نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: در ارتباط با database مشکل دارم کمکم کنید

  1. #1

    در ارتباط با database مشکل دارم کمکم کنید

    سلام
    من در سایت 1asphost عضو شدم . یک فرم ساختم که اطلاعاتی از کاربر میگیرد و در فایل mdb ذخیره میکند و دوباره از فایل می خواند و نمایش میدهد. روی کامپیوتر IIS نصب شده و برنامه به خوبی کار میکند اما وقتی در 1asphost ان را upload میکنم اجرا نمی شود . فکر میکنم اشکال از ارتباط با database باشد . لطفا من را راهنمایی کنید .
    اگر ممکن است کد ارتباط با فایل mdb را به من بگویید .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,226
    احتمال زیاد آدرس فیزیکی فایل بانک شما علت این مشکل است...سعی بانک را در شاخه اصلی بزاری و به جای آدرس فقط اسم بانک رو بنویس شاید مشکل حل بشه..

  3. #3
    بهتره کدی که ازش استفاده کردید رو اینجا بنویسید تا ببینیم مشکل از چی بوده.

  4. #4
    این کار را را هم کردم اما مشکل حل نشد
    کدی که برای ارتباط استفاده می کنم این است :
    <%
    dim objconn
    set objconn=server.createobject("adodb.connection")
    objconn.connectionstring="driver={microsoft access driver (*.mdb)};" & "dbq=project.mdb"
    objconn.open
    %>

    ایا میتونم از دستور mappath استفاده کنم . اگر میشود چطور میتونم ؟
    با تشکر

  5. #5
    ایا میتونم از دستور mappath استفاده کنم
    اصلا باید ازش استفاده کنید. بدین شکل:
    <% 
    dim objconn
    set objconn=server.createobject("adodb.connection" )
    objconn.connectionstring="driver={microsoft access driver (*.mdb)}; dbq=" & Server.MapPath("project.mdb") &";"
    objconn.open
    %>

    اگه مشکلی بود در خدمتیم. :wink:

  6. #6
    سلام
    من از این کد هم استفاده کردم اما موفق نشدم.

  7. #7

    [quote]<%
    dim objconn
    set objconn=server.createobject("adodb.connection" )
    objconn.connectionstring="driver={microsoft access driver (*.mdb)}; dbq=" & Server.MapPath(".\project.mdb") &";"
    objconn.open
    %>[/quote]

    نقطه بک اسلش فراموش نشه.
    :wise1:

  8. #8
    آقا بهروز میشه در مورد این نقطه و بک اسلش یه توضیحی بدی؟ من تا به حال مشکلی نداشتم (بدون استفاده از این دو کاراکتر)

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار esi022
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    علم چال
    پست
    338
    بالاخره چی شد؟
    درست شد؟

  10. #10
    آقا بهروز میشه در مورد این نقطه و بک اسلش یه توضیحی بدی؟ من تا به حال مشکلی نداشتم (بدون استفاده از این دو کاراکتر)
    برای اطمینان بیشتر استفاده میشه.
    وگرنه روی سرور لزومی نداره.
    برای جلوگیری از قرارگیری 2 تا بک اسلش پشت سر هم، از \. استفاده می کنیم.

  11. #11
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    سلام
    من امتحان کردم کانکشنت باید با jet باشه

    dim strConnect
    strConnect = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source="& _
    Server.MapPath("orders.mdb")
    dim objConn
    set objConn = server.createobject("ADODB.connection")
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  12. #12
    حل شده یا نه ؟!

  13. #13
    با این کد حل شده یا نه ؟!

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار esi022
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    علم چال
    پست
    338
    سوال میکنی - جوابشم بگو
    مشکلت حل شد

  15. #15
    من از این کد استفاده کردم و کلا برنامه ام خراب شد

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار esi022
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    علم چال
    پست
    338
    برنامت مشکل داره - این همه کد

  17. #17
    نه مشکلی نیست.
    من خودم وب ویزو آپلود کردم با دیتابیس مشکل داشت.
    قاطی داره.
    برو به www.7host.com یه هاستینگ بگیر.
    فقط بدیش اینه که باید اف تی پی کنی. :mrgreen:

  18. #18
    چگونه می توان database access را با دستور microsoft jet وصل به asp کرد؟
    مثل اینکه من login وpassword می خواهم داخل database ذخیره کنم.
    لطفا کل htmlوaspاین برنامه را برایم بفرستید

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار 3nitro
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    نقل قول نوشته شده توسط احسان ASP
    چگونه می توان database access را با دستور microsoft jet وصل به asp کرد؟
    مثل اینکه من login وpassword می خواهم داخل database ذخیره کنم.
    لطفا کل htmlوaspاین برنامه را برایم بفرستید
    همین اولین پست صفحه دوم رو بخون . :موفق:

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757
    من قبلا این کار را کرده بودم . اشکال از سرور هستش.

تاپیک های مشابه

  1. مدیریت داده ای داخل DataBase با ساختار ADO.NET
    نوشته شده توسط habedijoo در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 19 بهمن 1386, 09:03 صبح
  2. تبدیل database sql2000 به database sql 2005
    نوشته شده توسط m.moharrami در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 19:01 عصر
  3. Failed to load database information. Details: The database DLL 'crdb_dao.dll' could n
    نوشته شده توسط Bithiah در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1385, 18:44 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 27 آبان 1384, 15:58 عصر
  5. سرعت بارگذاری Database
    نوشته شده توسط SYSMAN در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مرداد 1384, 13:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •