صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 142

نام تاپیک: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,191

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    به هر حال اگه خواستید می تونم کدی برای شما تهیه که Layernig فتوشاپ رو براتون انجام بده با تمام interpolating موجود و رایج. ولی برنامش بیشتر به زبان ماشین نزدیکه تا یه زبان سطح بالا.
    موفق باشید.


  2. #42

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    تو وبلاگ زیر هم یک کتاب الکترونیکی هست بدک نیست در مورد گرافیک
    www.magazinepro.mihanblog.com

  3. #43

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    نقل قول نوشته شده توسط Delphi_CAT مشاهده تاپیک
    فتوشاپ نرم افزار امروز و دیرزو نیست. ما با فتوشاپ تو win 3.1 هم کار کردیم
    فتوشاپ را فقط به عنوان یک نمونه در پست قبل گفتم و منظورم فقط آخرین نسخه هایش بود مخصوصا extended و effect هایش که ذکر کردم.

    مطالبی که شما گفتید اشتباه نبودند، حالا یا شما از حرف ما اشتباه برداشت کردید یا من نتوانستم درست منظور خودم را برسانم.

    در هر صورت سایر محصولات Adobe سال ها هستند که به این شکل پیاده سازی شده اند که در خیلی از آن ها حتی وجود DirectX/OpenGL اجباری نبوده، اما اگر باشد و شما در تنظیمات نیز تعیین کنید که از شتاب دهنده ها استفاده کنند همان موضوعی که هدف بنده هست انجام می شود.

    در کل منظور بنده در بیان برنامه های پیشرفته جدید برنامه هایی هست که در خیلی از قسمت ها از GPU (با یک shader ساده) استفاده می کنند و سپس با محتوای کنونی نما که توسط CPU پردازش می شوند ترکیب می کنند. و از هر دو CPU و GPU همپای هم استفاده می کنند.
    پس دقت کنید که منظورم ترکیب این دو هست، نه از بین بردن روال کنونی. یعنی هر جایی که GPU کار را سریع تر می کند از آن برای پیاده سازی effect یا شکل مورد نظر استفاده شود، نه صرفا نمایش.

    در ضمن مهندسی وDocumentation موجود برای فتوشاپ رو با Paint ویندوز مقایسه نکنید اون مثل کار در کلاس می مونه نه یه نرم افزار تجاری.
    در این مورد منظورم برنامه Paint.Net هست که با C#‎‎ هست نه Paint ویندوز!

    در گوگل نام این نرم فزار را جستجو کنید... این برنامه از جمله برنامه هایی هست که از قابلیت های ترکیبی GPU/CPU در Vista و 7 استفاده می کند.

    این برنامه به سمت همان منظور بنده پیش رفته است و در هر نسخه جدید برای قسمت های مختلف به سمت GPU می رود.

    در کل چیزی که بنده گفتم در مورد نرم افزارهای آینده نزدیک و اخیر هست که در حال رفتن به این سمت هستند، نرم افزارهای کنونی نیز در حال رفتن به این سمت هستند.

  4. #44

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    با توجه به اینکه Qt از مشتقات ++C هست لطفا توضیح بدید که Qt از کدام کتابخانه گرافیکی استفاده کرده

  5. #45

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    نقل قول نوشته شده توسط Mrs.Net مشاهده تاپیک
    با توجه به اینکه Qt از مشتقات ++C هست لطفا توضیح بدید که Qt از کدام کتابخانه گرافیکی استفاده کرده
    Qt در هر سیستم عامل از API ها native همان پلتفرم استفاده کرده است و کنترل های خود را به شکل جدید تعریف کرده است. یعنی مثلا در ویندوز از windows API استفاده کرده است، پس به همین ترتیب توابع گرافیکی استفاده شده در طراحی های سفارشی در ویندوز نیز همان GDI و +GDI هستند.
    در کل یعنی همان کتابخانه هایی که مستقیم در کار با C++‎‎‎‎ در برنامه نویسی native به آن ها دسترسی دارید

    البته یکسری کتابخانه تحت عنوان 2D Graphics Canvas هم دارد که در صورت وجود از OpenGL استفاده می کند(در سیمبین از OpenVG)

  6. #46

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    نقل قول نوشته شده توسط Nima_NF مشاهده تاپیک
    Qt در هر سیستم عامل از API ها native همان پلتفرم استفاده کرده است و کنترل های خود را به شکل جدید تعریف کرده است. یعنی مثلا در ویندوز از windows API استفاده کرده است، پس به همین ترتیب توابع گرافیکی استفاده شده در طراحی های سفارشی در ویندوز نیز همان GDI و +GDI هستند.
    در کل یعنی همان کتابخانه هایی که مستقیم در کار با C++‎‎‎‎‎ در برنامه نویسی native به آن ها دسترسی دارید

    البته یکسری کتابخانه تحت عنوان 2D Graphics Canvas هم دارد که در صورت وجود از OpenGL استفاده می کند(در سیمبین از OpenVG)
    یکی از مشخصه های اصلی Qt گرافیک خوبش مخصوصا در واسط کاربریش هست (درست میگم؟) پس با GDI میشه از پس گرافیک سطح خوب برای UI براومد. درسته؟

  7. #47

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    نقل قول نوشته شده توسط Mrs.Net مشاهده تاپیک
    یکی از مشخصه های اصلی Qt گرافیک خوبش مخصوصا در واسط کاربریش هست (درست میگم؟) پس با GDI میشه از پس گرافیک سطح خوب برای UI براومد. درسته؟
    در ویندوز که GDI هست بله، این همه برنامه که می بینید معمولا در هیمن سطح هستند.
    در قسمت گرافیک اگر در جایی نیاز به استفاده از کارت گرافیک نداشته باشند با همین +GDI/GDI کار می کنند (مثلا برنامه winamp).

    البته دقت داشته باشید که بحث GUI (رابط گرافیکی کاربری ) را با بحث گرافیک اشتباه نگیرید، اگر قرار هست GUI سفارشی یا skin طراحی کنید، آن وقت شما باید از +GDI/GDI برای طراحی ها استفاده کنید.

  8. #48

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    پس اکثر برنامه ها و حتی فریم ورک Qt برای داشتن GUI یا فراهم کردن امکانات یک GUI قوی در محیط ویندوز از +GDI/GDI استفاده کردند چون کافی بوده و تنها برای بخشهایی از برنامه اشون که گرافیک و رندر بالایی میطلبیده از کتابخانه های حرفه ای تری استفاده کردند.
    پلتفرم جدید ie از diect2d استاده کرده که فکر کنم برای بهتر کار کردن html5 باشه.
    ممنون از توضیحاتتون

  9. #49

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    نقل قول نوشته شده توسط Mrs.Net مشاهده تاپیک
    پلتفرم جدید ie از diect2d استاده کرده که فکر کنم برای بهتر کار کردن html5 باشه.
    این دقیقا همان موضوعی هست که در چند پست بالاتر توضیح دادم.

    یعنی به خاطر اینکه در ویندوزهای جدید پیش فرض این هست که شما یک کارت قدرتمند با پشتیبانی حداقل DirectX 9 داشته باشید، پس نه تنها دست مایکروسافت باز شده است تا امکانات جدید عرضه کند مانند Direct2D (یا حتی وقتی پنجره های ویندوز در Areo با DirectX تولید می شوند)، آن وقت برنامه ها هم به این سمت خواهند رفت.

    مثلا همین winamp سال ها هست که با همین GDI امکانت خود را پیاده سازی کرده و در تنظیمات برای کارهای fade و غیره همچنان از CPU استفاده می کند، اما مطمئن باشید به همین زودی ها کار ترکیب خود را آغاز می کند و GPU را همراه CPU به کار خواهد گرفت تا استفاده بهینه از سخت افزار کرده باشد.

    به همین خاطر هست که Qt هم دست به کار شد و با OpenGl کتابخانه 2D خود را نوشت تا برنامه ها در جای ممکن از GPU بهره ببرند.

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار bachebahal_1363
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    336

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    سلام خدمت آقا نیما
    بنده یه سوال داشتم
    من DirectX SDK Aug 2009 رو دانلود و نصب کردم
    حالا که می خوام از Direct2D استفاده کنم پیغام زیر رو نشون می ده
    در صورتیکه من تمامی link های برنامه رو همچنین header های لازم رو به برنامه اضافه کردم اما باز هم همین پیغام رو می ده
    آیا Direct2D فقط برای windows vista و windows 7 است؟
    درصورتیکه در System Requirment گفته که از windows xp هم پشتیبانی می کنه

    fatal error C1083: Cannot open include file: 'd2d1.h': No such file or directory

  11. #51

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    نقل قول نوشته شده توسط bachebahal_1363 مشاهده تاپیک
    آیا Direct2D فقط برای windows vista و windows 7 است؟
    درصورتیکه در System Requirment گفته که از windows xp هم پشتیبانی می کنه
    Diret2D یک بحث جدید هست و فقط در سیستم عامل های جدید اجرا می شود، حتی windows vista نیز باید sp2 به همراه یک package دیگر باشد.

    سیستم های پشتیبانی شده برای Direct2D :

    Minimum supported client:
    Windows 7 or Windows Vista with Service Pack 2 (SP2) and Platform Update for
    Windows Vista

    Minimum supported server:
    Windows Server 2008 R2 or Windows Server 2008 with Service Pack 2 (SP2) and Platform Update for Windows Server 2008


    دقت کنید که کتابخانه ها و هدر فایل های مورد نظر در جدید ترین نسخه 7 SDK Windows قرار دارد. پس آخرین SDK ویندوز را دانلود و نصب کنید.

  12. #52

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    سلام.استاد نیمای عزیز میشه یک کتاب در زمینه ی برنامه نویسی به وسیله ی win32 api یا همون win32 معرفی کنین یه کتاب هست از انتشارات مایکروسافت ولی قدیمی.اگه یه رفرنس ام باشه که دیگه حرف نداره.

  13. #53

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    نقل قول نوشته شده توسط amin.headbanger مشاهده تاپیک
    سلام.استاد نیمای عزیز میشه یک کتاب در زمینه ی برنامه نویسی به وسیله ی win32 api یا همون win32 معرفی کنین یه کتاب هست از انتشارات مایکروسافت ولی قدیمی.اگه یه رفرنس ام باشه که دیگه حرف نداره.
    همان کتاب قدیمی Programming Windows Fifth Edition جوابگوی اکثر کارها مورد نیاز شما هست. (windows API همیشه روال قبلی خود را دارد و در کنار آن ها امکانات جدید اضافه می کند)
    برای نکات جدید و اضافی کتاب های Windows via C/C++‎‎‎‎ - Pro Developer (برای مباحث پیشرفته سیستمی) و همین طور Windows Graphics Programming Win32 GDI and DirectDraw (برای مباحث گرافیکی، طراحی نرم افزارهای گرافیکی و غیره)

    برای اطلاعات بیشتر در مورد کتاب ها از این لینک استفاده کنید.

  14. #54

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    با سلام و خسته نباشید به دوستان برنامه نویس و زحمت کش این انجمن .

    راستش من قصد اجام دادن یک پروژه را داشتم که دانشگاهیه. موضوعی که من برای پروژه ا م در نظر گرفتم ساختن بازی سفینه می باشد.
    اول از همه یک توضیح کوتاه راجع به این بازی میدهم بعد چیزهایی که از شما دوستان عزیز می خواهم را مینویسم.

    این بازی به این صورت است که من باید در این برنامه چند ردیف سفینه دشمن رو طراحی کنم که به سمت سفینه من نزدیک میشوند ومن هم باید تا زمانی که دشمنان به سفینه ام نزدیک نشده اند را نابود کنم.حمله دشمنان به من از بالا به پایین صفحه می باشد

    کمک هایی که من از شما ذر این زمینه دارم این است که جزوه یا پی دی افی آموزشی راجع به کار با گرافیک در ++c و توابع آن و همچنین کار بار با کلید های ورودی و خروجی و مطالبی از این قبیل که بتوان با یادگیری آن پروژه ام رو با موفقیت به اتمام برسانم رو میخواهم.

    متشکرم.

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار bachebahal_1363
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    336

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    سوال دیگه ای که در مورد Direct2D مطرحه اینه که آیا برنامه هایی که نوشته می شه در windows xp و یا سایر windows ها قابل اجرا است یا نه
    اگر نه پس crossplatform و یا native بودن چه معنایی پیدا می کنه؟

  16. #56

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    نقل قول نوشته شده توسط bachebahal_1363 مشاهده تاپیک
    سوال دیگه ای که در مورد Direct2D مطرحه اینه که آیا برنامه هایی که نوشته می شه در windows xp و یا سایر windows ها قابل اجرا است یا نه
    اگر نه پس crossplatform و یا native بودن چه معنایی پیدا می کنه؟
    همانطور که گفتم خیر،
    فقط ویستا و 7 و سیستم عامل های سرور لیست شده در صفحه قبل.

    crossplatform بودن که اصلا نیست! cross-platform بودن یعنی در سایر سیستم عامل ها (مانند لینوکس یا Mac یا غیره نیز قابل استفاده باشد، نه لزوما نسخه های مختلف همان سیستم عامل)
    کلا مایکروسافت کمتر مواردی بوده که چیزی را cross-platform عرضه کند.

    native بودن به این معنی هست که کدهای شما به کدهای ماشین تبدیل می شود (در همان سیستم عامل نیز قابل اجرا هست، چون باقی کدهای ماشین در قالب کتابخانه در همان سیستم عامل وجود دارد .)

    حالا چرا XP پشتیبانی نمی شود، به خاطر ماهیت ساختاری جدید ویستا به بعد، کلا مایکروسافت قصد دارد با این کارها افراد را کم کم به سمت سیستم عامل های جدید تشویق کند، چون در این سیستم عامل ها حداقل سخت افزار یک کارت گرافیک قدرتمند با حداقل پشتیبانی از DirectX9 هست، در حالی که در XP لزومی وجود ندارد که کارت گرافیک چنین قدرتی داشته باشد.

    کمک هایی که من از شما ذر این زمینه دارم این است که جزوه یا پی دی افی آموزشی راجع به کار با گرافیک در ++c و توابع آن و همچنین کار بار با کلید های ورودی و خروجی و مطالبی از این قبیل که بتوان با یادگیری آن پروژه ام رو با موفقیت به اتمام برسانم رو میخواهم.
    چند پست اول همین تاپیک را با دقت مطالعه کنید و از منابع ذکر شده استفاده کنید.

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    می بخشید میشه یکدونه کامپایلر برای برنامه نویسی win32 معرفی کنید چون فکر می کنم C++‎ 2010 با دات نت باشه(البته مطمئن نیستم)

    و سوال دیگر ام این که با C++‎ 6.0 هم می تونم به صورت win32 برنامه بنویسم

  18. #58

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    نقل قول نوشته شده توسط aryasoft2872 مشاهده تاپیک
    می بخشید میشه یکدونه کامپایلر برای برنامه نویسی win32 معرفی کنید چون فکر می کنم C++‎‎ 2010 با دات نت باشه(البته مطمئن نیستم)

    و سوال دیگر ام این که با C++‎‎ 6.0 هم می تونم به صورت win32 برنامه بنویسم
    مطالب تاپیک های زیر را با دقت مطالعه کنید:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=111283
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=115240

  19. #59

    Thumbs up کتابخانه خانواده C

    قسمت دوم برنامه نویسی گرافیک رو از وبلاگ زیر دانلود کنید .
    www.magazinepro.mihanblog.com



  20. #60
    کاربر جدید آواتار mohammad.ahmady173
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    29
    پست
    14

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    سلام به همه ی اساتید..
    اگه میشه یه راهی رو معرفی کنید واسه امثال من که میخوان cpp کار حرفه ای بشن...
    ممنون از همه...

  21. #61

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    سلام به همه ی اساتید..
    اگه میشه یه راهی رو معرفی کنید واسه امثال من که میخوان cpp کار حرفه ای بشن...
    ممنون از همه...
    به نظر من کتاب C++‎ for Programmers: Deitel® Developer Series رو بخون!!!

  22. #62

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    سلام خدمت دوستان عزیز
    مثلا میخوایم یه برنامه گرافیکی قشنگ تو ویژوال استودیو به زبان سی بنویسیم
    اگه بخوایم معمولی بنویسیم که همون windows console application رو انتخاب میکنیم
    اما برای اینکه یه فرم ایجاد کنیم و ... باید windows forms application رو اجرا کنیم؟ ؟؟؟ ؟ ؟ ؟
    وقتی اینکارو میکنیم یه فرم اماده در اختیار ما قرار میده
    و ما میتونیم پر و بالش بدیم
    حلا فرض کنین ایم فرم رو طراحی کردیم اینطوری :


    حالا به قسمت های مختلف چطوری باید کد داد ؟
    کلا قضیه چیه میشه یکم توضیح بدین ؟

    اینم قسمت تابع main

  23. #63

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    كسي از دوستان ميدونه چرا گرافيك win bgi انقدر كنده نسبته به bgi 16 بيتي . من از تابع floodfill استفاده ميكنم سرعت بطرز وحشتناكي پايين مياد ؟

    دز ضمن چزا در bgi , win bgi دكمه هاي arrow key كار نميكنه ؟

  24. #64

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    سلام اگه کسی سورس تبدیل ماتریس مجاورت به گراف رو داره بزاره
    یعنی ماتریس مجاورت رو بگیره بعد گراف را به صورت گرافیکی رسم کنه
    با تشکر

  25. #65

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    وقت بخیر . یه برنامه گرافیکی خیلی ساده مثل رسم دایره رو اگه میشه با استفاده از کامبایلر ++g بنویسین . من از PC BSD استفاده می کنم . واسه اونجا بازم دارم . واقعا ممنونم .

  26. #66

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    کسی در مورد پیاده سازی صف و پشته و درخت به صورت گرافیکی اطلاعی داره کمک کنه
    من خیلی دنبالش گشتم کم آوردم.

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار senaps
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    خونمون!
    سن
    27
    پست
    210

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    سلام دوستان....
    من مطالب صفحه ی اول رو خوندم،ولی مقداری گیج شدم!!
    من سی پلاس رو با توربو سی یاد گرفتم و کد های مختلفی میتونم بزنم با استفاده از اون!(البته من از نت بینز استفاده میکنم نه خود توربو !!)

    االن که ویندوز 8 اومده،ماکروسافت برنامه های متعدد اموزشیش رو روی سی پلاس متمرکز کرده!!(ادم یه جورایی حس میکنه ویژوال اوستودیو 11 اصلا سی شارپ نداره!!) برنامه های مترو رو هم که با سی پلاس نوشتن!!

    حالا،مشکل من اینه که با هیچ کدوم از این کد ها اشنایی ندارم!! یعنی من شی گرا رو خوب بلدم،ولی فقط در حد کنسول بلدم کد بزنم با سی پلاس!!

    هیچ کدوم از منابعی که دوستان معرفی کردن،نتونست بهم کمکی بکنه که چجوری میشه برنامه نویسی رو شروع کرد!!

    مثلا، من توی کنسول با سی شارپ، باید بنویسم:
    console.writeline("hello world!");

    در صورتی که توی محیط ویندوز اپ،باید بنویسم :
    messagebox.show("hello world!!");


    خوب، حالا من برای کنسول سی پلاس، مینویسم:
    cout<<"hello world!";

    کد معادل،برای محیط ویژوال چیه؟!
    این داستان QT چیه؟!!! برنامه نویسی برنامه های گرافیکی ساده(مثلا یه ماشین حساب که تو دبیرستان با ویژوال بیسیک مینویسیم!!) با سی پلاس، توی محیط های مختلف QT و ویژوال استودیو فرق داره؟!! کدومش ساده تر،و البته قابل استفاده تر در لینوکسه؟!!!

    یعنی یه برنامه ای نوشت،و طبق قانون خود سی پلاس،رو هر سیستم عاملی اجراش کرد!!

  28. #68

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    سلام کسی الگوریتمی برای ترسیم نیم دایره یا کمان توپر و خالی داره ؟

  29. #69
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    28
    پست
    595

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    نقل قول نوشته شده توسط hassan1121 مشاهده تاپیک
    سلام کسی الگوریتمی برای ترسیم نیم دایره یا کمان توپر و خالی داره ؟
    سلام
    از الگوریتمMidpoint circle algorithm استفاده کنید

  30. #70

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    ممنون از راهنمایی تون ولی من الگوریتم پر سرعتی برای رسم نیم دایره (کمان)می خوام که تو پر یا تو خالی باشه البته می تونم با دستورات شرطی توی الگوریتم رسم دایره مشکل رو حل کنم ولی می خوام تا جایی که بشه از دستورات شرطی استفاده نکنم چون باید رسم خیلی سریع باشه بازم ممنون

  31. #71
    کاربر دائمی آواتار senaps
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    خونمون!
    سن
    27
    پست
    210

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    دوستان کسی نبود که به من،کتابی سایتی چیزی برای یاد گیری ویژوال سی پلاس معرفی کنه؟! من یه مدت رفتم دنبال سی شارپ،ولی حالا با اومدن وین 8،به نظرم اینده تو همون سی پلاس و محیط ویژوالشه!!
    (با ویژوال سی پلاس،میشه هم برا مترو برنامه نوشت،هم برنامه های معمولی قبلی!!) خیلی راحت با یه کوچولو تغییر، php هم هست و نیازی هم نیست که از ماکروسافتی ها استفاده کنم!!
    تنها مشکلی که می مونه،کامپایل برنامه ها برای لینوکسه که بعدا براش راه حل پیدا میکنم!! اگر میشه،اموزش ویژوال سی پلاس رو منابع اصلی بهم معرفی کنین؟

  32. #72
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    28
    پست
    595

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    نقل قول نوشته شده توسط senaps مشاهده تاپیک
    دوستان کسی نبود که به من،کتابی سایتی چیزی برای یاد گیری ویژوال سی پلاس معرفی کنه؟! من یه مدت رفتم دنبال سی شارپ،ولی حالا با اومدن وین 8،به نظرم اینده تو همون سی پلاس و محیط ویژوالشه!!
    (با ویژوال سی پلاس،میشه هم برا مترو برنامه نوشت،هم برنامه های معمولی قبلی!!) خیلی راحت با یه کوچولو تغییر، php هم هست و نیازی هم نیست که از ماکروسافتی ها استفاده کنم!!
    تنها مشکلی که می مونه،کامپایل برنامه ها برای لینوکسه که بعدا براش راه حل پیدا میکنم!! اگر میشه،اموزش ویژوال سی پلاس رو منابع اصلی بهم معرفی کنین؟
    قبلا در اینجا بحث شده

  33. #73

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    1.jpg
    میشه اشکالهای این برنامه رو بهم بگین

  34. #74
    کاربر جدید آواتار Celestial Girl
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کنار کتابام
    سن
    29
    پست
    15

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    اگه بخوام در محیط سی 1هشتم از دایره رو رشم کنم با معادله ی دکارتی باید چیکار کنم ؟ منظور حلقه for رو از چند تا چند در نظر بگیرم ؟

  35. #75

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    سلام.من تازه عضو شدم.چندتا سوال دارم:
    برنامه گرافیک متنی در ویژوال رو با win32بنویسم بهتره یاmfc?
    میشه بگین از کدوم توابع باید استفاده کنم؟

  36. #76

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    با سلام خدمت شما متاسفانه ضمیمه های تاپیک های اولیه مشکل دانلود دارند لطفا برسی کنید اگر مشکلی هست در صورت امکان محبت فرمایید دوباره ضمیمه کنید با تشکر از محبت دوستان به خصوص Nima_NF

  37. #77

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    من توی tc با graphicse.h گرافیک مینویسم یه جای کار نیاز به نخ دارم و اومدم از تابع Createthread در window.h استفاده کنم دیدم همچین هدرفایلی نداره الان موندم چکار کنم؟ window.h توی vc6 هست اما تو tc نیست راه حل؟

  38. #78
    کاربر دائمی آواتار shahmohammadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    کلیبر
    پست
    475

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    بردن چند نخي بهtc شايد يكم سخت باشه. ولي آوردن توابع گرافيكي تي سي به ويندوز راحت هست. اين دو تا فايل براي اين منظور نوشته شدند:
    http://www.planet-source-code.com/vb...=2435&lngWId=3
    http://www.planet-source-code.com/vb...=2436&lngWId=3
    قبلا ديده بودمشون ولي تا حالا ازشون استفاده نكردم. شايد به دردتون خورد.

  39. #79

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    مهندس این چیزی که شما میگی نیاز به تغیرات داره فکر کنم من نمیخوام کدم رو بازنویسی کنم میخوام با همون توابعی که توی graphicse.h بود کارم رو پیش ببرم
    یعنی یه جورایی بتونم graphics.h رو توی vc6 استفاده کنم
    راه حل؟

  40. #80

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    نقل قول نوشته شده توسط one hacker alone مشاهده تاپیک
    مهندس این چیزی که شما میگی نیاز به تغیرات داره فکر کنم من نمیخوام کدم رو بازنویسی کنم میخوام با همون توابعی که توی graphicse.h بود کارم رو پیش ببرم
    یعنی یه جورایی بتونم graphics.h رو توی vc6 استفاده کنم
    راه حل؟
    اون فایل graphics.h و خود tc برای سیستم عامل dos هستند. ،اما vc6 برای ویندوز.
    واز اونجاییکه ویندوز فقط چند نخی داره،در tc شما کاری نمی تونی بکنی.
    این graphics.h ماله داسه.

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •