نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: باز کردن Hint به صورت دستی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    104

    باز کردن Hint به صورت دستی

    چطوری میشه
    Hint
    یک شی داخل برنامه را به صورت دستی باز نگه داشت
    مثلا من به عنوان کاربر دارم مقدار فیلد قیمت را وارد می کنم
    می خواهم در زمان تایپ عدد ها
    معادل حروفیش را در
    Hint
    بالای کنترل باز کنم و معادل حروف را داخل اون نشون بدم


    متشکر

    :)

  2. #2
    Application.ActivateHint();


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    104
    :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار فرزاد دلفی باز
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    ایـــران ....
    پست
    464
    دوست عزیز علی کشاورز :
    اگر امکان داره در مورد این کد مقداری بیشتری توضیح بده .....

  5. #5
    دوست عزیز علی کشاورز :
    اگر امکان داره در مورد این کد مقداری بیشتری توضیح بده .....
    می بخشید ولی چی چیش رو توضیح بدم ؟!


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز
    Application.ActivateHint();
    اگر ممکن است توضیح بیشتر ی بفرمائید.
    متشکرم

  7. #7
    جناب آقای کشاورز
    این کد را کجا باید استفاده کرد؟ من که هر کاری کردم نشد. یعنی چیزی ندیدم
    اگر ممکن است تکه کدی که استفاده از این دستور در آن قرار دارد را بنویسید.

    با تشکر

  8. #8
    بابا راحته

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    Var
    Tip1 : THintWindow;
    begin
    Tip1 := THintWindow . Create ( nil );
    Tip1 . Parent := Self;
    Tip1 . Caption := 'SALAM AGHA';
    Tip1 . Top := Top + Button1 . Top + Button1 . Height ;
    Tip1 . Left := Left + Button1 . Left + Button1 . Width;
    end;

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار babila
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    293
    متشکر از همگی. :flower:

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد Hint
    نوشته شده توسط shaghayegh_6113 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1385, 08:39 صبح
  2. معادل hint در vb.net
    نوشته شده توسط ashkan2005 در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 29 دی 1385, 11:50 صبح
  3. hint
    نوشته شده توسط marmar در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1385, 02:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •