نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: باز کردن عکس با Windows Picture and Fax Viewer

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    Question باز کردن عکس با Windows Picture and Fax Viewer

    سلام
    چطور می تونم از طریق برنامه آدرس فایل عکس رو به Windows Picture and Fax Viewer بفرستم و عکس رو از طریق این برنامه نمایش بدم؟

    توضیح : حجم عکس به حدی زیاده که داخل فرمهای برنامه باز نمیشه و OutOfMemoryException میده
    آخرین ویرایش به وسیله leilav_1984 : دوشنبه 23 اردیبهشت 1387 در 15:03 عصر

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط leilav_1984 مشاهده تاپیک
    سلام
    چطور می تونم از طریق برنامه آدرس فایل عکس رو به Windows Picture and Fax Viewer بفرستم و عکس رو از طریق این برنامه نمایش بدم؟

    توضیح : حجم عکس به حدی زیاده که داخل فرمهای برنامه باز نمیشه و OutOfMemoryException میده

    System.Diagnostics.Process.Start("picture address")



    از متد ShellExecute هم می تونین استفاده کنین

    برای باز کردن در برنامه paint ویندوز:


    System.Diagnostics.Process.Start("mspaint", image address");

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله Mahdi.Kiani : دوشنبه 23 اردیبهشت 1387 در 16:56 عصر

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307
    از جوابی که دادین ممنونم
    در مورد OutOfMemoryException چکار میشه کرد؟
    میشه حافظه ای رو که برنامه در اختیار گرفته افزایش داد؟

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط leilav_1984 مشاهده تاپیک
    از جوابی که دادین ممنونم
    در مورد OutOfMemoryException چکار میشه کرد؟
    میشه حافظه ای رو که برنامه در اختیار گرفته افزایش داد؟
    سلام
    میشه نمونه کدتون را بذارین؟

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307
    نقل قول نوشته شده توسط r.kiani مشاهده تاپیک
    سلام
    میشه نمونه کدتون را بذارین؟
    کد خاصی نیست فقط نمایش عکس در PictureBox

    try
    {
    pictureBoxDocument.Image = Image.FromFile("file name");
    }
    catch (Exception)
    {
    MessageBox.Show("رویت سند با خطا مواجه شد", "خطا", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error, MessageBoxDefaultButton.Button1, MessageBoxOptions.RtlReading);
    }

    البته Exception از این کد نمیاد ولی بعد از اجرای اون از کلاس Application داده میشه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307
    مشکل من همچنان باقیه...
    کسی کمکی نمی کنه؟

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط leilav_1984 مشاهده تاپیک
    چطور می تونم از طریق برنامه آدرس فایل عکس رو به Windows Picture and Fax Viewer بفرستم و عکس رو از طریق این برنامه نمایش بدم؟
    //Open with the 'Windows picture and fax viewer':
    System.Diagnostics.Process.Start(@"C:\Windows\syst em32\rundll32.exe "
    , @"C:\Windows\system32\shimgvw.dll,ImageView_Fullsc reen " + filename);

    نمایش تصاویر در Windows picture and fax viewer از طریق کدنویسی
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار jafari1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    ايران
    پست
    367

    نقل قول: باز کردن عکس با Windows Picture and Fax Viewer

    چطور می تونم از طریق برنامه آدرس فایل عکس رو به Windows Picture and Fax Viewer بفرستم و عکس رو از طریق این برنامه نمایش بدم؟
    //Open with the 'Windows picture and fax viewer':
    System.Diagnostics.Process.Start(@"C:\Windows\syst em32\rundll32.exe "
    , @"C:\Windows\system32\shimgvw.dll,ImageView_Fullsc reen " + filename);


    ضمن تشكر
    لطف كنيد اگر ممكن است دستور فوق را براي نمايش تصوير PICTUREBOX به جاي نام فايل تصحيح بفرماييد

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mehdi5106
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    جوين
    پست
    251

    Question نقل قول: باز کردن عکس با Windows Picture and Fax Viewer

    چطوری می تونم عکس یک PictureBox را با برنامه فوق نمایش بدم.
    دوستان کدی رو که قرار دادند باید مسیر فایل داده بشه. حالا من می خوام با دابل کلیک روی تصویر نمایش داده بشه.

    حالا باید چکار کنم...

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •