نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: جلوگیری از دسترسی کاربر به فایل های داخل فولدر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار e-shahshahani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    229

    جلوگیری از دسترسی کاربر به فایل های داخل فولدر

    در پروژه ام یه فولدر دارم که داخلش یه سری فایل txt هست.
    نمی خوام اگه کاربر آدرس فایل ها را تایپ کرد بتونه آنها را ببینه. من خودم از توی برنامه اونا را می خونم.

    با تشکر قبلی و قلبی.


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    34
    پست
    1,090
    از توی administrator tools خود دات نت به سایتش وصل شو و اون فولدر رو authentication اش رو عوض کن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار e-shahshahani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    229
    با تشکر از شما، ولی من می خوام حتی الامکان از توی برنامه این کار را انجام بدم تا برنامه بتونه مستقل هر جایی که نصب شد کار کنه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    34
    پست
    1,090
    این کاری که میگم رو بکن!
    بعد برو توی webconfig اونجا یه تگ اضافه شده به این شکل
    مثل همیت تک هر کاری که خواستی با فولدرات بکن



    <?
    xmlversion="1.0"encoding="utf-8"?>
    <
    configuration>
    <
    system.web>
    <
    authorization>
    <
    denyusers="?" />
    </
    authorization>
    </
    system.web>
    </
    configuration>

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    34
    پست
    1,090
    البته بگم این web.config توی اون فلدرت درست میشه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار e-shahshahani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    229
    بعد برو توی webconfig اونجا یه تگ اضافه شده به این شکل ...
    روشی که گفتید فقط وقتی به کار میاد که در پروژه از membership دات نت استفاده کرده باشیم.
    تست کردم جواب نداد.

    باز هم تشکر از محبتتان

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار shahab_ksh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تو اطاقم
    پست
    1,379
    یه سرچی در مورد SecureDownload.dll بکن شاید به کارتون بیاد

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار e-shahshahani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    229
    در گوگل هیچ نتیجه ای برای SecureDownload.dll نیست!!!

  9. #9

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •