نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: SQL در VB

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شهر ایلام
    سن
    37
    پست
    261

    SQL در VB

    سلام اهل فن من دستورات اس کیو ال رو کامل می دونم ولی درپ کجا باید استفاده کنم یعنی می شه بانک اکسس باشه ولی از دستورات اس کیو ال استفاده کنم مثلا دستور select رو می شه توی یک دکمه تعریف کردن و توی dbgridaنشون بده مرسی از همتون


  2. #2
    شما كافي متد ركوردسورس ارتباط دهنده بانك اطلاعاتي خوتان را با دستورات sql تكميل نماييد.
    Adodc1.RecordSource="select * from table1"

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •