نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ميخوام فقط كاراكتر و عدد تايپ بشه

  1. #1

    Post ميخوام فقط كاراكتر و عدد تايپ بشه

    سلام
    سرچ كردم چيزي پيدا نكردم ميخواستم توي يه textbox فقط عدد و كاراكتر بتونم تايپ كنم بعنوان مثال اجازه نده كاربر كاراكتر ". + - * / ? > < " رو تايپ كنه
    با تشكر

  2. #2
    من راه اصولی بلد نیستم . ولی یک راهش اینه که علائم گفته شده رو چک کنی و با استفاده از SendKeys و ارسال کلید Backspace اون رو پاک کنی ...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار majjjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,158
    راه اصولی استفاده از keyascii هست
    این کلمه رو سرچ کنین

  4. #4
    نمونه:
    Private Sub Text1_KeyPress(KeyAscii As Integer)
    If KeyAscii = 45 Then
    KeyAscii = 0
    End If
    If KeyAscii >= 58 Or (KeyAscii <= 47 And KeyAscii <> 45 And KeyAscii <> 46 And KeyAscii <> 8 And KeyAscii <> 13) Then
    KeyAscii = 0
    End If
    End Sub

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    Dim i As Integer
    Dim s As String
    For i = 1 To Len(txt1.Text)
    s = Mid(txt1.Text, i, 1)
    If (s < "0" Or s > "9") And (s < "a" Or s > "z") And (s < "A" Or s > "Z") Then
    MsgBox "Error", vbCritical + vbMsgBoxRight, "Error"
    txt1.Text = ""
    txt1.SetFocus
    Exit For
    End If
    Next i

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط parselearn مشاهده تاپیک

    Dim i As Integer
    Dim s As String
    For i = 1 To Len(txt1.Text)
    s = Mid(txt1.Text, i, 1)
    If (s < "0" Or s > "9") And (s < "a" Or s > "z") And (s < "A" Or s > "Z") Then
    MsgBox "Error", vbCritical + vbMsgBoxRight, "Error"
    txt1.Text = ""
    txt1.SetFocus
    Exit For
    End If
    Next i

    روش خوبی نیست .
    فکر کن کاربر بعد از وارد کردن 20 تا کاراکتر بخواد % را وارد کنه . چی میشه ؟ هر چی نوشته بود پاک میشه ...

  7. #7
    این نمونه رو قبلا هم توی سایت گذاشته بودم
    شما می تونین از حروف دیگری نیز که در ماژول نوشتم استفاده کنید . در این مثال شما فقط اعداد و حروف فارسی رو می تونید وارد کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •