نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: رفع مشکل این برنامه؟؟؟؟؟؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sang9111
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    ایران عزیز
    پست
    145

    Tick رفع مشکل این برنامه؟؟؟؟؟؟

    با سلام
    می خواستم ببینم عیب این برنامه کجاست
    این یه برنامه هست که از طریق وقفه اطلاعاتی در مورد موقعیت کنونی موس می ده

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sang9111
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    ایران عزیز
    پست
    145
    آخ ببخشید اینم کدش:
    #include <stdio.h>

    int main()
    {
    int i;
    int x,y;

    for (i=0;i<10;i++)
    {

    __asm {

    mov ax, 03h
    mov y, dx
    mov x, cx
    int 33h

    }

    printf("x=%d .... y=%d",x,y);

    }

    return 0;
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hoax3r
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    171
    با سلام

    شما اصلا مشخص نکردی کامپایلرت چیه، تو چه محیطی داری کار میکنی
    فقط در مورد کدتون بگم شما بعد اینکه وقفه رو صدا زدین باید x, y رو مقدار دهی کنید. نه قبلش
    وقفه ها هم تو کامپایلر های 32 بیتی کار نمیکنن
    اگر هم از TC استفاده می کنید من خودم تست نکردم مطمعن نیستم ولی فکر میکنم به جای asm__ باید از asm خالی بدون آندرلاین استفاده بشه

    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sang9111
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    ایران عزیز
    پست
    145
    کامپایلرم vitual C++‎ ووو من در محیط cmd ویندوز از وقفه استفاده کردم برای تغییر رنگ دادن محیط cmd ووووو همچنین در یکی مثال های کتاب هم دیدم که ثبات ها رو قبل وقفه صدا می کنن البته برای یک کاره دیگه در هر حال کمک کنید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Delphi Coder
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    c:\windows\system32
    پست
    579
    نقل قول نوشته شده توسط sang9111 مشاهده تاپیک
    کامپایلرم vitual C++‎ ووو من در محیط cmd ویندوز از وقفه استفاده کردم برای تغییر رنگ دادن محیط cmd ووووو همچنین در یکی مثال های کتاب هم دیدم که ثبات ها رو قبل وقفه صدا می کنن البته برای یک کاره دیگه در هر حال کمک کنید
    یه اعلان تو همین بخش هست که برنامه HelpPC اونجا ضمیمه شده از اون برنامه اطلاعات مربوط به وقفه و تابعی که استفاده کردید رو بخونید شماره تابع در ax به عنوان ورودی باید پاس بشه و cx و dx خروجی اون تابع از وقفه هستند. پس باید بعد از فراخوانی وقفه مقدارشون رو بخونید, قبل از اون معنی نمیده.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hoax3r
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    171
    خوب شما اگه می خوای C و اسمبلی و همچنین وقفه ها رو با هم ترکیب کنید باید از کامپایلری مثل Turbo C 3 استفاده کنی.
    چون با ++visual c نمی شه با وقفه کار کرد و این کامپایلر بر پایه API های ویندوز هست
    در ضمن من که نگفتم وقفه ها تو cmd اجرا نمیشن. اجرا میشن ولی نه به اون صورت که تو
    داس پشتیبانی میشد و همچنین کامپایلر های تحت ویندوز هم وقفه ها رو پشتیبانی نمیکنن

    و در مورد مقدار دهی ثباتها، درست خق با شماسته بعضی وقفه ها قبل اجرا شدن به مقادیر بعضی از ثباتها احتیاج
    دارن برای همین اون ثباتها قبل وقفه باید مقدار دهی بشن
    ولی منظور من مقدار دهی متغییر های x, y بود شما باید اول وقفه رو اجرا کنی تا موقعیت موس
    داخل ثباتهای cx, dx بشه بعد بیایم و متغییر های x, y رو مقدار دهی کنیم

    شاد باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •