کار می کنید، حتی المقدور با سی شارپ کار کنید !!!
    موفق باشید

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  7. #7
    my در VB میشه this در #C

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط hassan razavi مشاهده تاپیک
    my در VB میشه this در #C
    فکر میکنم شما با کلمه کلیدی Me اشتباه گرفتید.

    ______________

    @ resident‌ : معادلی ندارد - اما همونطور که‌ آقای علیرضا مداح گفتند راههایی داره که توصیه شده نیست :
    http://blogs.msdn.com/danielfe/archi...14/429092.aspx
    http://www.codeproject.com/KB/cs/MyNamespace.aspx
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  9. #9
    علیرضا جان من این dll رو اضافه کردم اما وقتی میخوام تایپ کنم my، my رو نمشناسه.
    دوست عزیز در سی شارپ شما نمیتوانید مستقیما" از کیورد My استفاده کنید ، به جای آن میتوانید از کلاسهای فضای نام Microsoft.VisualBasic.Devices استفاده نمایید
    برای نمونه در VB.Net کد زیر نام کامل سیستم عامل را برمیگرداند :

    Dim osFullName AsString = My.Computer.Info.OSFullName

    و معادل کد فوق در سی شارپ بدین صورت است :

    Microsoft.VisualBasic.Devices.ComputerInfo pcInfo = new Microsoft.VisualBasic.Devices.ComputerInfo();
    string osFullName = pcInfo.OSFullName;
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  10. #10
    بازم از همتون ممنونم.
    جوابشو پیدا کردم. باید نام پروژه رو بنویسیم بعد دات که بزنیم ...
    من دنبال این بودم.

  11. #11

    نقل قول: معادل دستور my ویژوال بیسیک در سی شارپ چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط resident مشاهده تاپیک
    بازم از همتون ممنونم.
    جوابشو پیدا کردم. باید نام پروژه رو بنویسیم بعد دات که بزنیم ...
    من دنبال این بودم.
    اینکه شما میگین معادل my نیستش.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •