نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نحوه جستجو در یک فایل متنی

  1. #1

    نحوه جستجو در یک فایل متنی

    سلام
    من می خوام توی یه فایل متنی بتونم جستجو کنم
    اگه میشه برام توضیح بدید که چی کار باید انجام بدم و اگه همراه مثال باشه که خیلی ممنون میشم
    باید از stream استفاده کنم یا راه دیگه ای هم هست
    مرسی
    شاد باشید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    با استفاده از FileStream ، محتویات فایل داخل یه رشته قرار میگیره :
    System.IO.FileStream MyFileStream = new System.IO.FileStream(Server.MapPath("a.txt  "),System.IO.FileMode.Open);
    byte[] ReadedBytes = new byte[MyFileStream.Length];
    string FileContent;

    MyFileStream.Read(ReadedBytes, 0,(int) MyFileStream.Length);
    FileContent = System.Text.Encoding.UTF8.GetString(ReadedByte s,0,ReadedBytes.Length);


    حالا میتونید جستجو رو بر روی متغیر FileContent انجام بدید.

  3. #3
    ممنون از راهنماییتون
    برای اینکه از server توی کلاس استفاده کنم باید قبلش چی بزنم؟
    من این کد رو که نوشته بودید وارد کردم وقتی این کد رو توی کلاسی که خودم تعریف کردم قرار می دم server رو نمیشناسه
    من هر چی هم به ذهنم می رسید انجام دادم اما نشد
    مرسی

  4. #4
    با سلام٬
    درسته :: در واقع متد MapPath یکی از متدهای کلاس Page هستش٬(و یا کلاسی که Page از اون به ارث برده شده٬ برای اطمینان میتونید از Object Browser استفاده کنی تا کاملتر متوجه بشی!) و شما نمیتونی تو یه کلاسی که خودت میسازی از اون استفاده کنی!
    البته من قبلا به این مشکلات برخورد کردم و یه جور دیگه برطرفش کردم٬ ولی اگه کار شما ضروریه شاید با ارث بردن از کلاس Page (و یا کلاس پایه ای تر٬ همونطور که گفتم استفاده از Object browser کارتون رو راحتتر میکنه!) کارتون را بیفته!
    با تشکر.

  5. #5
    با سلام
    دیروز که رفتم با Object browser ور برم متوجه یه چیزی شدم:
    شما میتونید خیلی راحت از کلاس HttpServerUtility استفاده کنین!
    موفق باشین!

  6. #6
    مرسی از راهنماییتون
    من مشکل رو طور دیگه حل کردم
    ممنون
    موفق و شاد باشید

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    برای استفاده از اشیا Server و Response و Request وUser در کنترلها از شیی Context و در سایر کلاسها از HttpContext.Current هم میتونید استفاده کنید.
    مثلا HttpContext.Current.Server
    این روش معمول تره.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •