نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: مشکل عجیب در دلفی با Query

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    پست
    56

    مشکل عجیب در دلفی با Query

    با سلام
    من در یک برنامه می خواهم از یک AdoQuery در تمام قسمتهای برنامه استفاده کنم ولی وقتی که در یک قسمت برنامه از این AdoQuery را بصورت فعالی در می آورم بقیه فرمهایی که این AdoQuery به آنها متصل شده اند نیز ÷یغام خطا می دهند . چکار کنم
    کمکم کنید .

  2. #2
    ...÷یغام خطا می دهند . چکار کنم ...
    بهترین کار اینه که پیغام خطا و SQL کوری رو بنویسی..
    :wink:

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    پست
    56
    سلام امید جان
    ببینید زمانی که من در Query چهار خط دستور Sql برای جستجو نوشته ام و این دستورات فقط مربوط به این گزارش می شود ولی برای Query بعدی از دستورات دیگری استفاده کرده باشم در اینصورت زمانی که اولین Query در حالت فعال قرار می گیرد دومین Query نیز فعال می شود ولی چون دومین کوری دستوراتش فرق می کند ÷یغام خطا صادر می گردد .

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    پست
    56
    با سلام
    دوستان عزیز در این مورد مرا یک نفر راهنمایی نماید .

  5. #5
    بازم بهترین کار رو نکردین که 8-) قرار شد خطا رو هم بنویسید. . :wink:

    در اینصورت زمانی که اولین Query در حالت فعال قرار می گیرد دومین Query نیز فعال می شود ولی چون دومین کوری دستوراتش فرق می کند ÷یغام خطا صادر می گردد .
    فعال شدن یک query ربطی به فعال شدن query دیگه ای نداره .
    نمی دونم چطور از query استفاده کردین . active بودن یک query رو خودتون می تونید تو برنامه set کنید . هنوز سوالتون مبهمه .

    یک پیشنهاد هم دارم که اصلا ربطی به سوال شما نداره . به جای BDE از ADO استفاده کنید.

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    پست
    56
    امید جان سلام
    من از ADo استفاده کرده ام در ثانی من در سوالم نوشته ام که یک Query دارم در نتیجه زمانی که این Query را فعال کنم بقیه فرمهایی که به این Query متصل هستند نیز فعال می شوند

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran-Tehran
    پست
    175
    من احتمالا منظور شما را متوجه شدم.
    به نظر من این که شما نوشته اید اصلا مشکل عجیب نیست.بلکه طبیعی است.
    وقتی برنامه اجرا میشود به طور پیش فرض فرمها ساخته می شوند.و در حافظه قرار می گیرند.بنابراین هر رویدادیی از فرمهای دیگر حتی زمانی که اونها رو نمی بینیم همون لحظه اجرا میشه.
    پس شما باید برنامه تون رو طوری تغییر بدید که این اتفاق نیفته.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    اینکه شما از یک query استفاده میکنید عجیبه!! و عجیبتر اینکه شما تمام فرمها را در صفحه به صورت active دارید!!! شما با توجه به طراحی بهرته که در زمان runtime فرم رو create کنید و یا اینکه بیخیال یه query بشی!! :shock:

  9. #9
    سلام
    همونطور که دوستان گفتن ، استفاده از یک Query در اینجا به هیچ وجه درست نیست. شما میتونین توی یک DataModule یک سری Query ایجاد کنین ، با اسامی گویا. و به هر کدوم دستور SQL خودش رو نسبت بدین.

    اما سوال من اینه : شما توی فرمهای دیگه چطور از این Query ها استفاده میکنین که خطا میده؟ میشه یه مقدار توضیح بدین؟

    موفق باشید

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    پست
    56
    با سلام
    ابتدا به دوستان عرض کنم که این برنامه ای که من برای این موسسه نوشته ام تقریبا 110 تا فرم داره که از این فرمها تعداد 90 تا فرم برای جستجوی اطلاعات به عناوین و شکلهای مختلف است . در نتیجه نمی توانم برای هر فرم از یک Query استفاده کنم در اینصورت 90 تا Query دارم . با این مثال متوجه می شوید :
    Query اول با توجه به دستورات زیر است :
    Adoquery1.sql.text:='select * from hafez ' ;
    adoquery1.active:=true;

    ًQuery2 دوم با توجه به دستورات زیر است :
    Adoquery1.sql.text:='select * from kanoon ';

    حال زمانی که Query اول فعال شود این Query2 نیز فعال می شود و در نتیجه فرم مربوط به Query2 نیز فعال شده و ÷یغام خطایی مبنی بر اینکه فیلدهای موجود در Query1 در این Query وجود ندارد .
    متشکرم

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    71
    سلام ببخشید
    اما کارت OBJECT ORIENTED نیست
    تو باید یک کلاس برای اجرای Query هات درستمیکردی
    هر کدوم از گزارشات باید اون کلاس رو صدا میکردند و در لحظه صدا می کردن و اونوقت اون کلاس خودش با استفاده از کلاس صدا زننده یک دستور SQL مناسب رو ایجاد و بعد اجرا میکرد
    اگر از من میشنوی اساس طراحیت رو تغییر بده و عوضش کن چون بعدا خیلی خیلی خیلی به مشکل برخورد میکنی
    درست مثل الان که شدیدا موضوع رو پیجوندی
    اگر طلبه بودی با من تماس بگیر

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    پشت كامپيوتر
    پست
    381
    Mbr
    همانطور که دوستان گفتند کارت اشتباه است
    اما مشکلت، فکر کنم فیلدی در فرمهای دیگر به DataSet ، Query تو وصل می شوند که وقتی برنامه را اجرا می کنی (حال نمی دونم در Create فرمهات چی نوشتی) که آن Object می خواد به فیلد مربوطه اش وصل شود که نمی تواند آنرا پیدا کند و در این حالت Exception رخ می دهد
    البته بهتر بود Error را می نوشتی تا بهتر نظر می دادیم

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    پست
    56
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    با تشکر و لطفی که فرمودید و جواب سوالم را دادید الان به اشتباه خودم پی بردم اگر لطف کنید و یک مثال بیا مقداری توضیحات درباره این طریقه برنامه نویسی یعنی بصورت کلاس بندی شده و object orint بنویسیى ممنون می شوم .
    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. مشکل گرفتن query با حرف 'ی' ؟
    نوشته شده توسط sasan_vm در بخش SQL Server
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 30 فروردین 1386, 13:18 عصر
  2. the query must be an updateable query
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 فروردین 1386, 16:02 عصر
  3. مشکل در ثبت اطلاعات در query
    نوشته شده توسط maisam57 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 03 مهر 1385, 09:17 صبح
  4. درخواست یک query
    نوشته شده توسط golagha_program در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 شهریور 1385, 12:20 عصر
  5. Query
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 شهریور 1385, 03:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •