نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: بازي سودوكو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahmood3d
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    334

    Question بازي سودوكو

    من مي خواستم بازي سودوكو رو با cpp بنويسم ولي نمي دونم چه طوري . چون معمولاً در اين بازي كسي كه بازي مي كنه بايد تمام خانه هاي بازي رو ببينه و هر دفعه در داخل جداول چيزي بنويسه و يا پاك كنه .
    از دوستان عزيز خواهشمندم مرا راهنمايي فرماييد .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mahmood3d
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    334
    از اساتيد محترم خواهشمندم مرا در اين زمينه راهنمايي فرمايند . به من بگيد كه چطوري بايد شروع كنم و ...

  3. #3

    نقل قول: بازي سودوكو

    موضوع خوبيه يكي بيادادام هبده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار emadfa
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    رشت
    پست
    193

    نقل قول: بازي سودوكو

    یکی از بهترین کتاب های دنیا در مورد برنامه نویسی سودوکو ( البته با بیس .Net و قابل تعمیم به سایر زبان های برنامه سازی )

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mabbaszadegan
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    185

    نقل قول: بازي سودوكو

    به نظرم الگوریتمش که ساده ست ، از یه آرایه دوبعدی باید استفاده کنی که هیچ عددی در یک سطر یا ستون تکرار نشه
    البته خب برای مرحله easy اش میگم سادهست ولی اگه بخوای مراحل normal و hard شو طراحی کنی باید هوش مصنوعی به کار ببری که من بلد نیستم !!!

    برای نمایش اعداد تو صفحه هم از gotoxy استفاده کن ، اگه کامپایلرت visual studio هستش اینو بذار اول برنامت :
     
    #include<windows.h>
    void gotoxy(int x,int y)
    {
    COORD pos;
    HANDLE hConsole = GetStdHandle ( STD_OUTPUT_HANDLE );
    if (INVALID_HANDLE_VALUE != hConsole)
    {
    pos.X = x;
    pos.Y = y;
    SetConsoleCursorPosition( hConsole, pos );
    }
    }

  6. #6

    نقل قول: بازي سودوكو

    خب برنامه اش چی پس؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •