نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: قطع ارتباط با اسکیوال سرور

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mah6447
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    210

    Question قطع ارتباط با اسکیوال سرور

    چگونه می توان جلوی نمایش خطای قطع ارتباط با اسکیوال را گرفت و یا به این صورت بگویم که چگونه می توان وضعیت ارتباط با اسکیوال سرور را قبل از بروز خطا چک کرد ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    از یک Application تو فرم استفاده کنید و رویداد OnException اون را کد نویسی کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    با سلام

    و یا در جاهایی که فکر می کنید ممکن است این خطا پیش بیاید از Try . . . Except استفاده کنید.
    البته می توانید یک تابع بنویسید و به OnException برنامه متصل کنید تا هر جا خطا رخ داد تابع شما فراخوانی شود.
    می توانید در سایت جستجو کنید.
    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Mah6447
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    210

    Question

    ممنون از دوستان گرامی . اما نمی دانم که این رویداد کجا اتفاق می افتد . فرض اینکه برنامه در حال اجراست و به خوبی کار می کند . حال ارتباط فیزیکی یا نرم افزاری اسکوال قطع می شود و برنامه شروع به نمایش خطاهای پی در پی در سیستم کاربران می کند .
    1- آیا منظور شما قرارداده Try . . . Except در همان کد Connection String هست یا جای دیگر ؟
    2- دقیقاً محل ایجاد این رویداد کجاست ؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112
    1- محل: هر جا که جدولی، چیزی بخواد به دیتابیس متصل بشه، یا با query خواسته باشید کاری با db انجام بدین، خطا رخ می ده.
    2- مساله دیگه ای که پیش میاد اینه: فرض کنید اتصال شما قطع می شه. مثلا server متوقف می شه و بعد راه اندازی می شه. با اینکه server در حال اجراست، کامپوننتهای ADO اتصال مجدد رو به طور خودکار برقرار نمی کنن.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Mah6447
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    210

    Question

    1- برای اینکه این خطا (تصویر ضمیمه) که بصورت آبشار تکرار می شور برای کاربران مشاهده نشود چه باید کرد ؟
    2- چگونه یک پیغام جایگزین برای آن نمایش داده شود ؟
    3- چگونه با ارتباط مجدد Connection بطور اتوماتیک فعال شود ؟

    قبلاً از پاسخگویی شما متشکرم ....
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112
    در جاهایی که این خطا اتفاق می افته، از یک بلوک try...except استفاده کنید.

    try
    Do SomeWork
    except
    show your erro message;
    connection.connected:=false;
    connection.connected:=true;
    end;


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Arghavan_Reza
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    171
    با سلام
    در جاهایی که این خطا اتفاق می افته، از یک بلوک try...except استفاده کنید.
    با توجه به اینکه در جاهای بسیاری احتمال بروز این خطا است و بکارگیری راه حل فوق برای تمامی آنها وجود ندارد , چگونه می توان با هدایت خطای مذکور به ماژول کنترل خطا مشکل را حل نمود؟
    با تشکر

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112
    به کار بردن try...except که مشکلی بوجود نمیاره!
    میشه کد قسمت except رو که در واقع مدیریت خطا رو بر عهده می خواد بگیره، به صورت function تعریفش کرد و در تمام فرمهای پروژه ازش استفاده کرد.
    در هر حال ابتدا باید خطا رو گرفت.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Arghavan_Reza
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    171
    راه حلی باید یافت که بدون بکارگیری try...except در این مورد, با بروز خطا برنامه بطور خودکار به تابع مورد نظر هدایت شود. من نمیدانم ولی حتما راه حلی وجود دارد.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    با سلام

    یک تابع به شکل زیر تعریف کنید.

    procedure TForm1.HandelException(Sender: TObject;E: Exception);
    begin
    //
    end;

    سپس در زمان اجرای برنامه تابع فوق را به برنامه متصل کنید تا در زمان بروز خطا تابع فوق اجرا شود.

    Application.OnException := HandelException;

    حالا کلیه خطاها در سطح برنامه به تابع فوق ارسال می شود.
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله SYNDROME : پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387 در 22:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •