نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: شمارنده

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    فعلاً #C
    پست
    444

    شمارنده

    با سلام
    كدهاي دستور براي يك شمارنده از 0 تا 9 و يكي هم از 0 تا 20 را مي خواهم بنويسم لطفا راهنمائي كنيد. براي ميكرو 8051 با اسمبلي. با تشكر




  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    فعلاً #C
    پست
    444

    وقفه يا تايمر

    با سلام
    من برنامه شمارنده از صفر تا 9 را نوشتم و كامپايل نيز نمودم اجرا مي شود اما خيلي تند مي شمارد مي خواهم به جاي nop تايمر يا وقفه اي تعريف كنم كه شمارنده كندتر كار كند و بتوان اعداد را كامل ديد. با تشكر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    با عرض ادب:

    برای درک مفهوم تایمر و نحوه استفاده از وقفه ها شما را به کتب آموزشی 8051 و سایت هایی که نمونه کد رایگان در اختیار می گذارند ارجاع می دهم.
    http://www.8052.com/tutint.phtml

    این گونه سوالات ابتدایی را بهتر است با رجوع به منابع مقدماتی مانند کتب آموزشی و یا در جمع دوستانی که مانند شما شروع به یادگیری کار با میکروکنترلرها کرده اند بپرسید. معمولا در مکان هایی مانند این سایت کاربران سوالاتی را مطرح می کنند که هنگام کار عملی پیش می آید و حل آن با رجوع به سواد و یا تجربه کسانی که ممکن است با این موارد برخورد کرده باشند سریع تر است. گاهی هم کاربران خبرها و نکات فنی که به نظرشان مهم می آید را با دیگران به اشتراک می گذارند. دلیل این امر این است که مسائل پایه ای مانند نحوه استفاده از تایمر و وقفه را نمی توان به سادگی در چنین جایی توضیح داد و از آن به عنوان جایگزینی برای کلاس آموزشی و یا کلاس حل تمرین استفاده کرد.

    یه ... ...
    one of the main causes of the fall of the Roman Empire was that, lacking zero, they had no way to indicate successful termination of their C programs. -- Robert Firth

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •