نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: به دست آوردن آدر ip در شبکه

  1. #1

    Thumbs down به دست آوردن آدر ip در شبکه

    دوستان من میخوام تحت شبکه lan که دارای 15 تا سیستم و یک سرور هستش ip هر سیستمی رو که خواستم در بیارم.
    من از شبکه زیاد سر در نمیارم ولی شاید این هم به درد بخوره که نام سیستم ها به ترتیب Student 1 تا Student 15 هست یعنی مثلا :

    Student 1
    Local ip: 192.168.0.116

    حالا چه طور میتونم ip سیستم ها رو بگیرم ؟؟؟
    اگه لطف کنید یه نمونه بزارید ممنون میشم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار merced
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    خراسان جنوبي
    پست
    562
    گرفتن IP هاي سيستمي برنامه در آن اجرا مي شود :

    function ReadIPs: TStrings;
    type
    TaPInAddr = array[0..10] of PInAddr;
    PaPInAddr = ^TaPInAddr;
    var Buffer: array[0..63] of Char;
    iI: Integer; PPtr: PaPInAddr;
    pHE: PHostEnt;
    GInitData: TWSAData;
    begin
    WSAStartup($101, GInitData);
    Result := TStringList.Create;
    Result.Clear;
    GetHostName(Buffer, SizeOf(Buffer));
    pHE := GetHostByName(buffer);
    if pHE = nil then
    Exit;
    PPtr := PaPInAddr(pHE^.H_Addr_List);
    iI := 0;
    while pPtr^[iI] <> nil do
    begin
    Result.Add(Inet_NToA(PPtr^[iI]^));
    Inc(iI);
    end;
    WSACleanup;
    end;

    ميشه وقتي هر كلاينت اجرا شد. IP خودش رو به سرور بده . منتها بايد IP سرور رو داشته باشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •