نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: insert to database

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار User-os
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    113

    Lightbulb insert to database

    سلام .دوستان لطف کنید قطعه کدی رو که پایین برای insert نوشتم بخونید و اشکالاتش رو ( از نظر دستوری )بگید.خیلی گیرشم .از تاپیکهای مشابه این موضوع به نتیجه نرسیدم




    public
    partialclassForm1 : Form

    {
    OleDbCommand cmd;
    OleDbConnection cnn;
    OleDbDataAdapter da, ;
    DataSet dset;

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    cnn =
    newOleDbConnection();
    cnn.ConnectionString=
    "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=D:\\db1.mdb;Persist Security Info=False";
    }
    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    { cnn.Open();
    cmd =
    newOleDbCommand();
    cmd =
    newOleDbCommand("INSERT INTO table1 (first,last)" +
    "VALUES ('" + this.tb1.Text
    +
    "','" + this.tb2.Text +
    "')", cnn);
    cmd.Connection = cnn;
    da.InsertCommand = cmd;
    dset =
    newDataSet();
    da.Fill(dset);

    cmd.ExecuteNonQuery();


  2. #2
    توی این لینک نمونه برنامه های خیلی خوبی هست . حتما به نتیجه می رسی :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?p=231175


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    74
    private SqlCommand sqlcom=new SqlCommand
    private SqlConnection sqlcon=new SqlConnection ("رشته اتصال")
    BUTTON_CLICK()
    {
    sqlcom.commandtext="insert into tabel1 (fileds) values('"+text1.text ,'"+text2.text+"'+""))"
    }
    sqlcon.open()
    sqlcom.executnonquery()
    sqlcon.close()
    مطمئن باش بدون dataset جواب ميگيري

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار User-os
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    113
    کد رو این طور اصلاح کردم اما روی

    cmd.ExecuteNonQuery

    مینویسه:Syntax error in INSERT INTO statement.

    cmd =
    newOleDbCommand
    cmd =
    newOleDbCommand("INSERT INTO table1 (first,last)" +
    "VALUES ('" + this.tb1.Text
    +
    "','" + this.tb2.Text +
    "')", cnn);
    cmd.Connection = cnn

    cnn.Open()

    cmd.ExecuteNonQuery()
    cnn.Close()


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار eAmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Node.js
    پست
    447
    سلام.

    لطفا کدها رو داخل تگ # کد قرار بده.

    قسمت تیبل یک یه تغییر کوچیک دادم شاید بشه...

     
    newOleDbCommand
    cmd = newOleDbCommand("INSERT INTO [table1] (first,last)" +
    "VALUES ('" + this.tb1.Text
    + "','" + this.tb2.Text +
    "')", cnn);
    cmd.Connection = cnn

    cnn.Open()

    cmd.ExecuteNonQuery()
    cnn.Close()

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار User-os
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    113
    نه بابا هنوز هم همون error رو میده

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار User-os
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    113
    کسی نیست جواب بده بابا این اونقدر راحت به نظر میرسه که خودمم خجالت کشیدم نوشتم
    ولی گیر کرده چی کار کنم

  8. #8

    INSERT INTO table1 (first,last) VALUES ('ss' ,'dd')

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار User-os
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    113
    نه بابا درست نشد .عجب ! یعنی هیچکی یه کد به این سادگی رو نمیتونه درست کنه

  10. #10
    نه بابا درست نشد .عجب ! یعنی هیچکی یه کد به این سادگی رو نمیتونه درست کن
    دوست عزیز
    اینجا کسی تعهد نکرده که کد شما رو درست کنه ؟!
    اینجا یه جای آموزشیه و راهنمایی میشه و حل مشکلات به عهده خود شماست و اگر میبینید که دوستان دارن توی حل اشکالات کد رو میزارن و یا اونو اصلاح می کنن به خاطر لطف بیش از حد اوناست و نباید برای کسی حقی ایجاد کنه .
    بهتر اینه که شما خودتون یک بار دیگه کدتون رو با دقت چک کنید تا اشکال اونو پیدا کنید و مطمئن باشید که درست میشه .
    موفق باشید .


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار User-os
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    113
    بله فرمایش عالی کاملا قبول . در این شخصا هیچ شکی ندارم که دوستان بعضی وقتها با وجود اطلاعات زیادشون سوالات پیش پا افتاده ی افراد مبتدی مثل منو جواب میدن.
    (دلیل محبوبیت و افزایش کاربرای این سایت هم همینه)

    اگر من با این لحن مینویسم دلیلش اینه که 3 روز وقتمو تو اینترنت و ویژوال خرج کردم برای 3 خط کد ساده .ولی روی همون خطا گیر کرده

    ما همچنان دست بوس همه هستیم!

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار User-os
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    113
    دوباره کد رو با sql به این شکل نوشتم خطا روی خط=cmd.ExecuteNonQuery
    اینطوری شد:Line 1: Incorrect syntax near '-'.




    using
    System;

    using
    System.Collections.Generic;

    using
    System.ComponentModel;

    using
    System.Data;

    using
    System.Drawing;

    using
    System.Text;

    using
    System.Windows.Forms;

    using
    System.Data.SqlClient;

    namespace
    sql
    {
    publicpartialclassForm1 : Form

    {
    SqlCommand cmd;
    SqlConnection cnn;
    SqlDataAdapter da;
    DataSet dset;

    public Form1()
    {

    InitializeComponent();
    cnn =
    newSqlConnection();
    cnn.ConnectionString = (
    "integrated security=SSPI;persist security info=True;initial catalog=me2");
    }
    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    ;
    SqlCommand cmd = newSqlCommand();
    cmd.Connection = cnn;
    cmd.CommandText =
    "INSERT INTO my-t (first, last)" +
    "VALUES(@first, @last)";
    cmd.Parameters.AddWithValue(
    "@last2", textBox1.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue(
    "@first2", textBox2.Text);

    cnn.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cnn.Close();
    }
    }
    }


  13. #13
    سلام دوست عزیز
    من که گفتم بهتره که شما بهتر روی کدی که نوشتین دقت کنید .
    دوباره کد رو با sql به این شکل نوشتم خطا روی خط=cmd.ExecuteNonQuery
    اینطوری شد:Line 1: Incorrect syntax near '-'
    این اشکال رو یه بار دیگه بررسی کنید . ببینید خیلی واضحه شما باید توی اسم Table از "-" استفاده نکنید . مثلا به جای اون از "_" استفاده کنید .
    یعنی این کد رو جایگزین کنید ، فکر می کنم که درست بشه :
    INSERT INTO my_t (first, last)" +
    "VALUES(@first, @last)

    البته اسم Table رو هم باید با _ تغییر بدین و یک نکته دیگه بهتره که از First و Last به همراه یک _ استفاده کنید آخه اونو کلمات رزرو شده Sql هستن .
    موفق باشید .


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •