نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پياده سازي صف و پشته

  1. #1

    Unhappy پياده سازي صف و پشته

    سلام دوستان.
    پياده سازي صف و پشته به كمك ليست پيوندي 1طرفه.
    كسي هست كمك كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    با تشكر.
    آخرین ویرایش به وسیله aaatishpare : یک شنبه 29 اردیبهشت 1387 در 09:00 صبح

  2. #2
    کلاس زیر یک لیست پیوندی را پیاده سازی میکند :
    class LinledList
    {
    double value;
    public:
    LinkedList *next;
    LinkedList (double v=0, LinkedList *t=0): value(v), next(t){}
    double Getvalue () { return value; }
    void SetValue (double value) { this->value=value; }
    }top=0;

    برای تبدیل آن به یک پشته از توابع push و pop زیر استفاده کنید :
    void Push (double value)
    {
    LinkedList *curptr=new LinkedList(value, top);
    top=curptr;
    }

    double Pop ()
    {
    int RetVal;
    LinkedList *PopPtr;
    PopPtr=top;
    top=top->next;
    RetVal=PopPtrr->Getvalue();
    delete(PopPtr);
    return RetVal;
    }

    موفق باشید ...

  3. #3

    نقل قول: پياده سازي صف و پشته

    ببخشید چه طوری میشه پشته رو از اخر چاپ کرد
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: پياده سازي صف و پشته

    کاربر adine2020 ، مواظب باشید که تاپیک تبدیل به درخواست کد آماده نشود ، چراکه در غیر اینصورت حذف

    خواهد شد .






  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: پياده سازي صف و پشته

    نقل قول نوشته شده توسط adine2020 مشاهده تاپیک
    ببخشید چه طوری میشه پشته رو از اخر چاپ کرد
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    جناب adine2020 راه های زیادی برای این کار وجود دارد ولی کد ارسالی فوق برای لیست پیوندی تنظیمات نا مناسبی دارد به هر صورت اگر انتها به NULL ختم شده باشد بصورت زیر میتوان از توابع باز گشتی از انتها دور زد.

    void Pop ( LinkedList *PopPtr)
    {
    if( PopPtr !=NULL )
    Pop (PopPtrr->next)
    cout<<PopPtrr->Getvalue()
    delete(PopPtr);
    }
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •