نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: چطور میشه در دیتاگرید سطری که مقدار خاصی داخلش هست رو تغییر رنگ داد؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار captain_black81
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    231

    Tick چطور میشه در دیتاگرید سطری که مقدار خاصی داخلش هست رو تغییر رنگ داد؟

    سلام
    چطور میشه در دیتاگرید سطری که مقدار خاصی داخلش هست رو تغییر رنگ داد؟

    مثلا اگه در ستون [code ] مقدار 4 بود رنگ سطر رو قرمز کنه.
    (البته سایت رو سرچ کردم ولی برای سی شارپ چیزی نبود)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار captain_black81
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    231
    یاران را چه شد؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمان-کرمان
    پست
    334
    سلام
    البته سایت رو سرچ کردم ولی برای سی شارپ چیزی نبود
    بله ظاهرا در این مورد(تغییر رنگ) مطلبی نیست

    یاران را چه شد؟
    این هم کد کامل

         void color_()
    {
    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count ; i++)
    {
    if (dataGridView1.Rows[i].Cells["code"].Value.ToString() == "4")
    dataGridView1.Rows[i].Cells["code"].Style.BackColor = Color.Red;
    }
    }

  4. #4
    سلام . فکر کنم این بدردت بخوره . درضمن این روهم از جستجو تو همین سایت گیر آوردم که لنکش فعلا ندارم.
     
    private void dgvMain_CellPainting(object sender, DataGridViewCellPaintingEventArgs e)
    {
    try
    {
    if (e.RowIndex > 0)
    if (e.Value.ToString() == "4")
    e.CellStyle.BackColor = Color.FromArgb(224, 224, 224);
    }
    catch (Exception ex)
    {
    LogData(ex, 14);
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار captain_black81
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    231
    با تشکر از دوستان عزیز اما متاسفانه هیچکدوم کار نکرد

  6. #6
    اينو امتحان كن

    for(int i=0;i<dgview.RowCount;i++)
    {
    if (dgview.Rows[i].Cells[0].Value.ToString() == "1")
    dgview.Rows[i].DefaultCellStyle.BackColor = Color.Red;
    }

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط captain_black81 مشاهده تاپیک
    با تشکر از دوستان عزیز اما متاسفانه هیچکدوم کار نکرد
    سلام
    چرا کار میکنه. اینم برنامش.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    من خودم اینو امتحان کردم نتیجه داده :


    void color_()
    {
    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count ; i++)
    {
    if (dataGridView1.Rows[i].Cells["code"].Value.ToString() == "4")
    dataGridView1[column,row].Style.BackColor = System.Drawing.Color.Red;
    }
    }

  9. #9
    البته column و row و "4" رو هم به عنوان آرگومان بهش بفرستی بهتره!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار captain_black81
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    231
    با این کد دورش زدم. دم همهتون گرم
    for
    (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    for (int j = 0; j <= 8; j++)
    {
    if (Convert.ToString(dataGridView1.Rows[i].Cells["type"].Value) == "2")
    dataGridView1[j, i].Style.BackColor =
    Color.Red;
    }
    }


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •