نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ارتباط VB با Excel

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    Iran
    پست
    141

    ارتباط VB با Excel

    با سلام
    چطور می شه اطلاعات یک جدول از بانک اطلاعاتی رو به برنامه Excel فرستار
    با استفاده از کد
    متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    امکان اکسپورت با فرمت اکسل وجود دارد بعلاوه اینکه خودتان خیلی ساده هم می توانید یک فایل متنی با پسوند مربوط به اکسل درست کنید و رکوردهای را تک تک بخوانید و با یک اسپیس فاصله در آن ذخیره کنید. ........ :oops:

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    Iran
    پست
    141
    چگونه می شود یک Recordset را با فرمت Excel اکسپورت کرد

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    رکوردست را خوانده و سپس از کد زیر ایده بگیرید :

    Private Sub Form_Load()

    Set xlApp = CreateObject("excel.application")
    xlApp.Application.Workbooks.Add True
    xlApp.Cells(1, 1) = "dddddddddd"
    xlApp.Visible = True

    colIndex = 1
    rowIndex = 1

    For i = 1 To 10
    colIndex = colIndex + 1
    rowIndex = rowIndex + 1
    xlApp.Cells(rowIndex, colIndex) = i
    Next

    End Sub

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار MMR_1344
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    630
    سلام من میخوام راجب برنامه نویسی برای اکسل بدنم کتابی برای آن هست

  6. #6
    سلام دوستان من در وی بی یه دکمه دارم که وقتی می خوام روش کلیک کنم اکسل رو باز کنه چی کار کنم

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط m_h_86 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من در وی بی یه دکمه دارم که وقتی می خوام روش کلیک کنم اکسل رو باز کنه چی کار کنم
    از دستور Shell استفاده کن

    Farshad Nooranian


  8. #8
    خواهشا قبل از گذاشتن تاپیک یه سرچ بزنین این موضوع به طور مفصل قبلا بیان شده
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=70309

    Farshad Nooranian


تاپیک های مشابه

  1. خواندن رکوردهای فایل excel
    نوشته شده توسط mahboob در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 15 دی 1387, 15:37 عصر
  2. excel
    نوشته شده توسط shahzamanian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 23 بهمن 1386, 12:27 عصر
  3. باز کردن و ثبت اطلاعات در EXCEL
    نوشته شده توسط vb study در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 09 مرداد 1385, 10:43 صبح
  4. ویرایش فایل excel در دلفی
    نوشته شده توسط fata263 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 09 خرداد 1385, 09:58 صبح
  5. نمایش excel در دیتا گرید
    نوشته شده توسط gole_maryam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 آبان 1384, 23:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •