نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: upload file

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974

    upload file

    با سلام
    می خواستم بدانم نحوه آپلود فایل در vb.net چگونه است.
    من با استفاده از opendialog آدرس فایل را در یک textbox بر می گردانم و حالا می خواهم وقتی کاربر یک دکمه را زد آن فایل به پوشه مورد نظر من انتقال پیدا کند.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709
    سلام
    نام فایل رو که از opendialog گرفتی با دستور filecopy به شاخه مورد نظر انتقال بده

  3. #3
    سلام دوست عزیز
    مثالی ساده از MSDN :

    My.Computer.Network.UploadFile ("C:\My Documents\Order.txt", _
    "http://www.cohowinery.com/upload.aspx","","",True,500)
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974
    نقل قول نوشته شده توسط Hossein Bazyan مشاهده تاپیک
    سلام
    نام فایل رو که از opendialog گرفتی با دستور filecopy به شاخه مورد نظر انتقال بده
    میشه لطف کنید دستور filecopy را بنویسید؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709
    نقل قول نوشته شده توسط arsalansalar مشاهده تاپیک
    میشه لطف کنید دستور filecopy را بنویسید؟
    سلام

    filecopy ( مقصد, مبدا)

  6. #6
    به گمونم منظور شما تو اینترنتِ . اگه منظورت تو اینترنتِ باید با ASP.net کار کنی . اگه خواستی بگو کدش رو برات بذارم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974
    نه در اینترنت نیست.
    من کد زیر را استفاده کردم ولی خطا می دهد:

    My.Computer.FileSystem.CopyFile(TextBox1.Text, "D:\Aqua")

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709
    سلام
    دوست عزیز باید در مبدا و مقصد مسیر کامل همراه با نام فایل نوشته شود.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974
    دوست عزیز خنگی منو ببخشید ولی هر کاری کردم نشد.
    می شود یک کد کامل از این قسمت به من بدهید؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709
    سلام
    دوست عزیز از آنچه فکر میکنی ساده تره . به هر حال من یک مثال برات نوشتم .
    به یاد داشته باش که کنترلها را انجام نداده ام
    فایلی را که میخوای کپی کنی انتخاب میکنی ( filebrowser ) یا اینکه دستی نام و مسیر فایل را در تکست اول مینویسی.
    مسیری را که میخوای فایل را در آن کپی کنی در تکست 2 مینویسی البته میتوانی با استفاده از folderbrowser هم شاخه مورد نظر را انتخاب کنی .
    با کلیک روی copy فایل به مسیر مورد نظر ( البته با همان نام ) کپی میشود.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974
    دوست عزیز در کد شما خطای زیر است:
    من فکر می کنم شما منظور من را متوجه نشدید.
    به طور مثال من می خواهم عکسa را از یک پوشه بردارم و فقط در پوشه b بریزم.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg e.JPG‏ (7.0 کیلوبایت, 40 دیدار)

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709
    سلام
    دوست عزیز این کد برای من خطا نمیده . تابع مورد اشاره برای برگرداندن نام فایل هستش . شما از کدام نسخه vs استفاده میکنید ؟ مال من 2005 میباشد.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974
    درستش کردم.
    از راهنمایتون ممنون.

  14. #14
    دوست عزیز توجه کنید :
    از تابع FileCopy برای آپلود استفاده نمی شود ،
    شما میبایست از متد UploadFile مربوط به کلاس My.Computer.Network.UploadFile استفاده نمایید ،
    و یا خوتان با استفاده کلاسهای فضای نام System.Net از جمله FtpWebRequest و WebRequest اینکار را انجام دهید.
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709
    نقل قول نوشته شده توسط علیرضا مداح مشاهده تاپیک
    دوست عزیز توجه کنید :
    از تابع FileCopy برای آپلود استفاده نمی شود ،
    شما میبایست از متد UploadFile مربوط به کلاس My.Computer.Network.UploadFile استفاده نمایید ،
    و یا خوتان با استفاده کلاسهای فضای نام System.Net از جمله FtpWebRequest و WebRequest اینکار را انجام دهید.
    سلام
    ایشان با win application کار میکنند نه با web application یعنی با vb.net نه asp.net

  16. #16
    سلام
    ایشان با win application کار میکنند نه با web application یعنی با vb.net نه asp.net
    دوست عزیز مواردی که ذکر شد تنها مختص WebApplication نیست ، /
    یک نمونه از FTP Client:
    http://www.freevbcode.com/source/TransData.zip

    و مثالی از MSDN (سی شارپ):

    using System;
    using System.Net;
    using System.Threading;
    using System.IO;
    namespace Examples.System.Net
    {
    public class FtpState
    {
    private ManualResetEvent wait;
    private FtpWebRequest request;
    private string fileName;
    private Exception operationException = null;
    string status;
    public FtpState()
    {
    wait = new ManualResetEvent(false);
    }
    public ManualResetEvent OperationComplete
    {
    get {return wait;}
    }
    public FtpWebRequest Request
    {
    get {return request;}
    set {request = value;}
    }
    public string FileName
    {
    get {return fileName;}
    set {fileName = value;}
    }
    public Exception OperationException
    {
    get {return operationException;}
    set {operationException = value;}
    }
    public string StatusDescription
    {
    get {return status;}
    set {status = value;}
    }
    }
    public class AsynchronousFtpUpLoader
    {
    // Command line arguments are two strings:
    // 1. The url that is the name of the file being uploaded to the server.
    // 2. The name of the file on the local machine.
    //
    public static void Main(string[] args)
    {
    // Create a Uri instance with the specified URI string.
    // If the URI is not correctly formed, the Uri constructor
    // will throw an exception.
    ManualResetEvent waitObject;
    Uri target = new Uri (args[0]);
    string fileName = args[1];
    FtpState state = new FtpState();
    FtpWebRequest request = (FtpWebRequest)WebRequest.Create(target);
    request.Method = WebRequestMethods.Ftp.UploadFile;
    // This example uses anonymous logon.
    // The request is anonymous by default; the credential does not have to be specified.
    // The example specifies the credential only to
    // control how actions are logged on the server.
    request.Credentials = new NetworkCredential ("anonymous","janeDoe@contoso.com");
    // Store the request in the object that we pass into the
    // asynchronous operations.
    state.Request = request;
    state.FileName = fileName;
    // Get the event to wait on.
    waitObject = state.OperationComplete;
    // Asynchronously get the stream for the file contents.
    request.BeginGetRequestStream(
    new AsyncCallback (EndGetStreamCallback),
    state
    );
    // Block the current thread until all operations are complete.
    waitObject.WaitOne();
    // The operations either completed or threw an exception.
    if (state.OperationException != null)
    {
    throw state.OperationException;
    }
    else
    {
    Console.WriteLine("The operation completed - {0}", state.StatusDescription);
    }
    }
    private static void EndGetStreamCallback(IAsyncResult ar)
    {
    FtpState state = (FtpState) ar.AsyncState;
    Stream requestStream = null;
    // End the asynchronous call to get the request stream.
    try
    {
    requestStream = state.Request.EndGetRequestStream(ar);
    // Copy the file contents to the request stream.
    const int bufferLength = 2048;
    byte[] buffer = new byte[bufferLength];
    int count = 0;
    int readBytes = 0;
    FileStream stream = File.OpenRead(state.FileName);
    do
    {
    readBytes = stream.Read(buffer, 0, bufferLength);
    requestStream.Write(buffer, 0, readBytes);
    count += readBytes;
    }
    while (readBytes != 0);
    Console.WriteLine ("Writing {0} bytes to the stream.", count);
    // IMPORTANT: Close the request stream before sending the request.
    requestStream.Close();
    // Asynchronously get the response to the upload request.
    state.Request.BeginGetResponse(
    new AsyncCallback (EndGetResponseCallback),
    state
    );
    }
    // Return exceptions to the main application thread.
    catch (Exception e)
    {
    Console.WriteLine("Could not get the request stream.");
    state.OperationException = e;
    state.OperationComplete.Set();
    return;
    }
    }
    // The EndGetResponseCallback method
    // completes a call to BeginGetResponse.
    private static void EndGetResponseCallback(IAsyncResult ar)
    {
    FtpState state = (FtpState) ar.AsyncState;
    FtpWebResponse response = null;
    try
    {
    response = (FtpWebResponse) state.Request.EndGetResponse(ar);
    response.Close();
    state.StatusDescription = response.StatusDescription;
    // Signal the main application thread that
    // the operation is complete.
    state.OperationComplete.Set();
    }
    // Return exceptions to the main application thread.
    catch (Exception e)
    {
    Console.WriteLine ("Error getting response.");
    state.OperationException = e;
    state.OperationComplete.Set();
    }
    }
    }
    }

    در ضمن مطالب زیر را نیز مطالعه کنید :

    http://msdn2.microsoft.com/en-us/lib...ebrequest.aspx
    http://msdn2.microsoft.com/en-us/lib...bresponse.aspx
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    236
    من یه هاست دارم آیا می شه یک فایل رو از سایت دیگه به هاست خودم کپی کنم؟

  18. #18

    نقل قول: upload file

    نقل قول نوشته شده توسط علیرضا مداح مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    مثالی ساده از MSDN :

    My.Computer.Network.UploadFile ("C:\My Documents\Order.txt", _
    "http://www.cohowinery.com/upload.aspx","","",True,500)
    سلام این چه صفحه ای باید باشه؟
    http://www.cohowinery.com/upload.aspx

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •