نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ریختن اطلاعات از یک تیبل به تیبل دیگر

  1. #1

    ریختن اطلاعات از یک تیبل به تیبل دیگر

    سلام من نیاز فوری به یک کد دارم تا بتوانم اطلاعات خاصی یک تیبل را در تیبل دیگر بریزم

  2. #2
    سلام ،
    از متد Copy مربوط به شیء DataTable استفاده نمایید :
    http://msdn2.microsoft.com/en-us/lib...able.copy.aspx
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  3. #3
    ممنونم از راهنمایی تون ولی اگه امکان داره بیشتر توضیح بدین چون من این روش رو کار نکردم.
    در ضمن اگه بخوام از دستور insert int tabel2 select * from tabel1 استفاده کنم کد مربوطه چطور میشه ؟(روشی مثل insrt معمولی)

  4. #4
    دوست عزیز متد DataTable.Copy یک شیء DataTable با ساختار و دیتای یکسان ایجاد می نماید :

    private void CopyDataTable(DataTable table){
    // Create an object variable for the copy.
    DataTable copyDataTable;
    copyDataTable = table.Copy();
    // Insert code to work with the copy.
    }
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  5. #5
    سلام
    اگه مشخصات جدولها یکی هستش به نظر من از دستورات Sql استفاده کن.
    به عنوان مثال:اضافه کردن مقادیر جدول T1 به T2
     

    Inser Into T2
    Select * From T1

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط GoldenRing مشاهده تاپیک
    ممنونم از راهنمایی تون ولی اگه امکان داره بیشتر توضیح بدین چون من این روش رو کار نکردم.
    در ضمن اگه بخوام از دستور insert int tabel2 select * from tabel1 استفاده کنم کد مربوطه چطور میشه ؟(روشی مثل insrt معمولی)
    دستور Select رو محدودش کن دیگه!
    در ضمن این سوال مربوط این بخش نیست.
    موفق باشید.

  7. #7
    سلام من دستور sql رو می دونم توی قسمت قبل هم گفتم ،منظورم اینه که کد مربوط به این دستور(Inser Into T2 Select * From T1) توی محیط#C چیه؟

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط GoldenRing مشاهده تاپیک
    سلام من دستور sql رو می دونم توی قسمت قبل هم گفتم ،منظورم اینه که کد مربوط به این دستور(Inser Into T2 Select * From T1) توی محیط#C چیه؟
    سوالتون گنگه دوست عزیز.
    آیا میخوایید این دستور رو از طریق سی شارپ اجرا کنید؟
    یا اینکه معادل این دستور چی میشه؟
    بهتره منظورتون رو همون اول و به صورت کامل بیان کنید تا بهترین جواب رو بگیرید. در هر صورت با استفاده از DataTable.Copy مشکلتون حل میشه.

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط GoldenRing مشاهده تاپیک
    سلام من دستور sql رو می دونم توی قسمت قبل هم گفتم ،منظورم اینه که کد مربوط به این دستور(Inser Into T2 Select * From T1) توی محیط#C چیه؟
    دوست عزیز به نظر میاد که شما با ADO.Net و کار با پایگاه داده در VS آشنا نیستید. بهتره که ابتدا در این مورد کتابی را مطالعه کنید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •