نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: گرافیک

  1. #1

    گرافیک

    سلام

    من می خوام یه کمان رسم کنم که پهنای خطی که باهاش رسم می کنم زیاد باشه (حدود 15)
    اما چون این کمان کوچک است . کیفیت رسمش خوب نمیشه و ظاهر جالبی پیدا نمی کنه.
    چطوری می تونم کیفیت رسمش رو بالا ببرم؟

    لطفا راهنمایی کنید.

  2. #2
    smoothingMode را روی Antialias تنظیم کنید.

    مثال



    private void Form1_Paint(object sender, PaintEventArgs e)
    {
    e.Graphics.SmoothingMode = System.Drawing.Drawing2D.SmoothingMode.AntiAlias;
    e.Graphics.DrawArc(new Pen(Color.Blue, 15), new Rectangle(50, 50, 100, 100),180,20);
    }

    آخرین ویرایش به وسیله Mahdi.Kiani : سه شنبه 24 اردیبهشت 1387 در 16:34 عصر

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  3. #3
    با تشکر
    اما در مقیاس کوچک من نیاز به کیفیت بیشتری دارم، فکر کنم یه جوری باید DPI رو بالا ببرم.

    لطفا راهنمایی کنید.

  4. #4
    آیا روش دیگری وجود دارد؟
    Pointer موس در حالت Busy در ویستا از کیفیت بالایی برخوردار است، آیا امکان ترسیم در اندازه کوچک با کیفیت بالا وجود دارد؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •