نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ارسال پارامتر UTF8 برای webservice

  1. #1

    Unhappy ارسال پارامتر UTF8 برای webservice

    سلام
    یک وب سرویس ارسال sms خریدم که یکی از پارامتر های اون message که باید string باشه
    وقتی انگلیسی پیام میفرستم مشکلی نداره ولی پیام های فارسی رو بصورت ????? نمایش میده !
    من با تابع زیر تبدیل به utf8 می کنم ولی بازهم فایده نداره

    Public Shared Function ConvertEncoding(ByVal srcStr As String, ByVal srcEnc As Encoding, ByVal destEnc As Encoding) As String
    Dim bytes() As Byte = srcEnc.GetBytes(srcStr)
    bytes = Encoding.Convert(srcEnc, destEnc, bytes)
    Return destEnc.GetString(bytes)
    End Function

    send parameter:
    s2.multiSend("***", "***", numbers, "****", ConvertEncoding(Me.tx_msg.Text, Encoding.Default, Encoding.Unicode), 0, i, i2, "")


    اگر دوستان راهنمایی کنند خیلی ممنون میشم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871

    Post

    شما باید متن فارسیتونو به PDU تبدیل کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar sms.rar‏ (10.6 کیلوبایت, 35 دیدار)

  3. #3
    خيلي ممنون ،
    ولي فكر كنم PDU براي وقتي باشه كه بخواهيم با موبايلي كه مستقيم به سيستم متصله (نه با وب سرويس) و با دستورات AT ، اس ام اس ارسال كنيم

    ولي من تستش ميكنم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871
    دوست من وقتی که میخواین sms فارسی ارسال کنید باید اون اس ام س رو به pdu تبدیل کنید

  5. #5
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944
    من با تابع زیر تبدیل به utf8 می کنم ولی بازهم فایده نداره
    این راهش نیست جواد جان.

    دوست من وقتی که میخواین sms فارسی ارسال کنید باید اون اس ام س رو به pdu تبدیل کنید
    اینم راهش نیست امیر جان.


    وقتی از وب سرویس استفاده میکنی باید با UrlEncode کوری ارسال کنی تا هم حروف فارسی ارسال بشه و هم علامتها و کاراکتر های خاص.

    موفق باشید

  6. #6
    وب سرويس من يكسري توابع خاص تعريف شده داره ، كه پارامتر هاي مختلف از جمله متن پيام رو (كه Stringه) ميگيره.



    راستش ديگه كلافه شدم ، هركاري ميكنم نميشه، اگر راهي به ذهنتون رسيد بگيد

  7. #7

  8. #8
    من به چند شیوه اینکار رو انجام میدم ولی بازم نمیشه :

    Dim msg2 as String
    1:
    server.UrlEncode(msg2)

    2:
    HttpUtility.UrlEncode(msg2)

    3:
    HttpUtility.UrlEncode(msg2,encoding.UTF8 )

    4:
    HttpUtility.UrlEncode(msg2,encoding.Unicode )

    شیوه کارم اشتباهه؟

  9. #9

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •