نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: گرفتن index یک رکورد خاص در datagridview

  1. #1

    گرفتن index یک رکورد خاص در datagridview

    چطور میشود index یک رکورد خاص را در datagridview بدست آورد ؟ البته به غیر از کدی که یکی از دوستان قبلا داده بود و از حلقه for استفاده کرده بود .

  2. #2
    سلام ،

    DataGridViewRow.Index
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  3. #3
    سلام
    منظورم این بود که همون رکورد خاص را چطور می توان گرفت.مثلا رکوردی که مقدار یکی از فیلداش 4 است.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    اگه منظورت گرفتن مقادیر موجود در سلول های اون رکورد هست، به این صورت میتونی به مقادیر اون رکورد دسترسی داشته باشی :
    string customerID, companyName, city;
    int rowIndex = 3;
    customerID = this.dataGridView1.Rows[rowIndex].Cells[0].Value.ToString();
    companyName = this.dataGridView1.Rows[rowIndex].Cells[1].Value.ToString();
    city = this.dataGridView1.Rows[rowIndex].Cells[2].Value.ToString();
    MessageBox.Show(string.Format("{0} , {1} , {2}", customerID, companyName, city));

  5. #5
    سلام خیلی ممنون از پیگیریتون
    ولی منظورم این نیست.شما اینجا Rowindex=3قرار دادین ولی من حالتی می خوام که rowindex را نمیدونیم و با استفاده از مقدار فیلد کلید rowindex را به دست بیاریم. اصلا ساده تر بگم مخوام current row را عوض کنم.
    با استفاده از کد زیر ولی احتیاج به rowindex دارم.
    dataGridView1.CurrentCell=dataGridView1[columnIndex,RowIndex]

  6. #6
    باید خودتون با یک حلقه شرط مورد نظرتون رو بر روی تک تک ردیفها بررسی کنید .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    میتونی در یه حلقه ی foreach از شرط مورد نظرت استفاده کنی، مثل این :
    foreach (DataGridViewRow row in this.dataGridView1.Rows)
    {
    try
    {
    string item = row.Cells[0].Value.ToString().Trim();
    if (item == "ali")
    {
    string customerID, companyName, city;
    customerID = this.dataGridView1.Rows[row.Index].Cells[0].Value.ToString();
    companyName = this.dataGridView1.Rows[row.Index].Cells[1].Value.ToString();
    city = this.dataGridView1.Rows[row.Index].Cells[2].Value.ToString();
    MessageBox.Show(string.Format("{0} , {1} , {2}", customerID, companyName, city));
    }
    }
    catch (NullReferenceException ex)
    {
    // do nothing
    }
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •